Taylor Swift, Paula Abdul deler et øjeblik ved Billboard Awards

Taylor Swift ankommer til Billboard Music Awards onsdag den 1. maj 2019 til MGM Grand ...Taylor Swift ankommer til Billboard Music Awards onsdag den 1. maj 2019 i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. (Foto af Richard Shotwell/Invision/AP) Paula Abdul ankommer til Billboard Music Awards onsdag den 1. maj 2019 i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. (Foto af Richard Shotwell/Invision/AP) Marie Osmond og Donny Osmond optræder i deres Las Vegas -show på Flamingo Las Vegas. Duoen har meddelt, at de vil lukke produktionen i november efter et 11-årigt løb. (Caesars Entertainment). På dette filfoto af 27. september 1995 støver Danny Gans partyteltet i New Yorks Neil Simon Theatre, der er vært for hans enmandsshow, 'Danny Gans: The Man of Many Voices'. En embedsmand i Wynn Las Vegas sagde, at den 1. maj, 2009, kunstneren Danny Gans er død, 52 år. Hotellets talskvinde Jennifer Dunne siger, at Gans døde tidligt fredag ​​hjemme i Las Vegas. (AP Photo/Marty Reichenthal) Encore Theatre-brugere, Max Marquez, venstre mod højre, Ned Rohani og Karen Swigart krammer Chip Lightman, manager for Danny Gans, på Encore hotel-casnio fredag ​​den 1. maj 2009. Impressionisten i Las Vegas døde i sit hus i Henderson tidligt fredag . Han var 52. Jeff Scheid/Las VegasJournal

Kats! Bureau er mediecenteret ved Billboard Music Awards på gulvniveau i MGM Grand Garden Arena. Vi skifter mellem arbejdsrummet og den røde løber. Tidligere, Taylor Swift og Paula Abdul | - som begge skabte summen i løbet af de dage, der førte til showet - mødtes.

Swift lagde billedet op, med billedteksten, jeg forsøger at give dem en normal opvækst, men da de små og jeg løb ind i den fejlfrie @PaulaAbdul på vej til den røde løber måtte vi LIGE OP få et billede.

Jeg forsøger at give dem en normal opvækst, men da de små og jeg løb ind i det fejlfrie @PaulaAbdul på vej til rød løber måtte vi LIGE OP få et billede. pic.twitter.com/qf6iTLCUvV- Taylor Swift (@taylorswift13) 1. maj 2019

hvor meget er tina knowles værd

I dette tilfælde er de Swifts katte. Hun bragte dem til gulvtæppet. Ikke sikker på, om de er servicekillinger eller sceneassistenter eller medstjerner, men et eller andet sted er Mr. Piffles piffet af ...

Under alle omstændigheder, mens jeg var på den røde løber, sagde Abdul: Jeg elsker at arbejde og holde travlt, det holder mig ung i hjertet. Jeg har det ikke godt med ikke at gøre noget.

Swift åbnede med en blændende, lyserød, hule, tromle-infunderet åbning af ME! med Vegas ’egen Brendon Urie af Panik! På diskoteket .

havde eazy e kone også hjælpemidler

Marie er snakken

Marie Osmond er også forbundet med Abdul, da sidstnævnte træder ind i det, der i dag er Donny & Marie Showroom i august. Paula Abdul: Forever Your Girl åbner et 23-show-løb den 13. august.

Hvad sker der med D&M, når deres show slutter? Marie er angiveligt på vej til CBS -dagsshowet The Talk, med en meddelelse på tirsdagens show. Dette, som først rapporteret af TMZ .

Marie har ofte været vært på showet og ville træde til for de afrejsende Sara Gilbert. Osmond ville tilsyneladende tage stedet inden afslutningen af ​​D&M -produktionen og flyve frem og tilbage til L.A.

Hvad Donny angår, er mine penge på, at han fortsætter som dommer i The Masked Singer. Han har frit antydet, at han ville vende tilbage til showet, men ikke i det nu ikoniske Peacock-kostume. Det er til D&M wrap -festen, og (endnu et tip) en Vegas -mediefyr vil være med i det.

Husker Gans

Onsdag markerede et årti siden mesterimpressionisten Danny Gans døde i sit hjem i Las Vegas i en alder af 52. Gans havde overskrift i Las Vegas i 13 år og havde medvirket i Encore Theatre på det tidspunkt, han gik. Clark County Coroner's kontor fastslog dødens måde som giftige niveauer af hydromorfon - bedst kendt som Dilaudid - i forbindelse med andre eksisterende medicinske tilstande.

Retsmedicineren betegnede Gans død som utilsigtet. Som min ven afdøde Frank Lieberman fortalte mig i de dage, var Dilaudid blandt de foreskrevne opiater, der blev fundet i Elvis Presleys system efter hans død.

Gans var startet som et $ 25 -show på Stratosphere i 1996, en af ​​byens store tilbud. Inden for fire år flyttede han til Rio, og derefter Steve Wynn sky-hooked ham til sit eget teater på Mirage, hvor Terry Factor i dag overskrifter. Gans vil for altid være kendt som den første Vegas headliner, der har kommandoen over en billetpris på $ 100 (ja, $ 99).

En af de venner, Gans fik i de dage, var Donny Osmond; de to byttede ofte vittigheder i tekst. Osmond holdt sit løfte til familien og har i 12 år været vært for den årlige Danny Gans Memorial Champions Run for Nevada Childhood Cancer Foundation.

kok drysser salt på sin bøf

Sidste gang jeg så Gans optræde, havde han lige tilføjet en latterligt sjov parodi på Jeff Foxworthy’s Du er måske en Redneck -smule. Det var lige så fantastisk, som jeg nogensinde havde set ham.

Wassa rocker det

Wassa Coulibaly åbnede sin nye Baobab -scene på Town Square onsdag. Arrangementet blev smækket, og festen startede i Baobab Boutique, flyttede til Baobab Cafe og sluttede med et show i Baobab Stage -teatret. Alt dette under ét tag.

hvor meget er jabbawockeez'en værd

Coulibaly, en yndet Ciruqe -kunstner i sine dage i Zumanity, designer alt tøjet, fører tilsyn med cafe -menuen, har truffet alle valg inden for indretning og står for bookingen af ​​handlingerne. Hun er også en super danser (jeg føler hun kan springe lige over mit hoved). Sådanne optrædende venner som Toscha Comeaux, Mat Plendl, Eddie Charles, Melodi, og Mackly benjamin Profet , førte en all-star lineup ved åbningen. Hendes 10. maj Baobab Brunch Burlesque show er også et besøg værd. Det er kl. 13.00, $ 35 (show) eller $ 45 (show plus brunch). Coulibaly tilbyder levende underholdning og fede hængsler hele ugen.

Se dette indlæg på Instagram

Vi er overalt! Vores helt egen @miketylermagic overtog Vegas -hitshowet @absinthe_vegas for at give et intetanende publikummere sit livs overraskelse.

Et opslag delt af De nøgne tryllekunstnere (@thenakedmagicians) den 29. april 2019 kl. 17:54 PDT

Store øjeblikke i sociale medier

Mike Tyler af Nøgne tryllekunstnere kl Brad Garretts Comedy Club var den valgte deltager i Absinth's What Would You Do for A Free Shot Of Alcohol -konkurrence. Det er her to mandlige publikummere udfører omgangsdanse for et kvindeligt publikumsmedlem. Vinderen får et skud. Vi ser ikke konkurrencens resultat på @NakedMagicians Instagram -feed. Gætningen er, at han vandt.