Ted Danson Netværdi

Hvor meget er Ted Danson værd?

Ted Danson nettoværdi: $ 80 millioner

Ted Dansons løn

$ 250 tusind pr. Episode

Ted Danson Netværdi: Ted Danson er en skuespiller, der er født i Californien, og som har en nettoværdi på $ 80 millioner dollars. Han er måske bedst kendt for sin ikoniske rolle som Sam Malone i showet 'Cheers' fra 1982 til 1993 samt sine roller i showene 'Becker', 'CSI' og 'The Good Place'. Han har vundet to Emmy Awards og tre Golden Globe Awards og har en stjerne på Walk of Fame i Hollywood.

Tidligt liv: Edward Bridge Danson III, bedre kendt som Ted Danson, blev født i San Diego, Californien, den 29. december 1947. Han blev opvokset i Flagstaff, Arizona sammen med sin ældre søster Jan, fordi deres far var arkæolog og direktør for Museum of Northern Arizona fra 1959 til 1975. Han gik på Kent School, en præskole i Connecticut. Der var han en stjerne-basketballspiller. Han fortsatte sin uddannelse ved Stanford University, hvor hans interesse for skuespil begyndte. I jagten på et bedre skuespilprogram flyttede han derefter til Carnegie Mellon University, hvor han dimitterede med en Bachelor of Fine Arts i drama i 1972.

Karriere: Dansons første betalte skuespiljob i fjernsynet var kontraktspiller i den daglige sæbeopera 'Somerset' og spillede karakteren Tom Conway fra 1975 til 1976. Derefter, i 1977, fik han rollen som Dr. Mitchell Pierson i showet 'The Læger. Derudover optrådte han i adskillige reklamer, især som 'Aramis-manden' for Estee Lauder-duftmærket Aramis. I slutningen af ​​1970'erne og begyndelsen af ​​1980'erne fortsatte han med at optræde som gæst i mange tv-shows, herunder 'Laverne og Shirley', 'B.J. and the Bear ',' Family ',' Benson ',' Taxi ',' Magnum P.I. ',' The Amazing Spider-Man 'og' Tucker's Witch '.

Derefter fik Danson sit store gennembrud i 1982, da han blev kastet som den kvindelige tidligere baseballspiller Sam Malone i NBC-sitcom 'Cheers'. Selvom showet havde dårlige ratings i sin første sæson, forbedredes tallene langsomt, og i 1986 var det et af de bedste shows, der blev sendt på tv på det tidspunkt. I alt havde showet 11 sæsoner og sendte sin sidste episode den 30. maj 1993. Finalen blev faktisk set af 80 millioner mennesker, hvilket gjorde det til den næstmest sete finale i historien på det tidspunkt. For sin optræden på 'Cheers' modtog Danson faktisk elleve på hinanden følgende Emmy-nomineringer og ni Golden Globe-nomineringer og vandt to af hver pris.

Efter afslutningen af ​​'Cheers' forsøgte Danson sig på drama, i afgang fra sin sædvanlige genre af komedie, og medvirkede i 'Something About America', hvor han vandt en Golden Globe Award for bedste skuespiller i en miniserie eller tv Film. Han medvirkede også kort i det kortvarige CBS-show 'Ink' samt tv-miniserien 'Gulliver's Travels'. Derefter medvirkede Danson i CBS-sitcom 'Becker', som blev produceret af det samme firma, der producerede 'Cheers'. Showet var meget populært og løb i 6 sæsoner fra 1998 til 2004.

(Foto af Frederick M. Brown / Getty Images)

Begyndende i 2007 begyndte Danson at spille hovedrollen som den korrupte milliardær Arthur Frobisher i FX Network-dramaet 'Damages', der blev sendt i tre sæsoner (skønt han blev reduceret til en tilbagevendende karakter i sæson 2). Han har også optrådt i shows som HBO-sitcom 'Bored to Death' politidramaet 'CSI: Crime Scene Investigation' 'CSI: Cyber' 'Fargo' og NBC-sitcom 'The Good Place' med Kirsten Bell.

Ud over sin lange og lukrative tv-karriere har Danson også lejlighedsvis spillet i film. Nogle af de film, han har optrådt i, inkluderer 'The Onion Field' (1979), som officer Ian Campbell 'Body Heat' (1981) 'Creepshow' (1982) 'Little Treasure' (1985) 'Just Between Friends' (1986) 'A Fine Mess' (1986) 'Cousins' (1989) med Isabella Rossellini 'Three Men and a Baby' (1987) med Tom Selleck og Steven Guttenburg og dens efterfølger 'Three Men and a Little Lady' (1990)

Ted Danson Løn: Fra 2011 til 2015, da Danson medvirkede i CBS-dramaet 'CSI', var hans løn $ 250.000 pr. Episode. Han optrådte i 86 episoder, som var omkring $ 21 millioner i årlig indtjening. På toppen af ​​sin tid på 'Cheers' var hans løn $ 500.000 pr. Episode.

Personlige liv: Danson har været gift tre gange. Hans første ægteskab var med skuespillerinden Randall 'Randy' Gosch (nu kendt som Randy Danson professionelt) fra 1970 til 1975. Hans anden kone var producent Cassandra 'Casey' Coates, som han deler to døtre med. Hans tredje kone er skuespillerinde Mary Steenburgen.

Skilsmisse: Dansons skilsmisse fra sin anden kone Casey Coates er en af ​​de dyreste berømthedsskiltninger nogensinde. Hans affære med skuespillerinden Whoopi Goldberg bidrog til skilsmissen. Da de skiltes, blev Danson tvunget til at betale Coates $ 2 millioner for hvert år de var sammen, i alt 30 millioner dollars. Det er det samme som omkring $ 50 millioner efter justering for inflation.

Ejendom : Ted har været gift med kollegaen Mary Steenburgen siden 1995. Sammen ejer de en række ejendomme rundt om i landet, primært i Los Angeles-området. I juni 2019 solgte de en ejendom på ni hektar i Ojai, Californien for 8,75 millioner dollars. De købte huset i 2005 gennem en tillid på 4,5 millioner dollars. De ejer et andet hjem i Ojai, som de købte i 2017 for $ 2,4 millioner. I 2014 brugte de 3,5 millioner dollars på et hjem i Santa Monica, Californien, og i januar 2019 købte de ejendommen ved siden af ​​for 5,2 millioner dollars for at skabe en stor privat forbindelse. De ejer også et lille sommerhus i Nashville og en seks hektar stor flerfamiliebolig spredt på Marthas Vineyard.

Ted Danson Netværdi

Ted Danson

Nettoværdi: $ 80 millioner
Løn: $ 250 tusind pr. Episode
Fødselsdato: 29. december 1947 (73 år)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Skuespiller, filmproducent, forfatter, stemmeskuespiller, aktivist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Ted Danson indtjening

  • At blive lige med far $ 4.000.000
  • Skål $ 450.000 / episode
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion