Tempest Storm, den legendariske burleske stjerne, dør 93 år gammel

Burlesque -legenden Tempest Storm poserer til et portræt i sit hjem i Las Vegas den 9. juni 2011. (...Burlesque -legenden Tempest Storm poserer til et portræt i sit hjem i Las Vegas den 9. juni 2011. (Las VegasJournal/File) Burlesque -legenden Tempest Storm vises under åbningen af ​​Burlesque Hall of Fame på 1027 S. Main Street nr. 110 i downtown Las Vegas. (Bettina May) Fra venstre Tempest Storm, Adam West, Annee Nounna og Venna Roseland (Hilsen) Tempest Storm optræder på Aladdin i november 1969. (Særligt at se) Las Vegas borgmester Carolyn Goodman skærer den lyserøde boa for formelt at åbne Burlesque Hall of Fame på 1027 S. Main Street nr. 110 i Las Vegas centrum. (Bettina May)

Tempest Storm, den legendariske burleske stjerne, der brændte et spor for strip-drillede kunstnere i mere end et halvt århundrede, er død. Hun var 93.

Storm døde i sin lejlighed i Las Vegas kl. 17:55. Ifølge hendes mangeårige ven, fortrolige og forretningspartner Harvey Robbins var han tirsdag hjemme hos Storm, da hun døde, ligesom BurlyCares nonprofit -organisationssygeplejerske Stephanie Castellone og burleske kunstnere i Vegas Kalani Kokonuts og Miss Redd.

Hun var den sidste af de store legender i burleskens guldalder, sagde Robbins. Hun var måske den største af alle.Tempest var let en af ​​de mest kendte og højest ansete burleske performere nogensinde og var en aktiv del af burlesque-samfundet lige til det sidste, sagde Burlesque Hall of Fame-administrerende direktør Dustin Wax. Hun vil blive savnet frygteligt i Burlesque -samfundet og langt ud over det.

Storm havde kæmpet efter en operation på hendes højre hofte den 8. april på Sunrise Hospital og Medical Center. Hun var blevet medicineret til at opveje kroniske smerter efter operationen, den anden på hoften, og modtog pleje døgnet rundt indtil hendes død.

marty og rick lagina nettoværdi

Storm havde også lidt af demens i de seneste måneder.

Storm var berømt en skuddag baby, født Annie Blanche Banks den 29. februar 1928 i Eastman, Georgien. Hun var datter af en aktør, som forlod skolen i syvende klasse og arbejdede som servitrice. I en alder af 14 giftede hun sig med et medlem af marinerne for at flygte fra sine voldelige forældre. Ægteskabet blev annulleret efter 24 timer. Som 15 -årig giftede hun sig med en skosælger og forlod efter seks måneder for at forfølge en karriere i Hollywood.

Hun arbejdede som cocktail-servitrice, da en kunde fortalte hende, at hun ville blive en god strip-tease-performer. I 1951 landede Storm på en audition med Follies Theatrets talentchef Lillian Hunt. Inden for en måned havde hun hævet sin løn fra $ 40 til $ 60 om ugen, og Hunt sagde, at den nye performer havde brug for et scenenavn.

Tilbydes et valg mellem Sunny Day og Tempest Storm, underholdningsikonet sagde: Nå, jeg sagde, jeg gætter på, at det lige så godt kan være Tempest Storm. Hun ændrede lovligt navn seks år senere.

Storm ville blive en internationalt kendt skikkelse, der solgte klubber over hele landet. Hun blev vist i mange spillefilm af pionererne Russ Meyer og Irving Klaw, herunder en co-hovedrolle med Bettie Page i Klaws film Teaserama fra 1955.

fetty wap nettoværdi 2016 forbes

I 1956 blev hun den bedst betalte burleske performer i historien, da hun underskrev en 10-årig kontrakt på $ 100.000 om året med Bryan-Engels burleske produktionsselskab.

Kort efter at have underskrevet denne aftale giftede Storm sig med Herb Jeffries, sangerinden i Duke Ellington's Orchestra kendt som Hollywoods første syngende sorte cowboy. Storm betragtet som dengang skandaløs og ville sige, at ægteskabet kostede hende en potentielt lukrativ filmkarriere.

De to fik et barn, Patricia, i 1964. Storms fremmedgørelse fra hendes datter er i centrum for dokumentarfilmen Tempest Storm fra 2016.

Storm optrådte første gang i Las Vegas i 1951 på Embassy Club i North Las Vegas. Hun flyttede til klitterne i 1957, og så sent som 1987 overskrift på The Strip. Hun var 59 på det tidspunkt.

Hendes sidste forestilling nogensinde var på Plaza i juni 2010, på Burlesque Hall of Fame genforeningsshow. Hun brækkede sin venstre hofte den aften og afsluttede effektivt sit sceneoptræden.

Storm havde kendt stjernerne i The Strip, herunder Dean Martin og Jerry Lewis, med hvem hun optrådte på et Hollywood Awards -show, der forfalskede Oscars kaldet Mickey Awards. Hun ankom til arrangementet i en Rolls-Royce, og fik et citat af Martin og Lewis for at prale af The Biggest Props i Hollywood.

Hun kendte også Frank Sinatra. Han introducerede mig fra publikum engang, da han var på Caesars, og sagde: 'Hun lærte mig at klæde sig,' og mængden klappede. Så sagde han: ’Du troede, jeg ville sige, at hun lærte mig at klæde mig af!’ Og alle lo.

Storm havde dateret Elvis i et stykke tid, og huskede engang, hvordan en Presley -fortrolig fortalte hende, at hvis kongen var blevet hos hende, kunne han have levet et sundere liv.

hvad skete der med shelby sumpmanden

Jeg har aldrig røget, drukket eller taget stoffer, siger hun. Derfor har jeg varet i denne forretning så længe.

Tilskrevet at have leveret kunsten at stribe til masserne delte hun en teatertur med rockbandet James Gang i 1973. Carnegie Hall var en af ​​dem, sagde hun om de besøgte steder. Det var det største. Hvilken spænding.

Storm flyttede til Las Vegas i 2005, cirka et år før hendes ven og burleske -legenden Dixie Evans flyttede Burlesque Hall of Fame -samlingen fra sin ranch i Helendale, Californien, til Las Vegas. Burlesque Hall of Fame ligger i dag på 1027 S. Main St., i Arts District.

I sin beskrivelse af sin sceneappel tillod Storm, at hun var en anden personlighed, når hun optrådte, end når ikke.

hvad er elton john nettoværdi

Nogle har fortalt mig, at når de har set mig på scenen, ændrer jeg mig, siger hun. De brugte et udtryk, 'udstråling' for det.