'Terminator' -serien,' One Tree Hill 'deler fælles tråde

23500182350018 2350017

Fremtiden.

For nogle er det en tid, hvor robotter patruljerer en post-apokalyptisk verden og leder efter eventuelle resterende mennesker til at slagte.

For andre er det en tid, hvor en 21-årig pige fra Tree Hill, N.C., kan designe sin egen tøjlinje på flere millioner dollars, køre sit eget magasin og pryde andres forsider.

Jeg er ikke sikker på, hvilket syn der er mere skræmmende.

Sci-fi shoot-'em-up Terminator: Sarah Connor Chronicles (kl. 20 søndag og kl. 14. januar, KVVU-TV, Kanal 5) og den usle teenagersæbe One Tree Hill (20.00 tirsdag, KVCW-TV , Kanal 33) har mere tilfælles, end du tror.

Voice-overs fra deres hovedpersoner, der ikke er så dybe, som de havde håbet. Støber med nogenlunde samme antal ansigtsudtryk som den nyligt Botoxed. Og bjerge af teenagerangst.

Gør den unge voksne angst. For at undgå de rodede collegeår sendte One Tree Hill sine karakterer hurtige fire år ud i fremtiden.

forhaven, las vegas menu

Med det kan du tilføje tid-trippiness til deres ligheder: I overensstemmelse med tidslinjen for filmen fra 1984 åbner Terminator den 24. august 1999, så den fremtidige modstandsleder John Connor, spillet af Las Vegan Thomas Dekker, kan stadig være en skrap 15-årig.

Heldigvis er Sarah Connor (300’er Lena Headey) der for at beskytte sin altafgørende søn mod de roamingmorderiske cyborgs. (Serien foregiver, ligesom alle andre, at Terminator 3: Rise of the Machines aldrig er sket.)

Headeys Sarah er blødere end Linda Hamiltons antagelse af karakteren - ligesom 90 procent af Ultimate Fighters - men hun er ikke mindre besat af Johns sikkerhed. På streng-o-meteren får hun Joan Crawford til at ligne Lynne Spears.

Uden for skoletiden er John næsten i husarrest. Hold hovedet nede. Blend ind. Gå ikke udenfor. Sarahs mantra: Ingen er nogensinde i sikkerhed.

Jeg kender reglerne, John sukker, da Sarah tror, ​​at han måske har kompromitteret sin sikkerhed. De er ligesom skrevet på indersiden af ​​mine øjenkugler.

At blive jagtet kommer helt klart til ham, ligesom fremtidens plan for ham. Så er der puberteten og det faktum, at Terminator sendte for at beskytte ham (Summer Glau, der lavede en variation af sin farlige kvinde-af-få-ord karakter fra Firefly) er et varmt stykke legering.

hvor meget er Harrison Ford værd

Han kan vokse op for at redde verden, men lige nu er han så uklar, at hvis du pressede ham virkelig hårdt, ville et Dashboard Confessional -album dukke op.

Måske er det derfor, Terminator aldrig er så sjov, som den burde være. Alligevel er dens fejl ganske let at tilgive.

Den voksne John Connor sendte en ingeniør tilbage til 1963 for at bygge en slags Terminator-dræbende isotopkanon og sprede stykkerne af den i pengeskabene i en underbygningsbank for at undgå opdagelse? Hvorfor ikke? Det giver mere mening end One Tree Hill’s Lucas Scott (Chad Michael Murray), alle 22 år gamle, både en vigtig forfatter og den nye træner for Tree Hill High basketballholdet. (Jeg hører i næste sæson, at han også bliver en grizzled -detektiv, en astronaut og Hillarys vicepræsident.)

I betragtning af hans skriveprøver på showet, i al deres overskrevne, 14-årige-med-en-blog-herlighed, vil ingen tro, at han har udgivet en roman. Jeg er ikke så sikker på, at nogen vil tro, at han er Læs en novelle.

Men hans fremtid er stadig mere realistisk end Brooke Davis (Sophia Bush). Fire år efter gymnasiet ville hun være heldig at være praktikant i et større modehus i New York. Men tanken om, at hun driver sit eget og bliver en medie -darling i processen, er latterlig. Især i betragtning af navnet på linjen: Clothes Over Bro’s. (Nyttigt tip, Brooke: ’s gør et ord besiddende, ikke flertal.)

steder at bo nær death valley nationalpark

Resten af ​​stamgæsterne i One Tree Hill har mere rimelige liv. Peyton (Hilarie Burton) er en underling ved et L.A. pladeselskab og er stadig bla, bla, musik kan redde verden. Haley (Bethany Joy Galeotti) er lærer, og hendes mand, Nathan (James Lafferty), er godt, CW har bedt mig om ikke at sige, hvad der skete med Nathan. Men lad det ikke betyde, at det er noget smart.

Det eneste positive i denne nye sæson er, at Moira Kelly og Barry Corbin, seriens eneste dygtige skuespillere, ser ud til at være blevet efterladt under springet gennem tiden og nu kan gå videre til bedre ting.

Men hvis du stadig synes, One Tree Hills idé om fremtiden ikke lyder så slem, er her fem ord, der burde chille dig til benet: tilbagevendende gæstestjerne Kevin Federline.

Nutiden har aldrig følt sig så sikker.

Bliver virkelig: Jo Frost giver de lokale forældre Brian og Teri Schumacher et vækkeur på Supernanny (onsdag kl. 21, KTNV-TV, kanal 13).

CHRISTOPHER LAWRENCELIFE ON THE COUCH
VIRKELIGHEDSTJEK
Tidligere Årets legekammerat Tiffany Fallon blev den første, der blev fyret fra NBCs The Celebrity Apprentice.
Andre reality -show -deltagere, der fik støvlen i sidste uge, inkluderer
Kronet: Jill og Nicole
Projekt Runway: Elisa
-Tidsskrift