Thomas Lauderdale leder eklektisk Pink Martini lørdag aften

Pink Martini -serien, med Thomas Lauderdale yderst til venstre og China Forbes i rød kjole. (Pink Martini)Pink Martini -serien, med Thomas Lauderdale yderst til venstre og China Forbes i rød kjole. (Pink Martini) Thomas Lauderdale leder Pink Martini til Smith Center til den årlige Las Vegas Philharmonic galla. (Audumn de Wilde)

Pink Martini blev ikke udklækket i Las Vegas, men det er en slags slags handling i Vegas.

Du ved, da Liberace -museet lukkede, troede jeg, at der ikke var nogen grund til at vende tilbage til Vegas, musikdirektør, pianist og Pink Martini -grundlægger Thomas lauderdale siger. Men sidste gang var virkelig fantastisk, vi havde det fantastisk, og i disse dage er jeg ikke imod ideen om et udvidet ophold i en periode.

zak bagans udgivelsen af ​​dæmonhuset

Som det er, er Pink Martini i byen til en engangsfortegnelse med overskriften lørdagens Las Vegas Philharmonic gala i Reynolds Hall i Smith Center. Frontet af vokalist Kina Forbes , bandet rører nutidig pop og rock, jazz og klassiske numre. For nylig har det 12-delt band udført en sund prøveudtagning af sin 2016-udgivelse, Je Dis Soi. (Billetter til lørdagens show er $ 30- $ 109 og tilgængelige på Smith Center-webstedet).Bandets seneste optræden i Las Vegas var i februar 2016, en forestilling med vokalist Storm Stor, der bytter forestillinger med Forbes. Forestillingen steg, og Lauderdale, der på det tidspunkt chided nogle af byens etablerede kunstneriske institutioner (han er ikke fan af musikken i Cirque du Soleil shows, til at begynde med), er mere ivrig end nogensinde efter at udforske et udvidet engagement for Pink Martini.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige dette, siger han, men det ville være fascinerende at løbe i Las Vegas.

Flere emner fra den sidste uges telefoninterview:

charlie sheen nettoværdi forbes 2015

Alsidigheden hos Vegas -musikere: Det er næsten som om de er studiospillere som i Nashville eller Los Angeles. Det er i den kaliber, siger Lauderdale. Las Vegas er ikke nødvendigvis kendt som en optagelseshovedstad, men der er mange store musikere og indspilningskunstnere, der bor der, ikke? De er mere end et symfoniorkester, hvis spillere tilsyneladende ikke er i stand til at gøre så meget af det, de ikke meldte sig til. De meldte sig ikke til Samba eller japansk film noir.

Lørdagens sætliste: Det bliver ambitiøst, siger Lauderdale. Det starter med Bolero og derefter sange, som vi har fremført i årevis og nogle nye, ting på armensk og tyrkisk.

Jeg er kvinde: Sidste sommer spillede vi på Hollywood Bowl, og Helen Reddy var blandt publikum, og der var en chance for, at hun skulle synge, siger Lauderdale. Hun endte ikke med at synge, men vi fremførte stadig 'I Am Woman, og da vi først begyndte at arbejde med det, syntes jeg, det var en slags hokey sang, men vi spillede det på Hollywood Bowl, og hundredvis af kvinder kom på scenen. Det var lidt af et apokalyptisk øjeblik. Vi har udført det ved hver forestilling.

Rushing the stage, a historie : Det er ligesom, når vi laver en sang på tyrkisk, får vi tyrkerne til at komme op, og når vi laver en sang på italiensk, får vi italienerne til at komme op, siger Lauderdale og griner. Så det vender sig til denne gigantiske, rullende, kaotiske ting. Det er så fantastisk, og du ved, det har været et så kompliceret år, og en af ​​de ting, jeg bedst kan lide ved bandet, er, at vi har et meget forskelligt publikum. Mennesker, der normalt ikke ville sidde sammen, sidder sammen og mennesker med forskellige politiske synspunkter og forskellige aldre og forhåbentlig i slutningen af ​​dagen er alle i conga -linjen for enden af ​​det.

T han mulighed for publikumsdeltagelse på Reynolds Hal : Det bliver interessant at se, om det sker, siger Lauderdale. Jeg håber på dette utrolige jag på scenen!