Thor som hacker? Hemsworths størrelse den mindste af 'Blackhat's' problemer

CHRIS HEMSWORTH spiller hovedrollen som Nicholas Hathaway i LegendaryCHRIS HEMSWORTH spiller hovedrollen som Nicholas Hathaway i Legendary's 'Blackhat', fra instruktør/producer Michael Mann. (Hilsen, legendariske billeder og universelle billeder) Nicholas Hathaway (CHRIS HEMSWORTH) rådfører sig med FBI Special Agent Carol Barrett (VIOLA DAVIS) i Legendary's 'Blackhat', fra instruktør/producer Michael Mann. Set i en verden af ​​global cyberkriminalitet følger 'Blackhat' en fældet fange og hans amerikanske og kinesiske partnere, mens de jagter et cyberkriminalitetsnetværk på højt niveau fra Chicago til Los Angeles til Hong Kong til Jakarta. (Hilsen, legendariske billeder og universelle billeder)

Chris Hemsworth er det bedste, der er sket for hackere siden opkaldsmodems død.

jill st. john nettoformue

Med magasinets regerende mest sexede mand i live, der giver verdens computerjockeys et betydeligt image-boost, spiller den dømte cyberkriminelle Nicholas Hathaway i Michael Manns globalt hoppende højteknologiske thriller Blackhat, der åbner fredag.

Efter at hackere forårsagede en eksplosion ved en kinesisk atomreaktor, får den lokale cyberdefense-kaptajn Chen Dawai (Wang Leehom) et kig på malware og indser, at leveringskoden var noget, han var medforfatter til med Hathaway, hans tidligere MIT-værelseskammerat. Når de samme hackere retter sig mod Chicago Mercantile Exchange, får Chen Hathaway ud af fængslet for at hjælpe ham og en FBI-agent (Viola Davis på hendes no-nonsense-iest) med at bringe de skyldige for retten.På overfladen lyder casting af Thor selv som et af verdens fremtrædende computergenier lige så latterlig en skabelse som Christmas Jones, Denise Richards 'midriff-baring atomfysiker fra The World Is Not Enough.

Men uanset om det altid var Manns hensigt at have sådan en barsk actionstjerne i midten af ​​Blackhat, eller hvis manuskriptet blev ombygget, når Hemsworth underskrev, er skuespillerens størrelse og styrke mindst af filmens problemer. (Dets indviklede, til tider useriøse plot er en helt anden historie.)

hvor mange gange er Sean Bean død på skærmen

Hemsworth slankes, men er stadig ekstremt flået for en hacker. Så igen skal du træne 23 timer om dagen bare for at overleve fængslet, når du er så smuk. Når vi taler om det, ligner Hathaway stadig en supermodel på trods af at have tilbragt de sidste fire år bag tremmer med alle mulige farlige bøller, alt for aggressive vagter og tilsyneladende en fantastisk fængselsbarber. Seriøst, hvem var denne fyrs cellemakker, Vidal Sassoon?

Kærlighedshistorien mellem Hathaway og Chens søster (Tang Wei) udvikler sig absurd hurtigt. De to stirrer på hinanden i måske et sekund eller deromkring, før de begynder at gå på det. Hastet som det er, er det også let at bortforklare. For Hathaway er han frisk fra fængslet. For hende ligner Hathaway ligesom Chris Hemsworth.

en irsk historie dette er mit hjem

Hathaways kampfærdigheder, demonstreret ved at svinge flasker, borde og stole i et slagsmål, tilskrives en nedadgående spiral, der startede med en separat fængselsoplevelse og noget om at have byttet den akademiske verden med et gladiatorakademi.

Mellem Tang Weis dårlige beherskelse af engelsk og Hemsworths vage, vandrende accent, der får ham til at lyde, for at låne en sætning fra Aaron Sorkin, som om han er fra Boston, Californien, er Blackhat en svær film at forstå.

Det, der er let at forstå, er, hvorfor Mann ville have Hemsworth, en fin filmstjerne, hvis ikke endnu en stor skuespiller, i centrum.