Tiësto optræder på Resorts World med Zouk -partnerskab

Tiesto optræder under DreamlandXR Closing Night Party på Hakkasan Nightclub på MGM Gra ...Tiesto optræder under DreamlandXR Closing Night Party på Hakkasan Nightclub på MGM Grand på Las Vegas Strip fredag ​​den 10. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) Tiesto optræder under DreamlandXR Closing Night Party på Hakkasan Nightclub på MGM Grand på Las Vegas Strip fredag ​​den 10. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Tiesto optræder under DreamlandXR Closing Night Party på Hakkasan Nightclub på MGM Grand på Las Vegas Strip fredag ​​den 10. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Tiesto og Annika Backes vises i en VIP-suite i Vegas Golden Knights-Los Angeles Kings-spillet på T-Mobile Arena torsdag den 9. januar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Tiesto har underskrevet en forlængelse med Hakkasan Group til at optræde på Hakkasan Nightclub og Wet Republic på MGM Grand i 2020. (Jordan Loyd) Tiësto vises i et reklameskud for sit kommende ophold på Zouk Nighclub og Ayu Dayclub på Resorts World Las Vegas. (Zouk Group)

Tiesto, vi ved.

Zouk Group, vi lærer at kende.

EDM-superstjernen øger nattelivsvirksomhedens brand med et treårigt klubpartnerskab for at optræde på Zouk Nightclub og Ayu Dayclub på Resorts World Las Vegas. Tiësto og nattelivsselskabet annoncerede formelt partnerskabet med en video, hvor EDM -stjernen turnerede ejendommen for første gang sammen med hans seneste udgivelse, The Business.Big business, i dette tilfælde.

hvor gammel er elijah blue allman

Tiësto og Zouk Group er begge gamle figurer i EDM -kulturen med en multigenerationel appel. Den 52-årige DJ har optrådt i mere end to årtier internationalt, og siden 2013 har år været en toptrækning på natklubber og dagklubber for Hakkasan Group on the Strip.

Tiësto har også overskrift på Electric Daisy Carnival og ejer sondringen om at være den eneste EDM -kunstner, hvis musik er med i Bellagio Fountains -showet. En medley fra A Town Called Paradise har været i rotation i seks år sammen med Celine Dion, Frank Sinatra og The Beatles.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Tiësto (@tiesto)

Zouk er et mangeårigt nattelivsfirma, der blev lanceret i 1991 i Singapore. Virksomheden har faktisk præsenteret Tiësto i de tidlige stadier af sin karriere. Zouk er et natteliv i Singapore og Malaysia, som netop nu udvider sig til USA med sine dobbelte klubber på Resorts World.

hvor meget er elon musk værd

Dette er et meget meningsfuldt partnerskab, siger Zouk Vice President for Nightlife Ronn Nicolli , en veteran i nattelivet i Vegas (13 år med Wynn Las Vegas; en kort periode med Kaos at the Palms ). Der er meget mærkegenkendelse der, det passer perfekt som et af vores grundlæggende partnerskaber. Han var en af ​​de første fyre, vi nåede ud til.

Om Tiëstos eksisterende navnegenkendelse i Las Vegas siger Nicolli: Det hjælper bestemt. Kunstneren og virksomheden har haft, hvad Nicolli beskriver som parallelle historier, når de ankom til The Strip efter at have forfalsket international berygtelse.

Zouk er et 30-årigt mærke, som næsten er uhørt i nattelivet, siger Nicolli. Og Tiesto selv er på en måde lidt større gennem dette partnerskab.

I en erklæring sagde stjernen, Las Vegas er som et hjem for mig, og jeg kan ikke vente med at mærke energien, da vi alle får vores triumferende tilbagevenden til denne elektriske by!

Vores forhold til Tiësto går tilbage til de tidlige stadier af hans karriere, og teamet i Zouk Group er begejstrede for at fortsætte vores støtte til ham med dette utrolige partnerskab, sagde Andrew Li, administrerende direktør i Zouk Group. Tiësto er synonymt med Vegas og nattelivskultur, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at give ham en helt ny scene for at komme tilbage til virksomheden.

Datoer og billetoplysninger offentliggøres på zoukgrouplv.com/tiesto kl. 9 mandag.

hvor mange penge har gangnam style tjent

Tiësto, hvis fødselsnavn er Tijs Michiel Verwest , slutter sig til Zedd som de første EDM -stjerner annonceret til overskriften Resorts World. Begge er tidligere Hakkasan Group favoritter. Der vil blive annonceret Resorts World -overskrifter inden åbningen af ​​sommeren, hvilket kan være i juli.

Vi vil have en robust samling af talenter på ejendommen. Vi holder os ikke kun til en enkelt kilde til headliner, siger Nicolli. Vi vil have forskellige genrer af musik. Men vi forstår populariteten af ​​EDM, så vi gik først efter de største stjerner.

Han blev fanget

Usher nød virkelig X Country -revyen på Harrah’s søndag aften.

Hans præcise citat var: 'Jeg blev inspireret til at se dit show,' co-producer Angela Stabile sagde.

Vi ved ikke, hvordan denne inspiration vil vise sig, men X Country vil for altid blive husket som det første billetprogram på The Strip til vende tilbage efter COVID, i oktober . Det var en inspirerende oplevelse, ingen tvivl.

Åh skat

Larry Rudolph , Vegas power player og manager for Steven Tyler og Britney Spears ; og hans kone, Jen Barnet, venter deres første barn. Parrets første indlæg af denne nyhed var på @jenbarnetmovements IG -konto den 2. april. Følg med. De er de sødeste.

Fuld Cirque forude

hvor meget er anna kendrick værd

Cirque du Soleil gennemgår sin genåbningsstrategi, nu da Gov. Steve Sisolak har meddelt, at staten får lov til at genåbne til 100 procent kapacitet 1. juni. Sidste måned, Cirque-præsident Eric Grilly sagde, at virksomheden følte et behov for at trække en streg i sandet for at åbne O den 4. juli.

Men den linje kan blive børstet ren nu, da den nye 1. juni tidslinje for en fuld genåbning af staten er blevet etableret.

En talskvinde fra Cirque sagde, at virksomheden vurderer åbningsdatoer nu baseret på de nye oplysninger. Grilly har endnu ikke været tilgængelig for en opdateret kommentar eller chat om virksomhedens planer. Cirque CEO Daniel Lamarre , der er baseret i Montreal, tilbød en erklæring,

Vi var glade for at høre om de nye retningslinjer og vurderer, hvad de betyder for, at vores shows kan genåbne. Vi kan ikke vente med sikkert at byde vores gæster, kunstnere, personale og besætning velkommen tilbage til vores teatre i den nærmeste fremtid.

Mr. Big!

Brian Thomas , længe Lucky the Leprechaun -karakteren på O'Sheas, er tilbage med Jen Romas ’ Sexxy After Dark i Larry Flynt's Hustler Club torsdag til lørdag. Han er også en fremtrædende gæstemester i den rullende skatteforlængelse 420 -fest, der løber fra torsdag til tirsdag. Thomas har pels på i reklamebilleder. Forvent en fest.