Tiger Woods nettoværdi

Hvor meget er Tiger Woods værd?

Tiger Woods nettoværdi: $ 800 millioner

Tiger Woods 'løn

$ 50 millioner om året

Tiger Woods nettoværdi og karriereindtjening: Tiger Woods er en amerikansk professionel golfspiller, der har en nettoværdi på $ 800 millioner. Hvert år tjener Tiger $ 50-60 millioner. For eksempel tjente han mellem juni 2019 og juni 2020 $ 63 millioner fra sine forskellige bestræbelser. Siden han blev pro i 1996, toppede Tiger's karriereindtjening 1,5 mia. Det er det samme som omkring $ 1,8 mia. Dollar efter justering for inflation. Han er den mest indtjenende golfspiller nogensinde og var den mest indtjenende berømthed på planeten i mange år.

De udmærkelser, han har opnået, er for mange til at kunne nævnes i deres helhed, men nogle af højdepunkterne inkluderer: 15 professionelle større turneringer, 81 PGA Tour-sejre, 41 European Tour-sejre og fem Masters-sejre. Han er blevet rangeret som nr. 1 i flere uger i træk end nogen anden spiller. Han har det lavest scorende gennemsnit nogensinde. Han er blevet kronet årets PGA-spiller 11 gange, Sports Illustrated's Sportsman of the Year to gange og AP Mandlige Athlete of the Year 4 gange. Woods betragtes bredt som en af ​​de største golfspillere og en af ​​de mest berømte atleter gennem tidene. Han bliver optaget i World Golf Hall of Fame i 2021.

Tidligt liv: Eldrick Tont 'Tiger' Woods blev født den 30. december 1975 i Cypress, Californien af ​​Earl og Tida Woods. Han er deres eneste barn. Han har to halvbrødre, Earl Jr. og Kevin, og en halvsøster, Royce, fra sin fars første ægteskab. Tiger's mor er oprindeligt fra Thailand. Tiger har kaldt sin etnicitet som cablinasian - som på kaukasisk, sort, amerikansk indianer og asiat. Han fik tilnavnet Tiger til ære for sin fars ven oberst Vuong Dang Phong, som også havde været kendt som Tiger. Woods voksede op i Orange County, Californien. Woods blev introduceret til golf, før han blev to år gammel af sin far Earl Woods. Earl var en encifret amatør golfspiller. Han var også en af ​​de første afroamerikanske college baseballspillere ved Kansas State University.

Amatør- og college-karriere: I 1978, under et tv-optræden i 'The Mike Douglas Show', satte Tiger mod komikeren Bob Hope. I en alder af tre skød han en 48 over ni huller. I en alder af fem optrådte han i 'Golf Digest' og på ABCs 'That's Incredible!' Tiger vandt sektionen Under Age 10 i Drive, Pitch og Putt-konkurrencen, der blev afholdt på Navy Golf Course i Cypress, Californien, da han var seks år gammel. Da han var otte, vandt han 9-10 drengebegivenheden, den yngste aldersgruppe, der var til rådighed, ved verdensmesterskabet i golf. Han brød først 80 samme år. Tiger vandt Junior-verdensmesterskabet seks gange, herunder fire år i træk fra 1988 til 1991.

Woods 'første besejrede sin far, da han var 11, og Earl forsøgte sit bedste for at vinde det spil. Earl tabte for Tiger hver gang fra da af. Woods var en 15-årig studerende ved Western High School i Anaheim, da han blev den yngste amerikanske junior amatørmester, en rekord, der stod indtil 2010. Han blev udnævnt til det sydlige Californiens amatørspiller i 1990 og 1991. Han var 1991 'Golf Digest' Junior Junior Player of the Year. I 1992 blev Woods den første to gange vinder af det amerikanske junior amatørmesterskab, da han med succes forsvarede sin titel. Samme år spillede han i Nissan Los Angeles Open, hans første PGA Tour-begivenhed. Han blev udnævnt 1992 'Golf Digest' Årets amatørspiller, Årets golfverdensspiller og Årets 'Golfweek' nationale amatør.

Det følgende år vandt Woods sit tredje på hinanden følgende amerikanske junior amatørmesterskab, han er stadig begivenhedens eneste tre gange vinder. I 1994 blev han den yngste vinder af det amerikanske amatørmesterskab, en rekord, han havde indtil 2008. Han var medlem af det vindende amerikanske hold ved Eisenhower Trophy World Amateur Golf Team Championships i 1994. Woods dimitterede fra gymnasiet i 1994 og blev kåret til 'Mest sandsynligt at lykkes' blandt kandidatklassen.

Woods blev stærkt rekrutteret af de største collegegolfmagter. Han valgte at gå i skole på Stanford University, de daværende regerende NCAA-mestere i 1994. Han tilmeldte sig Stanford i efteråret 1994 og vandt sin første kollegiale begivenhed, den 40. årlige William H. Tucker Invitational, den september. I 1995 forsvarede han med succes sin amerikanske amatørtitel på Newport Country Club i Rhode Island og blev kåret til årets Pac-10-spiller, NCAA First Team All-American og Stanfords Male Freshman of the Year (en pris, der omfatter alle sportsgrene ).

I en alder af 19 deltog Woods i sin første PGA Tour major, 1995 Masters, og bundet til den 41. som den eneste amatør, der fik cutet to år senere, ville han vinde turneringen med 12 slag. I en alder af 20 i 1996 blev han den første golfspiller, der vandt tre på hinanden følgende amatørtitler i USA og vandt NCAAs individuelle golfmesterskab. Han forlod college efter to år for at blive professionel inden for golf.

Getty

Karriere: Woods blev pro i august 1996 i en alder af 20 år og underskrev straks reklameaftaler med Nike og Titleist, der blev rangeret som de mest lukrative godkendelseskontrakter i golfhistorien på det tidspunkt. Woods blev kåret til 'Sports Illustrated's' 1996 Sportsman of the Year og PGA Tour Rookie of the Year. Den 13. april 1997 vandt han sin første major, Masters, som han vandt med 12 slag i en rekordstor præstation og blev turneringens yngste vinder i en alder af 21. To måneder senere satte han rekorden for den hurtigste stigning til Nr. 1 på den officielle verdensrangliste. Efter en kedelig 1998 afsluttede Woods 1999-sæsonen med otte sejre, inklusive PGA-mesterskabet.

Woods var den dominerende styrke inden for golf fra 2000 til 2010. Han var den toprangerede golfspiller i verden fra august 1999 til september 2004 (264 uger) og igen fra juni 2005 til oktober 2010 (281 uger). I løbet af denne tid vandt han 13 af golfens største mesterskaber.

Det næste årti af Woods 'karriere var præget af comebacks fra personlige problemer og skader. Woods faldt til nummer 58 på verdensranglisten i november 2011, inden han igen steg op til nr. 1 mellem marts 2013 og maj 2014. Imidlertid førte skader ham til at gennemgå fire rygoperationer mellem 2014 og 2017. Woods konkurrerede kun i en turnering mellem August 2015 og januar 2018, og han faldt fra listen over verdens top 1.000 golfspillere. Da han vendte tilbage til regelmæssig konkurrence, skred Woods støde til toppen af ​​spillet og vandt sin første turnering i fem år på Tour Championship i september 2018 og hans første store i 11 år ved 2019 Masters.

Woods har haft flere golfrekorder. Han har været nummer 1 i verden i de mest sammenhængende uger og i det største samlede antal uger for enhver golfspiller i historien. Han er blevet tildelt årets PGA-spiller en rekord 11 gange og har vundet Byron Nelson Award for det laveste justerede scoringsgennemsnit en rekord otte gange. Woods har rekorden for at føre pengelisten i ti forskellige sæsoner. Han har vundet 15 professionelle store golfmesterskaber og 82 PGA Tour-begivenheder. Woods fører alle aktive golfspillere i karrierestørre sejre og karriere PGA Tour vinder. Han er den yngste spiller, der har opnået Grand Slam-karrieren, og den anden golfspiller (efter Jack Nicklaus), der har opnået en Grand Slam-karriere tre gange. Woods har vundet 18 verdensmesterskaber i golf. Han var også en del af det amerikanske vindende hold til 1999 Ryder Cup. I maj 2019 blev Woods tildelt præsidentens medalje for frihed, den fjerde golfspiller, der modtog æren.

Personlige liv: Woods mødte Elin Nordegren, en svensk tidligere model, og datter af den tidligere migrationsminister Barbro Holmberg og radiojournalisten Thomas Nordegren under The Open Championship i 2001. Den svenske golfspiller Jesper Parnevik ansatte hende som au pair. De blev forlovet i november 2003 og giftede sig den 5. oktober 2004 på Sandy Lane resort i Barbados og boede på Isleworth, et samfund i Windermere, en forstad til Orlando, Florida. Woods og Nordegrens første barn var en pige født i 2007, som de kaldte Sam Alexis Woods. Woods valgte navnet, fordi hans egen far altid havde kaldt ham Sam. Deres søn, Charlie Axel Woods, blev født i 2009.

Han tog en selvpålagt pause fra professionel golf fra december 2009 til begyndelsen af ​​april 2010 i et forsøg på at løse ægteskabelige problemer med sin daværende kone, Elin. Woods indrømmede flere utroskab, og parret blev skilt den 23. august 2010.

Den 18. marts 2013 meddelte Woods, at han og OL-guldmedalje skiløber Lindsey Vonn var sammen. De splittede i maj 2015. Fra november 2016 til august 2017 var Woods i et forhold med stylisten Kristin Smith. Woods meddelte i november 2017, at han var i et forhold med restaurantchef Erica Herman efter spekulationer om deres forhold, der begyndte måneden før.

Den 29. maj 2017 blev Woods arresteret nær hans Jupiter Island, Florida, hjem af Jupiter Police Department omkring kl. 3:00. EDT til kørsel under påvirkning af alkohol eller narkotika. Han sov i sin bil, der stod stille i en kørebane med motoren i gang. Han sagde senere, at han havde taget receptpligtig medicin og ikke var klar over, hvordan de kunne interagere sammen. Den 3. juli 2017 tweetede Woods, at han havde afsluttet et intensivt program uden for staten for at tackle et uspecificeret problem. Ved sin 9. september 2017 anklageropfordrede Woods sin advokat Douglas Duncan til at fremsætte et ikke skyldigt anbringende for ham og indvilligede i at deltage i et første gangs DUI-lovovertrædelsesprogram og deltage i et andet anklagemyndighed den 25. oktober. , Erkendte Woods sig skyldig i hensynsløs kørsel. Han fik et års prøvetid, blev idømt en bøde på $ 250 og beordrede at gennemgå 50 timers samfundstjeneste sammen med regelmæssige lægemiddelprøver. Han fik ikke lov til at drikke alkohol under prøvetiden, og hvis han overtrådte prøvetiden, ville han blive dømt til 90 dages fængsel med yderligere $ 500 i bøde.

Tiger Woods nettoværdi - hvordan det bryder sammen :

Tigers første indtægter kommer fra at vinde turneringer og godkende produkter. Siden han blev professionel i 1996, har Tiger tjent $ 118 millioner på golfbanen (inklusive $ 2,07 millioner, som han vandt på 2019 Masters). Det udgør 7,6% af hans samlede karriereindtjening til dato. Som med tilsvarende dominerende atleter som Michael Jordan og LeBron James , hovedparten af ​​Tigers formue kommer takket være påtegninger. Cirka 92,4% af hans karriereindtjening, omkring 1,6 mia. $, Stammer fra mærker som Nike, Gatorade, American Express, Asahi, General Mills (Wheaties), Golf Digest, Rolex, Gillette, Accenture, Tag Heuer, AT&T, EA Sports, NetJets, Upper Deck, TLC Laser Eye Centers og Buick.

Gatorade udviklede en specialdrink til Woods kaldet 'Gatorade Tiger'. Gatorade-aftalen alene var 100 millioner dollars værd over 5 år. På et tidspunkt tjente Tiger Woods 20 millioner dollars om året for at tilslutte sig Gillette sammen med andre superstarsatleter Roger Federer og Thierry Henry. Tiger kommanderer $ 10 millioner til at designe golfbaner over hele verden og kan tjene så meget som $ 1,5 millioner bare for at dukke op til en golfturnering.

Hvor lang tid tog det Tiger at tjene $ 100 millioner? Tiger fik sin professionelle golfdebut den 29. august 1996. Han vandt The Masters 228 dage senere, den 13. april 1997. Efter at have vundet The Masters underskrev 21-åringen en 5-årig $ 40 millioner $ aftale med Nike og 5- år $ 20 millioner aftale med Titleist.

Cirka en måned senere, den 20. maj 1997, en dag efter at have vundet Byron Nelson Classic (den første turnering, han deltog i efter at være blevet den yngste spiller nogensinde til at vinde The Masters), underskrev Tiger en 5-årig $ 30 millioner-aftale med American Express. American Express-aftalen kombineret med hans Nike-, Titleist- og turneringsgevinster bragte hans karriereindtjening til $ 100 millioner. Efter at have været professionel tog det med andre ord kun 8 måneder (264 dage) at tjene $ 100 millioner på Tiger. Til sammenligning var LeBron James 'første Nike-aftale, der blev underskrevet i 2003, 90 millioner dollars værd over syv år.

I september 2000 underskrev Tiger sin anden Nike-godkendelsesaftale. Denne aftale var 100 millioner dollars værd over 5 år (20 millioner dollars om året). Mellem 1997 og 2005 tjente Tiger med andre ord 140 millioner dollars kun fra Nike. Han tjente sandsynligvis et strejf på over 200 millioner dollars fra alle tilbud i løbet af den syvårsperiode.

Fast ejendom og andre aktiver :

 • Tiger ejer en yacht på $ 25 millioner, som han kaldte 'Privacy'. Han sover undertiden på yachten under turneringer i nærheden af ​​vand.
 • Hans PGA-turneringspensionsplan er mindst 20 millioner dollars værd.
 • Han ejer en Gulfstream G550 privatjet på 54 millioner dollars. Den eneste gang Tiger har flyvet kommercielt i de sidste 15 år, var i januar 2017, da han rejste fra Los Angeles til Dubai.
 • Han ejer en 12 hektar stor ejendom ved havet i Jupiter, Florida, der er mindst 55 millioner dollars værd
 • I kølvandet på finanskrisen i 2009 og hans afmatning i karrieren startede Tiger en kursusdesignvirksomhed. Han har designet kurser rundt om i verden med masser af arbejde på sin tallerken.
Ross Kinnaird / Getty Images

Ross Kinnaird / Getty Images

Tiger Woods karriereindtjening år efter år:

(Credit Golf Digest)

(Credit Golf Digest)

2016: $ 34,61 millioner i alt ($ 35,5 millioner fra påtegninger)
2017: $ 43,3 millioner i alt ($ 42 millioner fra påtegninger)
2018: $ 36,1 millioner i alt ($ 35,5 millioner fra påtegninger)
2019: $ 65 millioner (indtil videre - inkluderer $ 2,07 millioner fra 2019 Masters-sejr)

Tiger Woods 'samlede karriereindtjening fra og med 2019 er 1,6 mia. $

Ægteskab og skilsmisse med Elin Nordegren :

Tiger Woods giftede sig Elin Nordegren i 2004. Woods og Nordegrens første barn, en datter ved navn Sam Alexis Woods, blev født i 2007, og deres søn, Charlie Axel Woods, blev født i 2009. En utroskabskandale med Tiger rystede parret i 2009 og førte til sidst til slutningen af deres ægteskab. Med kontroversen omkring Tiger skilsmisse fra Elin Nordegren , hans spil og hans forhold til sponsorer har lidt og kostet ham millioner i potentiel indtjening. Han betalte også Elin aktiver på 100 millioner dollars inklusive kontanter og fast ejendom.

Tiger Woods milepæle, der er værd:

1995: $ 10.000 (inden han bliver professionel)
1997: $ 7 millioner (underskriver første tilbud med Nike og Titleist)
1999: 40 millioner dollars
2001: $ 50 millioner
2003: 100 millioner dollars
2005: 250 millioner dollars
2009: 500 millioner dollars (karriereindtægter overstiger 1 milliard dollars)
2010 $ 400 millioner (skilsmisseopgørelse afsluttet)
2016: $ 700 millioner
2019: 800 millioner dollars

I 2009, da hans nettoværdi var $ 500 millioner, var Tiger den næstrigste farvefarve i USA bag Oprah Winfrey der på det tidspunkt var 2,5 milliarder dollars værd.

Tiger Woods nettoværdi

Tiger woods

Nettoværdi: $ 800 millioner
Løn: $ 50 millioner om året
Fødselsdato: 1975-12-30
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Golfspiller, atlet, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Tiger Woods indtjening

Klik for at udvide
 • 3 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2014 $ 108.275
 • 1 præmiepenge vinder i European Tour-sæsonen 2014 $ 13.484
 • 16 præmiepenge vinder i 2013 PGA-sæsonen $ 8.553.439
 • 1 præmiepenge vinder i 2013 European Tour sæsonen $ 373.837
 • 16 præmiepenge vinder i 2012 PGA-sæsonen $ 6.133.159
 • 1 præmiepenge vinder i European Tour-sæsonen 2012 $ 139.851
 • 7 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2011 $ 660.238
 • 1 præmiepenge vinder i 2011 European Tour-sæsonen $ 25.533
 • 10 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2010 $ 1.294.766
 • 1 præmiepenge vinder i European Tour-sæsonen 2010 $ 104.447
 • 16 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2009 $ 10.508.163
 • 2 præmiepenge vinder i European Tour-sæsonen 2009 $ 411.779
 • 6 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2008 $ 5.775.000
 • 1 præmiepenge vinder i 2008 European Tour-sæsonen $ 420.268
 • 16 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 2007 $ 10.867.052
 • 2 præmiepenge vinder i 2007 European Tour sæsonen $ 704.522
 • 13 præmiepenge vinder i 2006-PGA-sæsonen $ 9.941.563
 • 3 præmiepenge vinder i 2006 European Tour sæsonen $ 1.026.170
 • 19 præmiepenge vinder i 2005-PGA-sæsonen $ 10.628.023
 • 19 præmiepenge vinder i 2004-PGA-sæsonen $ 5.365.472
 • 1 præmiepenge vinder i 2004 European Tour sæsonen $ 65.801
 • 18 præmiepenge vinder i 2003-PGA-sæsonen $ 6.673.413
 • 1 præmiepenge vinder i European Tour-sæsonen 2003 $ 26.891
 • 18 præmiepenge vinder i 2002-PGA-sæsonen $ 6.912.625
 • 1 præmiepenge vinder i 2002 European Tour-sæsonen $ 414.855
 • 19 præmiepenge vinder i 2001 PGA sæsonen $ 5.687.779
 • 3 præmiepenge vinder i 2001 European Tour sæsonen $ 729.506
 • 21 præmiepenge vinder i 2000 PGA-sæsonen $ 10.188.321
 • 2 præmiepenge vinder i 2000 European Tour-sæsonen $ 170.555
 • 21 præmiepenge vinder i 1999 PGA-sæsonen $ 6.616.585
 • 1 præmiepenge vinder i 1999 European Tour-sæsonen $ 296.800
 • 19 præmiepenge vinder i PGA-sæsonen 1998 $ 1.841.117
 • 20 præmiepenge vinder i 1997 PGA-sæsonen 2.066.834 $
 • 8 præmiepenge vinder i 1996-PGA-sæsonen $ 790.594
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion