Todd Chrisley Netværdi

Hvor meget er Todd Chrisley værd?

Todd Chrisley Netværdi: - $ 5 millioner

Todd Chrisley nettoværdi: Todd Chrisley er en amerikansk forretningsmand og reality-tv-personlighed, der har en nettoværdi på negativ $ 5 millioner. Han er genstand for USA Network reality-serien 'Chrisley Knows Best'. Showet følger hr. Chrisley, mens han fortsætter sit daglige liv. Den ottende sæson sendes i 2020. En spin-off med fokus på Chase og Savannah kaldet 'Growing Up Chrisley', også på USA Network, havde premiere den 2. april 2019.

Tidligt liv: Todd Chrisley blev født den 6. april 1969 i Georgien og voksede op i Westminster, South Carolina. Todd Chrisley er patriark for den velhavende Chrisley-familie.

Karriere: Todd Chrisley er ejer af Chrisley Asset Management, et firma, der ifølge retsdokumenter har kæmpet i et antal år, selv da Mr. Chrisley og familien fortsætter med at leve en meget overdådig livsstil, herunder at eje en 30.000 kvadrat- fods palæ og bruge $ 300.000 om året på tøj. Todd Chrisley er i øjeblikket involveret i en konkurs sag på 45 millioner dollars, der involverer et ejendomsimperium, der tilsyneladende blev meget surt. I en nylig retssag hævder en kurator i konkurssagen, at Todd gemte aktiver i millioner af dollars i sin kones navn. Chrisleys advokat benægter disse beskyldninger. Chrisley indgav oprindeligt konkurs i 2012, da han hævdede at have 4,2 millioner dollars i aktiver og 50 millioner dollars i gæld. I samme arkivering hævdede Todd kun at have $ 100 kontant og $ 55 på sin checkkonto. Chrisley Asset Management indgav en konkurs i 2013. Hans pant i Atlanta-palæet beløb sig til $ 12 millioner, og Todd rapporterede næsten 600.000 $ i IRS-gebyrer, gæld og sanktioner. Heldigvis for Todd er hans kone angiveligt velhavende alene.

'Chrisley Knows' Best havde premiere i 2014 med en otte episoders første sæson. Todd blev straks berygtet for sin luksuriøse livsstil baseret på materialisme. Seerne var fascineret af hans hensynsløse og ude af kontrol udgifter. Todd og hans kone har store klædeskabe med dyre designertøj. De kører meget dyre biler. De bor i et palæ i Atlanta, der har 30.000 kvadratmeter. Chrisley er også glad for at minde folk om, at hans naboer i hans ultra-eksklusive gated kvarter er Usher og MLB-spiller Chipper Jones.

Chrisley tjente 95% af sin formue i fast ejendom. Todd er kendt for at være kontrollerende, og han har strenge regler for opdragelse af sine børn. Han overvåger nøje deres brug af internettet og tekstbeskeder for at holde dem ude af problemer og har også sporingsenheder i deres køretøjer. I den første episode af 'Chrisley Knows Best' deaktiverede Todd sin søn Chases bil med hjulklemme og ratlås, efter at han smugede ud for at deltage i et fodboldkamp i gymnasiet.

I en anden mindeværdig episode kastede Chrisley sin søns bærbare computer i swimmingpoolen. Hvorfor? Han ville lære ham en lektion. Og for at du ikke synes, at disse handlinger er overdrevne for tv-kameraerne, vil Chrisley misbruge dig om denne opfattelse. I mere end et interview har han understreget, at 'Chrisley Knows Best' (jeg mener virkelig navnet på showet fortæller dig alt hvad du behøver at vide) hans show er en nøjagtig præsentation af hans families liv.

Fra og med 2019 har der været 145 episoder og syv sæsoner af 'Chrisley Knows Best'. Showet udsendes i USA såvel som i Canada, Storbritannien, Australien og Asien. Showet har ført til en spinoff-serie med Chase og Savannah Chrisleys flyt fra Nashville til Los Angeles kaldet 'Growing Up Chrisley.' Fra og med 2019 har der været to sæsoner af spinoff.

På kamera handler Chrisley om hans dyre livsstil, især om hans garderobe med designertøj. Men når det kom til hans konkursbehandling, hævdede Chrisley, at hans tøj kun var 650 dollars værd. Som du kan forestille dig, udløste det nogle alarmer med den retudnævnte kurator, der overvåger Chrisleys konkurs. En efterforskning fulgte, og det blev fundet, at Chrisleys kone Julie havde modtaget overførsler fra Chrisley Asset Management i alt mere end $ 700.000.

I 2016 udgav Chrisley country-singlen 'Infinite Love' med Sara Evans, der toppede som nr. 19 på Billboard-hitlisterne.

Moses Robinson / Getty Images

I august 2017 meddelte USA Network, at det havde bestilt en halv times efter-show kaldet Ifølge Chrisley . Talkshowet blev hostet af Todd Chrisley og indeholdt Todd 'tackling sandheden om ægteskab, forældre, sex og forhold.' Hver episode indeholder også et medlem af Chrisley-familien samt en berømthedsgæst. Showet havde premiere den 12. september 2017. Det blev annulleret efter en sæson.

Personlige liv: Todd Chrisley var gift med Teresa Terry indtil 1996. De har to børn, Lindsie og Kyle. Samme år blev han skilt fra Teresa, giftede sig med den tidligere skønhedskonkurrencedronning Julie Hughes. De har tre børn, Savannah, Chase og Grayson. Julie er datter af en baptistminister, Todds forretningspartner og bedste ven.

Todd Chrisley er en germophobe og forsøger at undgå ting som snavs og dyr.

August 2019 Anholdelse : Den 14. august 2019 tog Todd og Julie Chrisley blev anholdt i Atlanta på grund af en anklager med flere tal. Anklagerne omfattede skatteunddragelse, trådsvindel, banksvindel og sammensværgelse mellem 2007 og 2012. I henhold til tiltalen havde parret en ordning, der svindlede millioner af dollars i banklån ved at give falske oplysninger. Desuden undgik de angiveligt føderale skatteregninger. Deres regnskabsfører blev også tiltalt. Todd og Julie hævdede i et socialt medieindlæg, at de ulovlige handlinger blev udført af en tidligere 'betroet medarbejder', der stjal fra familien og udførte forbrydelserne uden deres viden. De blev tvunget til at møde i retten og sende $ 100.000 i usikrede obligationer. De blev også beordret til at begrænse deres rejse til Atlanta og Californien, hvis de optager deres tv-show.

Ejendom : I 2015 flyttede Chrisley sin familie til Nashville, hvor der ikke er nogen statsskat, og købte et hjem til $ 1,6 millioner. I juni 2019 brugte Chrisleys $ 3,4 millioner på et hjem lige uden for Nashville. Blot to måneder senere bragte de hjemmet på markedet for $ 4,7 millioner midt i deres påståede økonomiske forbrydelser.

Todd Chrisley Netværdi

Todd Chrisley

Nettoværdi: - $ 5 millioner
Køn: Han
Erhverv: Forretningsmand
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion