Tokyo Boys 'mad er god, ikke enestående, og stemningen er forvirrende

Kokke Hiro Miyoshi, højre og Sho Moshido, tilbereder mad på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)Kokke Hiro Miyoshi, højre og Sho Moshido, tilbereder mad på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kokke Hiro Miyoshi tilbereder en ret på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Tokyo Boys ses på sin placering på 375 N. Stephanie St. i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Sarah Peterson, til højre, og Sean McMahon spiser på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kokke Hiro Miyoshi, højre og Sho Moshido, tilbereder mad på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kokke Hiro Miyoshi tilbereder en ret på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Junko Oguma tager en ordre fra Sarah Peterson til højre og Sean McMahon på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Junko Oguma tager en ordre fra Sarah Peterson til højre og Sean McMahon på Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., i Henderson lørdag den 12. april 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)

En japansk restaurant i en gammel 5 & Diner? Tal om en visuel non -sequitur.

Selvom kæden stadig har forretninger i andre stater, er dens steder i Las Vegas nedlagt og efterlader et antal (jeg tror, ​​der var fem ad gangen) store sølvfarvede hvide elefanter, designet til at fremkalde en tidligere årgang fra en årgang 50'ernes middag, men da spiserne flyttede ud, bidrog det ikke rigtig til nogen anden restaurantstil. Jeg kender en, der i det mindste midlertidigt fandt et andet spiseliv, men andre er genfødt - noget akavet og i de fleste tilfælde i kort varighed - som en række etniske restauranter, den på Stephanie Street især efter elefantgravhøjen model.

I nogle måneder har det været Tokyo Boys, hvis fine japanske undertekst på ydersiden er mere end lidt uoverensstemmende med alt det rustfrit stål. Indendørs er det lidt bedre med temmelig neutral indretning bortset fra de stiliserede shoji-skærmpaneler over hvad der engang var disken og nu er en sushi bar. Men den fine spisning overskrider måske grænserne for dens placering og lidt langsom service bare en smule, så betragt det som udelukkende at gælde for maden.Hvilket, jeg må sige, bestemt er lig med udtrykket. Gyozaen ($ 4,50) annonceres som hjemmelavet, og efter at have prøvet dem er jeg absolut ikke i tvivl om, at dette ikke er nogen overdrivelse. De fem dumplings var forsigtigt stegte i grydeklistermærketraditionen, så de var meget godt brunede på den ene side (det er en god ting). Indpakningerne i sig selv var næsten umuligt sarte, og kødfyldet var meget stærkt aromatiseret med ingefær og gnist af spidskål.

Braiseret svinekød ($ 7,50) var mere uventet, men ikke mindre lækker. De ultratynde og meget smagfulde stykker svinekød, som var langt mere magre end svinekød normalt er, blev serveret i deres braising væske og var ganske pæne som de er. Men også gemt i skålen var to sojasovsmarinerede hårdkogte æg, deres faste ydre overflader og flerlags interiør et effektivt modspil til svinekødet.

Sushi -sorten var kilden til nogle argumenter ved vores bord. Puristen blandt os var imponeret over sorten af ​​klassisk sushi og sashimi, der omfattede både ferskvand og havål, rav og stribet donk, fluke og brasem, hestemakrel og forskellige andre ting, du ikke finder på fusionsstederne. Fusionselskeren fandt imidlertid udvalget af specialruller noget begrænset.

Vi kompromitterede på en måde med nogle af de mere grundlæggende ruller, som den fremragende Tiger Roll ($ 14), fantastisk sprøde rejetempura toppet over risene med krydret tun, der var pænt krydret, men også næsten cremet, og den kun lidt mindre tilfredsstillende Banzai ($ 9), røget laks og flødeost, der fik sin knas ved at blive friturestegt.

Service overalt var meget behagelig, men virkede usædvanligt langsom, da restauranten var meget stille.

Tokyo Boys afslører ikke meget om sig selv på hverken websted eller menu, men rygter siger, at kokken er en Nobu grad, hvilket måske delvist forklarer den miso-marinerede sorte torsk på menuen.

Det kan også forklare den fine dining, hvilket Nobu bestemt er, med de fine spisesteder, der matcher. Jeg ville placere Tokyo Boys noget under det høje niveau, men for japansk mad i forstad er det svært at slå, spisebil eller ej.

Anmeldelse

Tokyo Boys, 375 N. Stephanie St., Henderson; 702-834-5578

Samlet B+

Mad A

Atmosfære B

Service B

Plusser: Godt udført, kreativ mad og klassikere.

Minusser: Uoverensstemmende omgivelser.