Tom Green har brug for hjælp Andrew Dice Clay giver ofte

Tom Green optræder på Vinyl på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 14. marts 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)Tom Green optræder på Vinyl på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 14. marts 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Tom Green optræder på Vinyl på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 14. marts 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)

De siger, at stand-up-komedie er den mest ensomme indsats. At du bor eller dør alene på den scene og vender ned mod et publikum.

Medmindre du har ’da Diceman i dit hjørne!

Eller endda din mor og far.Tom Green gør det godt i sin overgang fra tv-sjov til ophidset stand-up-komiker, men han vil ikke afvise nogen ekstra hjælp. Hvem kan modstå det ekstra niveau af surrealisme ved at se sine pålagte forældre se årtier gamle videoer af deres søn, der plager dem på MTV?

Men afhængigt af natten kommer den virkelige bonus til Greens knivstik i et Las Vegas -ophold i besøg af Andrew Dice Clay, der normalt følger Green med et separat billetudstilling i Hard Rock Hotels Vinylklub.

Du er ikke garanteret dette ulige par komediehold, når du køber en billet til Green. Men de omkring 15 minutter, de tilbragte på scenen sammen for nylig, tyder på, at det sker ofte nok til, at de to har lavet en rutine af det. Og rutinen får dig til at spekulere på, hvorfor komediehold nogensinde gik af mode.

Imidlertid faktureres Green som en solobillet. Så først hans stand-up.

Den gode nyhed er, at hans MTV -infamy i 1990'erne giver ham et forspring som headliner. Den dårlige nyhed er, at de fleste af os husker om ham, er de ting, vi ville ønske, vi kunne glemme. Det kommer tilbage til at hjemsøge os i videohøjdepunkter øverst i showet: Grønt slikker et ko -yver, drikker en flaske sennep, kaster et kohoved i forældrenes seng.

Så i en alder af 42 (jeg er dybest set død, forkynder han), har Green både velsignelsen og forbandelsen ved at omdefinere sig selv som en stand-up persona. Det, vi får indtil nu, er lidt halvformet.

Jeg fik vittigheder. Jeg har ting at sige, meddeler han. Men først efter at han har taget et par minutter til at etablere sig som en storøjet, høj og rykende karakter, der, som Jerry Lewis plejede at sige, arbejder fra huk.

Det var ikke helt klart, om vi så Green gøre en satirisk optagelse af sin tv-karakter som en har været eller en forstærket version af hans virkelige jeg, der nu ræler i samfundet med George Carlin-esque modenhed. Hvis det er sidstnævnte, sætter den usikre persona ham op som en lidt upålidelig fortæller.

Men som han sagde så meget om denne nat, tager disse ting tid at vokse. De tager tid at bygge.

De ting, der skal siges, viser sig at være solide riffs på grundlæggende stand-up-temaer som lufthavnssikkerhed og mediernes fremstillede forargelse, selvom de er udpolket med meget fyldstof. Mange af dem er bygget på ironien fra en fyr, der startede os ned ad den voyeuristiske vej til nutidens reality-tv cesspool, der nu er en del af den generation, der ønsker, at vi kunne afbryde forbindelsen til teknologi.

hvor meget er visnekammerherre værd

Børn i dag kigger ikke længere rundt. Børn i dag ser ikke længere på cedertræhække, beklager han og husker en dag, hvor vi kunne gå i skole uden at se på en telefon.

Cirka en halv time inde, under et stærkt løb om hudmagasiner, der blev endnu et webofre-og de dage, hvor et barn ville finde en Penthouse-vej ude i skoven ... hvilket slet ikke gav mening-i gåture på Diceman.

Clay lærer Green, hvordan man skal Vegas-ize sin handling med indtryk: Du skal først meddele det, så vende om (for at antage karakteren), han instruerer i at hjælpe Green med at slå sit Johnny Carson op. Når Green forsøger at efterligne Diceman, låner den rigtige ham sin læderjakke og instruerer ham om at føle det.

De er et fantastisk mærkeligt par, hepcaten og den akavede fyr. Og jeg får normalt et større grin af, hvad Clay glider ind mellem sine slaglinjer end fra sit officielle materiale. I dette tilfælde var det en reference til Greens eks, Drew Barrymore, som ’dat’ Mod Squad ’-pigen.

Efter dette var der ikke meget mening i at uddybe stand-up. Og så ringede Green til sine forældre og bød derefter publikum velkommen til at hjælpe med at synge far, vil du gerne have lidt pølse? og andre valgcitater fra hans kultfilmkomedie Freddy Got Fingered.

Det betragtes bredt som en af ​​de værste film nogensinde. Men, påpeger Green, ingen råber nogensinde citater fra The English Patient.

Ligesom filmen ikke forsvandt, gjorde det heller ikke dens skaber. Folk er villige til at høre disse ting, han har at sige. Han skal bare nærmere definere, hvem det siger dem i dag og fortsætte med at sige dem.

Diceman kommer ikke altid til at hjælpe.

hvor meget er matthew mcconaughey værd

Anmeldelse

Tom Green

19.30 Fredag-mandag (flere viser 25-28. April, 16.-17. Maj)

Hard Rock Hotel, 4455 Paradise Road

$ 43,50- $ 81 (888-929-7849)

Karakter: B- (B hvis Andrew Dice Clay dukker op)