Tom Jones

23971822397182

Velsign dig, George Jones. Du reddede Tom Jones.

Du ved aldrig, hvordan disse ting ville have spillet sig ud. Men for at høre Tom fortælle det fra scenen i MGM Grand, var der en sang, der kunne have cementeret hans succes på country -hitlisterne og - jeg hermed ekstrapolere - kunne have afsporet hans nuværende status som den mest sølle kat på the Strip.

Jones 'første herlighedsår var udlignet i slutningen af ​​1970'erne, men han ville have en kort række countryradio -succeser i begyndelsen af ​​1980'erne.Sangskriveren Curly Putnam, der havde skrevet Jones ’store hit 1967, Green, Green Grass of Home i 1967, havde en ny kaldet He Stopped Loving Her Today. Men sangen endte med at give den anden Jones et comeback i 1980. Tom måtte træde vand yderligere otte år, indtil lykken af ​​en mere flukier sang, Prince’s Kiss, som blev moset af The Art of Noise.

Det hele jævner sig i det lange løb. I dag bruger Jones He Stopped til at strække ud, en af ​​de mange omveje, han fik i 67 år og hans langsigtede overlevelse i showbranchen.

Men Kiss og dets brødre er det, der gør sangerinden bemærkelsesværdig for sine 40 år på The Strip i marts. Du kan ikke sige, at de fleste mennesker til rådighed denne nat ikke var i hans aldersgruppe. Men mens Barry Manilow pandere til pensionister ved at krone Love Is A Many Splendored Thing, rammer Jones dem med Sex Bomb.

Det store ved Jones er, at han ikke altid slår bremserne, før han rammer lejrens væg. Dette er en mand, der kan få den uskadelige sætning på MGM Grand i Las Vegas til at lyde spøjs ved at tilføje den rette blanding af øjenrulning og læbe-slikning. Fansene spiser det stadig.

Men de tillader ham også at handle sin alder for gospel -sjælen i Van Morrisons Cry for Home, eller en trio af standarder, hvor sangeren forsøger at ringe sin blomstrende stemme lavt nok ned til et vers med bare klaverstøtte på Here's That Rainy Day .

Du kunne engang regne med, at Jones ændrede sin sætliste hvert år for at belønne loyale fans, en rosende indsats. Men det viser sig, at jeg sprang pistolen ved at haste ned i januar. Sættet var det samme som i slutningen af ​​2006, inklusive højdepunktet i et uklart, men passende snavset blues-råb kaldet Git Me Some.

Gentagne forretninger synes ikke at være noget problem i begge tilfælde, om ikke andet for at besvare spørgsmål som: Pegede han bare på sin pakke, da han sang linjen 'Hvad er mit er mit'?

Rolling Stones får mere kredit i afdelingen aktivt-liderlig-senior, og Jones karaterer ikke længere gennem Delilah med den lyst, han engang havde. Men når Kiss kommer, og han erklærer, jeg synes, jeg hellere skal danse nu, du ved stadig, at du bedst rydder vejen.

Mange af os vil være tålmodige med at vente på det nye sæt og se, hvor længe denne kat kan holde.

ANMELDELSE
hvem: Tom Jones
hvornår: 20.00 i dag-onsdag
hvor: MGM Grand, 3799 Las Vegas Blvd. Syd
billetter: $ 92,40 (891-7777)
bedømmelse: A-