Tom Selleck bringer sit overskæg til 'Las Vegas'

Nogle job er bare ikke beregnet til at vare. King of Pop, for eksempel. Eller republikansk senior senator fra Idaho.

Så er der rollen som Montecito -ejer. Las Vegas går igennem dem på den måde, Spinal Tap engang slog igennem trommeslagere.

Her på Montecito ser vores casino-ejere ud til at have en vane med at dø, siger Gary Scott Thompson, skaber og udøvende producent af dramaet, der vender tilbage til sin femte sæson med et to-timers afsnit fredag ​​(21:00, KVBC-TV, Channel 3). Den ene fløj af et tag. Den ene blev spist af et kæmpe blæksprutte. Den første sidder faktisk i fængsel for underslæb eller noget.Odds er den seneste ejer, A.J. Cooper, vil blive ved med et stykke tid. Han er en tidligere marine, en kvægbruger og en milliardær oliemand med flere hemmeligheder end en O.J. Simpson golfkammerat. Endnu vigtigere er, at han har spillet af Tom Freakin 'Selleck.

Las Vegas -koncerten er kun hans anden som en regelmæssig serie siden Magnum, P.I. sluttede i 1988. (Den anden, 10 år senere, var hans kortvarige komedie The Closer.) Men når du ønsker at erstatte James Caan-der forlod serien i marts for at gå tilbage til at lave film-skal du tænke stor.

Efter at have rykket deres hjerner, siger Thompson: Min kone, min castingdirektør og jeg selv gik på samme tid: 'Tom Selleck.' Og så gik jeg: 'Han vil aldrig gøre det. Det her er dumt. Hvad tænker vi overhovedet på. ’

Et par dage senere var Selleck på Thompsons kontor i de første af 14 til 16 timers møder. På det tidspunkt vidste Thompson ikke engang, hvad den nye karakter skulle være. Det var virkelig en følelse af proces, siger han. Jeg mener, du kommer til at tilbringe dit liv med nogen i de næste 10 til 12 måneder, 24-7. Du vil se, om det passer.

vandt gratis solo en oscar

Til sidst siger Thompson, at det bare kom til at stole på. Han sagde egentlig bare: 'Jeg laver et spring i troen her og hopper ind. Håber I ved, hvad I laver.'

Indtil videre synes de at. Hver gang Selleck vises på skærmen, føles det specielt. Bare synet af ham er stadig lidt surrealistisk. Men så er hans karakters motto Alt kan ske.

Cooper kan lide at holde folk ude af balance, og resten af ​​karaktererne - herunder en ny concierge spillet af Camille Guaty fra sidste års The Nine - vil bruge de næste par måneder på at finde ud af ham, siger Thompson.

Jeg leder efter folk, der tænker lidt anderledes, fortæller Cooper til Danny (Josh Duhamel) efter at have forklaret, at han vil fylde det kæmpe hul, der blev blæst ind i Montecito i sidste sæsons finale med en bowlingbane.

Serien er også i en genopbygningsfase. Udover at miste Caan, går Las Vegas ind i sin første sæson uden Nikki Cox. Det er virkelig næsten en genopfindelse, siger Thompson om showets nye start. Det har på en måde forstærket showet.

hvor mange penge tjener lebron james på et år

Og der er en god chance for, at et nyt parti seere venter på det. Tidligere på måneden begyndte TNT at sende genudsendelser af serien på hverdage klokken 7.00 og middag og udsatte den for et nyt publikum. Og Duhamel tilbragte sommeren i biograferne i en lille film kaldet Transformers.

Men Selleck er stadig showets bedste chance for en genoplivning af ratings. Manden er et bona fide TV -ikon. Og Thompson spilder ingen tid på at genforene ham med Magnum-medstjerner Larry Manetti og Roger E. Mosley som Coopers milliardærvenner.

Vennen spillet af Manetti - hvis Rick drev King Kamehameha Club - gjorde et enkelt overnatningssted til et imperium, mens vennen spillede af Mosley - hvis T.C. fløj helikopteret med det tæve orange-gule-og-brune malingsjob-gjorde en enkelt helikopter til en international luftfartsgruppe.

Det var bare sjovt at se dem tre sammen, siger Thompson, en mangeårig Magnum, P.I. ventilator.

Jeg tæller dagene frem til afsnittet, der er planlagt til den 26. oktober, selvom det er den slags blink-og-nik-stunt, der ofte får folk til at afskedige Las Vegas. Boston Legal, i mellemtiden, red for nylig langt campier -historielinjer til en Emmy -nominering for bedste drama og en bedste skuespiller sejr for James Spader. Gå figur.

Uanset hvad siger Thompson, at Las Vegas -mærket af ærbødighed er kommet for at blive. Og det inkluderer sandsynligheden for endnu et nyt sted for Montecito, som er dukket op flere steder på The Strip som Wayne Newton.

Nogle skud satte hotellet overfor Luxor, andre overfor Harrahs, og det er dukket op et par steder imellem.

Vi kommer bare til at blive ved med at flytte det rundt, siger Thompson med et grin, bare for at gøre folk sure.

CHRISTOPHER LAWRENCELIFE ON THE COUCH