Tomica Wright Netværdi

Hvor meget er Tomica Wright værd?

Tomica Wright Netværdi: $ 5 millioner

Tomica Wright nettoværdi: Tomica Wright er en amerikansk forretningskvinde og producent, der har en nettoværdi på 10 millioner dollars. Tomica Wright blev født i Los Angeles, Californien i 1969. Hun blev gift med Eazy-E i 1995 kun 12 dage før hans død af hiv. Tomica og deres børn fik ikke sygdommen fra Eazy. På tidspunktet for hans død var Eazy værd $ 8 millioner, som alle gik til Tomica og deres børn. Tomica overtog hurtigt sit firma Ruthless Records. Tomica Wright forvandlede sig også til en producent af film og tv-shows. Hun producerede Bone Thugs-N-Harmony: Greatest Video Hits i 2002. Hun executive producerede videoen Eazy-E: The Impact of a Legend i 2002. I 2015 producerede hun filmen Straight Outta Compton. Straight Outta Compton tjente mere end 200 millioner dollars på det globale billetkontor og titusindvis mere ved udlejning og DVD-salg. Wright og Eazy-E havde to børn.

Eazy-E's rigdom

Der er nogle rapporter om, at Eazy-E var så meget værd som $ 35 millioner i løbet af sin levetid. Dette kunne have været sandt på det absolutte højdepunkt af NWAs succes, da Ruthless Records tjente ca. $ 10 millioner om måneden på rekordsalg alene. Desværre fik Eazys overdådige udgifter og dårlige forretningsvaner hans formuer til at falde hen mod slutningen af ​​sit liv. Han ejede et palæ i Calabasas, Californien, som han købte for 1,1 millioner dollars i 1991.

Tomica Wright Netværdi

Tomica Wright

Nettoværdi: $ 5 millioner
Køn: Kvinde
Erhverv: Filmproducent, iværksætter
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion