Tommy Lee Jones Netværdi

Hvor meget er Tommy Lee Jones værd?

Tommy Lee Jones Netværdi: $ 90 millioner

Tommy Lee Jones Netværdi og løn: Tommy Lee Jones er en amerikansk skuespiller, der har en nettoværdi på 90 millioner dollars. Jones er uden tvivl et af de mest genkendelige ansigter i Hollywood, og han har spillet i mange mindeværdige film i løbet af sin karriere. Tommy Lee Jones er måske bedst kendt for sine roller i vestlige film, hvor han ofte spiller en rancher, en ranger, en cowboy eller en kombination af alle tre. Når det er sagt, er han også en utrolig alsidig skuespiller. Jones har modtaget adskillige priser og masser af ros fra kritikere i løbet af sin karriere.

Tidligt liv: Tommy Lee Jones blev født den 15. september 1946 i San Saba, Texas. Hans forældre havde et on-and-off forhold, giftede sig og blev skilt to gange i løbet af deres forhold. Opvokset i Midland, Texas, deltog Tommy til sidst i Harvard College på stipendium.

I løbet af sin tid på college delte han et kollegieværelse med Al Gore og spillede vagt på Harvards fodboldhold. Han var en del af holdet, der blev ubesejret i 1968 og bandt Yale i et fantastisk, sidste øjebliks comeback. Jones beskrev senere spillet som 'det mest berømte fodboldkamp i Ivy League-historien.'

Karriere: I 1969 havde Tommy Lee Jones sat sig på en skuespilkarriere. Han flyttede til New York City for at auditionere for Broadway-skuespil og fik sin første rolle det år i En patriot for mig . Hans første filmrolle kom kort derefter med Kærlighedshistorie i 1970. Efter endnu et Broadway-optræden med 1971'erne Fire i en have , Jones optrådte i sæbeoperaen Et liv at leve . Efter at have fået endnu en teaterrolle i 1974 Ulysses i Nighttown, han bookede hovedrollen og spillede den berømte, virkelige iværksætter i tv-filmen Den fantastiske Howard Hughes .

I den næste periode optrådte Jones i film som Jackson County fængsel, Rolling Thunder, The Betsy, Back Roads og Laura Mars øjne . Han fik også en Golden Globe-nominering efter at have spillet en stor rolle i Loretta Lynn biografiske musical Kulearbejderens datter . I 1983 begyndte han at blive en større stjerne. Det år modtog han en Emmy-pris efter at have spillet en morder i tv-tilpasningen af ​​romanen Bøddelens sang . Han fulgte op med en rolle i filmen Nate og Hayes inden han fik endnu en Emmy-nominering for sin optræden i Ensom due . Tommy spillede en Texas Ranger i tv-miniserien.

Jones tog sin karriere endnu længere i 90'erne. I 1993 medvirkede Tommy i filmen Den flygtige , vinder en Oscar for bedste mandlige birolle i processen. Han medvirkede også i blockbusters som Batman Forever og Mænd i sort , cementering af sin position som en af ​​Hollywoods bedste birolle. Han reserverede dog stadig hovedroller i film som 1994s Ty Cobb biopic, Cobb . Tilbage i 1991 var Tommy Lee Jones nomineret til en potentiel anden Oscar for sin rolle i JFK . Derudover bookede han roller i film som Under belejring, Natural Born Killers, og Klienten i det, der blev et af hans travleste årtier som skuespiller.

I 2000 optrådte Tommy Lee Jones sammen med Clint Eastwood i Space Cowboys . I 2005 instruerede han filmen De tre begravelser af Melquiades Estrada , hans første forsøg på en teatralsk frigivelse. Filmen blev oprindeligt præsenteret på filmfestivalen i Cannes, og den fik positive anmeldelser fra kritikere. Jones medvirkede også i filmen og modtog efterfølgende to priser for bedste skuespiller på Cannes Film Festival.

2007 var et travlt år for Jones. Først blev han nomineret til en Oscar for sin præstation i I Elah-dalen . Derefter medvirkede han i kultklassikeren neo-western Intet land for gamle mænd . I 2010 blev hans præstation endnu en gang rost, da han optrådte sammen med Ben Affleck i Virksomhedens mænd . Næste år bookede han en rolle i Captain America: The First Avenger .

I 2012 gentog Tommy sin tidligere rolle i Mænd i sort 3 . Han medvirkede også i den romantiske komedie Hope Springs. Jones afsluttede 2012 med en anden mindeværdig rolle i filmen Lincoln . Endnu en gang blev han nomineret til en Oscar for bedste mandlige birolle.

(Foto af Pascal Le Segretain / Getty Images)

Mærkepåtegninger: Tommy Lee Jones har etableret et godt ry for sig selv i Japan som talsmand for Suntory. Siden 2006 har han optrådt i en række Suntory-reklamer som en karakter kaldet 'Alien Jones'. Disse sjove reklamer indebærer, at Jones 'tjekker ind' på menneskehedens fremskridt som en udlænding med særlige kræfter.

Personlige liv: Hans første ægteskab var med Kate Lardner fra 1971 til 1978. Under sit andet ægteskab med Kimberlea Cloughley blev han far til to børn. I 2001 blev han gift med Dawn Laurel, hans tredje kone.

Jones er flydende spansk taler. Han nyder også at spille polo og er en ivrig tilhænger af San Antonio Spurs. Han tilsluttede sin gamle værelseskammerat, Al Gore, ved 2000 Democratic National Convention.

Ejendom: I 2002 købte Tommy separate jordpakker i Wellington, Florida for $ 4,62. Han kombinerede dem derefter til en massiv ejendom, der spænder over 50 hektar med miles på miles af hestestier. Derudover er der et 11.000 kvadratmeter hus med 4 soveværelser på ejendommen med alle de faciliteter, en stor berømthed muligvis har brug for.

I 2013 satte Tommy denne ejendom på markedet for $ 26,75 millioner. Seks år senere tog han en mere realistisk tilgang, hvor han omfordelt ejendommen til en nedsat pris og til sidst afregnede et gebyr på 11,5 millioner dollars. Det var langt fra de 26,75 millioner dollars, han håbede på, men ejendomshandlen repræsenterer stadig en imponerende fortjenstmargen for den veteranaktør.

Tommy Lee Jones Netværdi

Tommy Lee Jones

Nettoværdi: $ 90 millioner
Fødselsdato: 15. september 1946 (74 år)
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Filmregissør, skuespiller, filmproducent, manuskriptforfatter, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Tommy Lee Jones indtjening

Klik for at udvide
  • Intet land for gamle mænd $ 10.000.000
  • Mænd i sort II $ 20.000.000% af brutto
  • US Marshals $ 10.000.000
  • Mænd i sort $ 7.000.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion