Tommy Rockers Las Vegas -klub åbner igen for levende musik

Joey Vitale, til venstre, og Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 i Tommy Rockers Mojave ...Joey Vitale, til venstre, og Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker optræder lørdag den 23. maj 2020 på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill i Las Vegas. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Manden bevæbnet med en vintage Fender Telecaster og kamp-arret cowboyhue spørger: Hvad er klokken !?

Hans venner spredt rundt i lokalet råber tilbage: Det er tid til en holddrink!

Tommy Rocker tager derefter en slurk af det, vi vil kalde FizzyWater fra en rød Solo -kop fra en holder, der er klippet til hans mikrofonstativ. Team-drink callout er et af Rockers signaturbevægelser i hans weekendprogrammer på Tommy Rockers Mojave Beach Bar & Grill på Dean Martin Drive.Forretningen har længe stået i skyggen af ​​Rio; nu er det også i skyggen af ​​Allegiant Stadium.

Klubben var mørk under lukningen af ​​COVID-19. Der var ingen mening i at forsøge at betjene sit sædvanlige klientel af gæstfrihedsarbejdere fra Strip-resorts lige mod øst, som også er blevet lukket. Men Tommy Rocker åbnede igen torsdag. Lørdag var indehaverens og musikerens tredje show tilbage.

Jeg er rusten, sagde han efter at have poleret en firetimers koncert med start kl. Jeg glemte ord til sange, jeg har sunget i årevis.

Sådanne hjernefald var næppe pointen. Publikum på omkring 20 kunder lagde ikke mærke til og kunne ikke have været mere ligeglade. De fleste hang til et par drinks. Nogle tog en bid - jeg havde en lakseburger. Rockers kone, Donna, polerede et fad kyllingefingre af.

Se dette indlæg på Instagram

Fra i aftes @tommyrockerslv: Ikonisk #VW -bus, maskeret #Vegas #GoldenKnights #Pirat…. . . . . #sanger #underholdning #covid19

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 24. maj 2020 kl. 8:13 PDT

I mellemtiden, Rocker og hans sang/musiker sidekick, Joey Vitale , spillede og sang klassisk rock og et par country melodier til backing tracks. Ellers var mikrofonen ved Rockers side åben, så alle kunne komme op og synge med.

Det hele udgjorde den første live-underholdningsoplevelse for dig virkelig siden Jeg tog Zombie Burlesque på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood den 17. marts. Det var aftenen før Gov. Steve Sisolak beordrede ikke-væsentlige virksomheder til at lukke for coronavirus-udbruddet.

Det var et anderledes hæng hos Rocker, som forventet. Baren blev lukket, og video-poker-maskinerne blev deaktiveret. Personalet overholdt direktiver om social afstand, siddefester ved borde flere sæder fra hinanden og rengøring af disse borde rutinemæssigt. Briller blev pisket væk og udskiftet i stedet for at blive genopfyldt. Rockers anden mikrofon blev slettet, når nogen kom for at synge (en protektor gjorde, og en anden fortalte en vittighed).

Servere bar ansigtsmasker, men kunderne gjorde det ikke, i hvert fald i de sidste to timer om natten. Dem, der ankom sammen, sad sammen. Rocker sagde, at han gennemgik en total rengøring af hele ejendommen regelmæssigt i dagene, der førte til torsdagens genstart, og hans genåbningsplan blev trukket fra Centers for Disease Control and Prevention, Federal Drug Administration, Southern Nevada Health District og Nevada Gaming Control Board.

Vi har reams og reams af dokumenter, siger Rocker. Vi har undersøgt alle direktiver derude. Rockers søsterrestaurant, Black Mountain Grill i Henderson, har været åben med afhentning og levering gennem COVID-19-lukningen. Donna Rocker siger, at 90 procent af restaurantens medarbejdere har været på lønningslisten.

Tommy Rocker har lejlighedsvis spillet akustiske sæt til bilerne parkeret uden for Black Mountain Grill. Hans kantinas to barer og spillemaskiner åbner, efter at Sisolak har godkendt, at disse aktiviteter vender tilbage i fase to af statens genåbningsplan.

Sisolak holder et pressemøde tirsdag, der forventes at annoncere en genåbningsdato for kasinoer i hele staten den 4. juni. Hvis den plan holder, ville det give virksomheder som Rockers mulighed for at genoptage video-poker-forretninger. Han siger, at barkunder vil sidde med et sæde mellem hver maskine. Disse enheder er afgørende for Rockers forretning.

Så er en følelse af tillid blandt dem, der går ind i kantinen.

Folk skal vide, at vi har fulgt alle retningslinjerne for at genåbne, det er det vigtigste, siger Rocker. Kunden skal føle sig sikker, fordi ingen ved, hvor lang tid det vil vare.