Tonopah ærer sin begyndelse med festlige Jim Butler Days

35472143547214

En tilfældig opdagelse af malm rig på sølv i 1900 af Central Nevada rancher Jim Butler udløste et minebom for at konkurrere med de fabelagtige dage i Comstock Lode årtier tidligere i Virginia City. Da budskabet om Butlers fund kom ud, startede et boom, der trak Nevada ud af en dyb depression. Snart voksede en lejr ved navn Butler nær stedet for Jim Butlers oprindelige strejke nær Tonopah Spring.

Efterforskere viftede ud af det oprindelige sted i en søgning efter dyrebare mineraler, som affødte snesevis af nye lejre og byer.

hvor meget er selena quintanilla værd

Omdøbt til Tonopah i 1905, lejren voksede til en af ​​de største og mest velstående byer i Nevada. Kendt som dronningen i Nevadas sølvminebyer, lokkede Tonopah tusindvis af håbefulde med sit løfte om rigdom. Veje og jernbaner bragte mennesker, forsyninger og byggematerialer til byen og dens ekspanderende miner og møller. Betydelige murstens- og betonkonstruktioner erstattede snart originale telte, skure og udgravninger.Mange Tonopah -beboere, der etablerede formuer og omdømme i disse årtier med højkonjunktur, fortsatte til positioner af betydning og magt i staten og nationen. Jim Butler selv solgte tidligt ud, komfortabelt beriget af sin opdagelse. De fleste af de samfund, der blev født under højkonjunkturen, døde unge. Tonopah og nabolandet Goldfield klamrede sig til livet, overlevede i alderdommen på flere minedriftsoplevelser, deres positioner langs USA 95, deres status som landdistrikterne amtsæder, regeringsinstallationer og på turister trukket på jagt efter det gamle vesten.

Tonopah ærer årligt sin begyndelse under Jim Butler Days, der er planlagt af Tonopah Handelskammer hver Memorial Day weekend. Foretag reservationer til byens begrænsede antal motelværelser eller autocamperpladser snart, da de hurtigt fyldes op. Kontakt handelskammeret for at få oplysninger om overnatningssteder på (775) 482-3859 eller undersøge Tonopahs logi og autocamper- eller trailerparker online.

Festlighederne begynder den 22. maj med en streetdance til levende musik på Pocket Park. Arrangørerne planlægger også det årlige Bartenders Race under streetdansen. Sælgere vil bemande madboder i parken hele weekenden. og et børnetog i parken vil give spænding for unge passagerer.

Den 23. maj forbereder lokale spejdere en fælles morgenmad i Elks -lodge i centrum. På det nærliggende Tonopah Convention Center går en håndværksmesse i gang. Hver lille byfest har brug for en parade. Jim Butler Days Parade på motorvejen gennem byen starter kl. 10.00 Regner med, at hvert barn, hund, hest og politiker i byen skal være en del af det sjove.

lala kent kæreste randall emmett nettoværdi

Efter paraden leder du mod Tonopah Mining Park med udsigt over byen bag det skelsættende Mizpah Hotel i de første runder af Nevada State Mining Championships. Amatører og professionelle som enkeltpersoner eller i teams konkurrerer i bore- og muckingbegivenheder med aldersgrupper. Håndboring med boremaskine og hammer blev foretaget i miner for at placere dynamitladninger. Mucking var opgaven med at fjerne den sten, der blev sprængt væk ved at indlæse minevogne. Vinderne af jackpotkonkurrencerne tager pengepræmier væk. De kvalificerer sig til at konkurrere i Carson City om VM under Nevada Day -overholdelsen i oktober.

Andre 23. maj -arrangementer inkluderer en dans- og karaokekonkurrence, der begynder kl. i kongrescentret. Racerfans kører mod Tonopah Speedway øst for Tonopah på US 6 til CNRA jordbaneløb, der starter kl.

Andre begivenheder i weekenden inkluderer mindehøjtidelighed. Tidspunktet for ceremonier planlagt af kapitler i Tonopah Veterans of Foreign Wars og Round Mountain American Legion giver folk mulighed for at deltage i begge begivenheder.

Den prisvindende Tonopah Mining Park opkræver intet gebyr for besøgende under Jim Butler Days. Mineparken og Central Nevada Historical Museum med sine indendørs og udendørs udstillinger ved siden af ​​US 95 giver glimt af regionens fascinerende fortid. Hent en brochure til den selvstyrede Murals and Monuments Walking Tour i centrum. Det omfatter vintage bygninger, historiske vægmalerier og statuer af byens grundlæggere Jim Butler og hans kone, Belle.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.