Tour huler i Providence Mountains park

35122643512264

Halvvejs op ad den østlige skråning af Providence Mountains omgivet af den 1,6 millioner hektar store Mojave National Preserve, inviterer en fjerntliggende Californien ørkenpark besøgende til at nyde varierede sysler. Aktiviteter i Providence Mountains State Recreation Area omfatter huler, vandreture, camping, dyreliv og naturskøn udsigt.

Beliggende omkring 150 miles fra Las Vegas, ligger denne spændende enklave få kilometer fra en hovedrute gennem Mojave National Preserve. Selvom der kan bruges flere indflyvningsruter, følger de fleste sydlige Nevadans US 95 sydpå ind i Californien til Interstate 40. Kør 33 miles vest på I-40 for at forlade motorvejen ved Essex. Følg Essex Road nordpå omkring 12 miles til en større gaffel. Vejen til venstre klatrer cirka fem miles til den lille park i Californien, mens et højresving følger Black Canyon til National Park Service -faciliteter inden for fredningen.

På 4,300 fod højde tilbyder det statslige rekreationsområde panoramaudsigt over hundredvis af miles af ørken og bjerge. Dens 5.900 acres omfatter smukke kalkhuler, et rustikt besøgscenter, picnicfaciliteter, en campingplads med seks enheder, tre etablerede stier og adgang til de forrevne Providence Mountains.Besøgende kører til en lille parkeringsplads nær besøgscenteret for sten og tømmer, engang hjemsted for tidlige udviklere, Jack og Ida Mitchell. Udstillinger inde omfatter indianske artefakter, pionereredskaber og minedrift memorabilia Tilstødende vintage udhuse stammer fra de dage, hvor Mitchells drev et fjerntliggende feriested og guidede besøgende ind i de nærliggende huler fra begyndelsen af ​​1930'erne, indtil Californien købte ejendommen i 1954.

Providence Mountains State Recreation Area byder flere gæster velkommen i årets køligere måneder. Fra september til maj guider rangere dagligt ture gennem El Pakiva og Tecopa Caverns, begrænset til 25 personer. På hverdage begynder en tur om dagen klokken 13.30. I weekenden begynder tre ture kl. 10:30, 13:30 og 15.00 I juni og juli kører turene kun i weekenden kl. 13.30 Parken vil være lukket for vedligeholdelsesarbejde i løbet af august.

Selvom Californien ikke opkræver entré til dette rekreationsområde, betaler besøgende for at gå rundt i hulerne og bruge campingpladsen. Ring til parken på (760) 928-2586 for at reservere ture. Tour Mitchell Caverns for $ 5 for voksne og $ 3 for børn i alderen 6-16 år. Campister betaler $ 12 per nat for at bruge campingpladsen, der er tilgængelig efter først til mølle-princippet. Den lille campingplads byder på dejlig udsigt, træskraverede pladser med borde og griller og central adgang til vand og skylletoiletter.

Turen i Mitchell Caverns begynder med en vandring på tre kvarter med ranger til den lukkede indgang. Nu et næsten tørt hulsystem, skaber Mitchell Caverns sine unikke formationer med en meget langsom hastighed på cirka en tomme hvert 10.000 år. Årstiderne skifter aldrig under jorden, hvor temperaturen forbliver konstant 65 grader. Besøgende bør bære lagdelt tøj og lukket fodudstyr.

Kun en ud af 40.000 huler indeholder lige så mange forskellige dekorationsbørn som dem, der findes i Mitchell -hulerne. Flowstones, dropstones og erratics forekommer alle der. Flowstones skaber gardiner og gardiner, mens drypsten fra drypsten og stalagmitter, nogle er forbundet til søjler. Uregelmæssigheder omfatter underlige og sarte formationer som sugerør, hår og snoede rør. En slags rør, der ses der, forekommer i kun syv huler verden over.

I løbet af foråret bliver parken over jorden en ørkenhave med wildflower og kaktusblomster, der topper omkring Mors dag. To rundstrækninger på en halv mil tilbyder udsigt over de mange forskellige planter, der vokser på disse bjergskråninger, der først blev identificeret af hobbybotanikeren Mary S. Beal. Et selvstyrende natursti opkaldt efter hende begynder nær besøgscenteret. Hent en trykt sporguide for at identificere planter langs ruten. Nina Mora -stien, opkaldt efter den afdøde spædbarnsdatter til en tidlig minearbejder, begynder i den østlige ende af campingpladsen. Den korte sti klatrer til et nærliggende udsigtspunkt med en fantastisk udsigt.

Den længste og mest udfordrende vandrerute i rekreationsområdet er den to kilometer lange rundtur Crystal Spring Trail. Det begynder langs stien til hulindgangen. Enestående udsigt belønner vandrere for rutens 600 fod højdestigning.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.

jennifer lopez alt jeg har vegas