Toy Story Land åbner i Disney World i Florida

På dette foto lørdag den 23. juni 2018 kører gæsterne i Slinky Dog Dash -rutschebanen på Toy Story Land i DisneyI dette foto lørdag den 23. juni 2018 kører gæsterne i Slinky Dog Dash -rutschebanen på Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (Matt Stroshane, fotograf) I dette lørdag den 23. juni 2018 hilser en statue af karakteren Sheriff Woody besøgende ved indgangen Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/John Raoux) I dette lørdag den 23. juni 2018 foto står Buzz Lightyear nær indgangen til Aliens Swirling Saucers -turen på Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/John Raoux) På dette foto lørdag den 23. juni 2018 kører gæsterne i Slinky Dog Dash -rutschebanen på Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/John Raoux) På dette billede lørdag den 23. juni 2018 interagerer en grøn hærmand med gæster på Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/John Raoux) I dette lørdag den 23. juni 2018 hilser en statue af karakteren Sheriff Woody besøgende ved indgangen Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios i Walt Disney World i Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/John Raoux) Gæster på Disneys Hollywood Studios kan gå i det uendelige og videre i Toy Story Land. (Matt Stroshane, fotograf) Lille grønne rumvæsener fra Pixar Animation Studios ՠ Toy Story filmer pilotlegetøjsraketskibe i attraktionen Alien Swirling Saucers i Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios. (Matt Stroshane, fotograf)

LAKE BUENA VISTA, Fla.-For børn i midten af ​​1990'erne giver Disneys nye Toy Story Land mulighed for at besøge den fantasiverden, de voksede op i. For deres forældre bringer det søde minder tilbage om en magisk tid med legetøj og gør -tro på. Og for alle andre byder det nye forlystelsesland på en finurlig oplevelse fra det øjeblik, en næsten 20 fod (6 meter) statue af sheriff Woody byder gæsterne velkommen, som om de er æreslegetøj i Andys baggård.

Vi byder alle velkommen, der nogensinde har drømt om at være en del af deres egen 'Toy Story', sagde Bob Chapek, Disneys formand for parker, oplevelser og forbrugerprodukter, der talte fredag ​​ved en åbningsceremoni.

Det nye 11 hektar store land inspireret af filmen Toy Story åbner for offentligheden lørdag i Disneys Hollywood Studios lige uden for Orlando.som set på spøgelseseventyr, ligger bullock-hotellet i denne stat

Tim Allen, stemmen til Buzz Lightyear i filmene, lavede en overraskende gæstespil ved fredagens begivenhed. På en eller anden måde havde du aldrig forestillet dig, at du ville kunne spille i Andys baggård, sagde Allen. Dette er bare fantastisk.

Åbningen af ​​Toy Story Land er en af ​​de mest ventede begivenheder i amerikanske forlystelsesparker i år. Og det fortsætter Disneys tradition for at bringe film til live. Sidste år åbnede Pandora-World of Avatar i forlystelsesparken Florida. Næste år lander tema med Star Wars, der er åbne i Disney -parker her og i Californien.

Men besøgende på Toy Story Land vil faktisk aldrig se øjnene på Andy, den menneskelige dreng, der ejer legetøjet i Toy Story -filmene. Ifølge parkens historielinje er han netop blevet kaldt indenfor af sin mor og efterlod sit legetøj - og dig - spredt i baghaven.

Som i 'Toy Story' -filmene, når menneskene går væk, kommer legetøjet til live, sagde Dave Minichiello, administrerende kreativ direktør for Toy Story Land. Vi har forsøgt at inkludere de fleste øjeblikke og karakterer i 'Toy Story' -filmene i det nye land.

Men du finder andre yndlingsfigurer - Sheriff Woody, Buzz Lightyear, Jessie, Slinky Dog, Mr. Potato Head og Green Army Patrol - i det farvestrålende land sammen med to nye forlystelser: Slinky Dog Dash og Alien Swirling Saucers. De slutter sig til den allerede eksisterende Toy Story Mania-tur, der har været en af ​​de mest populære attraktioner i Hollywood Studios siden den debuterede i 2008. Toy Story Mania får en farverig ny indgang i det nye Toy Story Land.

hvor meget er meagan god værd

Når de er inde, foretager gæsterne på magisk vis en overgang, der ser ud til at blive lige store i størrelse med et legetøj på grund af attraktionernes omfang, sagde Minichiello. Faktisk tilføjede han, at du er på størrelse med Green Army Men.

Filmens Green Army Men kaldes Green Army Patrol her. De er blevet opdateret til at være mere inkluderende og mangfoldige - herunder kvindelige karakterer. De interagerer også med gæster i hele parken, hilser og endda udfører sjove spil som Sarge Says, inspireret af det klassiske børns spil Simon Says.

Ud over forlystelser og karakterer tilbyder Woody's Lunchbox spisested nogle moderne vendinger om klassiske madvarer. Der er grillet ostesandwich med tre oste, en brystsmeltning, gammeldags sodavand og andre forfriskninger, som kan bestilles fra et walk-up vindue udformet af Andy's vintage madkasse og termokande.

hvad er sheree whitfield nettoværdi

Parken har primærfarver og større versioner af klassisk legetøj som Rubiks kube, farverige Cootie bugs, Scrabble breve, byggesten og Tinkertoys. Der er også bænke bygget af Lincoln Logs.

Tjek denne fantastiske nye luftfotografering af #ToyStoryLand med fugleperspektiv af Slinky Dog Dash & More!

Et opslag delt af Disney Parks blog (@disneyparksblog) den 27. juni 2018 kl. 16:03 PDT

Vi ville lave dette til alle generationer, sagde Minichiello. Når du går igennem, vil du sandsynligvis opdage en masse legetøj, du legede med som barn.

Der er lidt af noget for enhver smag, sagde Tom Vazzana, showdirektør for Toy Story Land underholdning. Buzz og Woody og Jessie ... er ude på avenue, interagerer med gæster, stopper for fotomuligheder og signerer autografer.

Toy Story Land er resultatet af et samarbejde mellem Disney Imagineers og deres historiefortællingspartnere i Pixar Animation Studios, sagde Chapek. Dette nye land vil placere gæster inde i Woody, Buzz og deres kammeraters vidunderlige verden, sagde Chapek og invitere alle til at opleve glæden ved at være et legetøj.