Spor Adkins

26755342675534

Trace Adkins får sig til de mærkeligste steder.

For nylig var det en gæsteoptræden på The Young and the Restless.

Den hulrende countrystjerne fik det til at lyde som om at se sig selv på sæbeoperaen var omtrent lige så sjovt som at undersøge sit kørekortfoto. Men at tape hans sted var en sjov dag, indrømmer han. Han mødte endda Drew Carey, der optager The Price Is Right på det samme CBS -parti.Adkins blev set endnu mere på The Celebrity Apprentice, Donald Trumps reality -konkurrence. Sangeren vandt næsten hele skydespillet, men kom på andenpladsen, efter at Backstreet Boys løb ham ujævn med deres ulige anmodninger om en velgørende fordel.

Siden da synes hver rejsearrangør, at det er sjovt at lagre Adkins 'omklædningsrum med hvedegræssaft og sort neglelak. Dude, jeg har fået det ud ying-yang, rapporterer han. Åh, virkelig sjovt. Stor vittighed. Jeg knækker en ribben her.

Og nej, han har stadig ikke prøvet hvedegræs. Min mad spiser hvedegræs, siger han.

Og det er den slags kommentarer, han ville sige til Bill Maher, der startede alle disse out-of-the-box optrædener med at have Adkins på Politically Incorrect. I fællesskab har de taget sangerinden langt uden for landradio og video.

Jeg har en udsigt nu, at hvis noget lyder som om det kan være lidt sjovt, gør jeg det, siger han. Hvis det ikke lyder som om det ikke vil være noget, vil jeg ikke. Det er så simpelt som det.

Han bøjede sin egen regel for lærling. Han er ikke stor på reality -programmer - jeg synes bare, at det meste er utroligt fjollet - men hans kone og publicist overbeviste ham om, hvor meget opmærksomhed der ville blive rejst til Food Allergy & Anafylaksi -netværket.

Hans 6-årige datter lider af fødevareallergi, så jeg følte, at det var mit ansvar at gøre det.

Ligesom American Idol har det at komme på andenpladsen sine fordele. Adkins siger: Vi har tjent flere penge siden showet, end jeg ville have vundet ($ 250.000), hvis jeg havde vundet tingen.

Hvis jeg havde vundet, skulle jeg være Trumps Miss America og gå rundt med ham i det næste år med at promovere 'The Apprentice.' Jeg har fået et job, og Piers havde brug for et, siger han med et grin og henviser til America's Got Talentdommer Piers Morgan, Trumps ultimative valg.

Adkins laver et show på Sunset Station i dag og holder sig derefter til for at fremføre sit nuværende hit You're Gonna Miss This under søndagens Academy of Country Music Awards.

Jeg er bare glad for, at jeg fik en af ​​slots (til at optræde), siger han, fordi han ellers ikke er nomineret. Det kan delvis skyldes, at Miss This er et nylig og utilsigtet hit.

Den ekstra single til at skubbe sin nuværende største hitsamling skulle være festsangen I Got My Game On. En video med komikeren Rodney Carrington, der søgte råd fra en kærlighedslæge, viste sig at være så sjov, at sangen ikke fungerede alene. Af en eller anden grund oversætter det ikke altid til radio, siger han. Jeg kan bebrejde (Carrington) for at dræbe min single.

Singlens hurtige fade fik pladechefer til at krybe efter et nyt radiospor. De valgte Miss This, der endte som nr. 1 på country -hitlisterne i tre uger.

Melodien om fædre, der ser deres små piger flygte fra reden, er en stor ændring i forhold til ølsnortende barroomboogie fra Ladies Love Country Boys og Honky Tonk Badonkadonk. Måske endda en billedskiftende?

Du skal prøve at gøre den balance, siger Adkins. Hvert album har dybere, reflekterende sange. Men de fungerer ikke ved radio, eller etiketten bestemmer, at vi ikke skal prøve dem.

For mig må en ballade sige noget dybtgående, tilføjer han. Hvis det ikke vil sætte dig tilbage på din plads eller næsten rive dig til tårer, er der ingen mening i at optage det. Jeg ved, at det er en høj bar, men det er der, jeg altid har sat det, og hvor jeg vil beholde det.

Han har ingen sådan standard for drinkin 'sange. Den næste hedder Hillbilly Rich. Det gentager temaet Game On og ruminerer om country -drenge, der begynder at have en vis succes og begynder at tænke, at vi er seje.

Har du nogensinde været i Graceland? Han spørger. Det er en af ​​de sejeste led, du nogensinde vil gå i i dit liv.

hvem: Spor Adkins
hvornår: 20.00 i dag
hvor: Sunset Station amfiteater, 1301 W. Sunset Road
billetter: $ 31,25-$ 64,25 (547-5300)