Travis Pastranas 3-til-3 sæt scene til Las Vegas Strip show

Travis Pastrana hopper over springvandene ved Caesars Palace på en indisk spejder FTR750 motorcykel underTravis Pastrana hopper over springvandene på Caesars Palace på en indisk Scout FTR750 motorcykel under 'Evel Live', et tre timers live hyldestshow til stuntmanden Evel Kneivel, i Las Vegas søndag den 8. juli 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Røgen fra fyrværkeri forbliver, efter at Travis Pastrana sprang over 16 myndebusser på en indisk Scout FTR750 motorcykel ved Evel Live-arrangementet i en masse bag Planet Hollywood hotel-resort i Las Vegas, søndag den 8. juli 2018. Showet blev produceret af History Channel i partnerskab med Nitro Circus. Rachel Aston Las VegasJournal @rookie__rae Evel Knievel springer springvandene på Caesars Palace i 1967. (Las Vegas News Bureau) Deltagerne trækker deres telefoner ud for at fange Travis Pastrana -spring over 52 knuste biler på en indisk Scout FTR750 -motorcykel ved Evel Live -begivenheden, hvor Travis Pastrana forsøgte at overstige tre af Evel Knievels berømte spring i meget bag Planet Hollywood i Las Vegas, søndag juli. 8, 2018. Showet blev produceret af History Channel i partnerskab med Nitro Circus. Rachel Aston Las VegasJournal @rookie__rae Jack Stubbs holder sin datter, Tatum Stubbs, 4, da hans kone Samantha Stubbs holder deres søn, Kellen Stubbs, 6, for at få et bedre overblik over Evel Live -arrangementet, hvor Travis Pastrana forsøgte at overstige tre af Evel Knievels berømte spring i meget bag Planet Hollywood i Las Vegas, søndag den 8. juli 2018. Showet blev produceret af History Channel i partnerskab med Nitro Circus. Rachel Aston Las VegasJournal @rookie__rae

Det tog cirka to år at forberede sig på mindre end 10 sekunders motorcykelflyvning på The Strip.

Men Travis pastrana let stak landingen - ja, tre af dem - på Evel Live søndag. Han steg over 52 knuste biler af forskellige mærker og 16 Greyhound -busser på to ramper på østsiden af ​​Planet Hollywood, Paris Las Vegas og Bally's.

Pastrana ryddede derefter springvandene foran Caesars Palace, og fyren fik det til at se så let ud. Han kunne ikke have virket mere afslappet, hvis han havde reddet rundt på en gammel 10-trins cykel.Arrangementet til tv var en vinder for Caesars Entertainment, der bringer et Nitro Circus-show (med Pastranas kreative vision) til Bally's Jubilee Theatre i foråret 2019. Showet på 90 minutter er et partnerskab med Nitro Circus og Base Entertainment. Søndagens Evel Live leverede et affyringsrampe til den produktion på Strip, men selve trespringbegivenheden var en stor opgave.

Dette er et koncept, vi havde talt med Knievel -familien for omkring to år siden og har siden arbejdet på at få det til at fungere, Kejsere Underholdning senior vicepræsident og marketingchef Ryan Thompson sagde søndag, efter at Pastrana sikkert havde ryddet sit springvandforsøg. Vi var heldige at finde gode partnere i Nitro Circus, der hjalp os med at bringe dette til live med Travis og History Channel.

Thompson omtalte Pastrana som et nyt ikon i Las Vegas, og efter sin brølende modtagelse på to spillesteder er det svært at argumentere. Selvom Pastrana var den centrale superstjernesøndag, skal han ikke være en almindelig artist på scenen i Ballys at vise. I stedet vil han bruge sine salgsfremmende færdigheder og kreative passion til at vække interesse for den unikke Strip -teateroplevelse.

Jeg er så nervøs for dette show, sagde Pastrana i en pressemeddelelse, der annoncerede showet mandag morgen. Det kommer til at være helt anderledes end alt, hvad vi har gjort og i modsætning til noget, der nogensinde er iscenesat før i actionsport.

Selvom showets navn endnu ikke er offentliggjort, har producenter givet mig flere detaljer om produktionen siden jeg skrev først om det torsdag , og også siden Pastrana lovede et ret fantastisk show på fredag.

Showet vil indeholde motocross, BMX og det bedste inden for skate, scooter og Nitro Circus 'berygtede ting, ifølge mandagens pressemeddelelse. Flere ramper strækker sig gennem teatret, til en platformscene og også til sidevæggene. Videoskærme udvikles, da det gamle rum, der var vært for Jubilee i mere end tre årtier, gennemgår en revision på flere millioner dollars.

For første gang vil gæsterne kunne se disse actionsportsudøvere tæt og personligt i en intim indstilling, hvor stunts bliver endnu mere imponerende, sagde Jason Gastwirth af Caesars Entertainment.

Vi har arbejdet på dette projekt i flere år for at skabe et spektakulært show, der viser, hvad Nitro Circus handler om for Las Vegas og for verden, Nitro Circus præsident Andy Edwards sagde. Vi er så begejstrede for endelig at gøre denne drøm til virkelighed.

Vovehalsene til at spille hovedrollen i showet mangler endnu at blive annonceret, ligesom billetpriser og showets tidsplan. Det præsenteres som et åbent ophold. Et energisk showman er at navigere i hele produktionen. Selvom personen ikke er navngivet, kan vi tænke på en fyr, der ville være fantastisk i den rolle - hvis han vil springe ind.