Trick far nettoværdi

Hvor meget er Trick Daddy værd?

Trick far nettoværdi: $ 150 tusind

Trick far netværdi: Trick Daddy er en amerikansk rapper, skuespiller og producent, der har en nettoværdi på $ 150.000. Trick Daddys rigtige navn er Maurice Samuel Young, og han har været en integreret del af hip-hop-samfundet i mange år. Efter at have startet sin karriere i Liberty City steg Young til berømmelse i slutningen af ​​90'erne og begyndte til sidst at arbejde med store navne som Lil Jon, Twista, Ying Yang Twins, DJ Khaled, Young Jeezy og mange andre.

Trick Daddys karriere er blevet ødelagt af en række økonomiske og juridiske problemer gennem årene. Fra en ung alder har Maurice været ind og ud af fængslet ved flere lejligheder, og han fortsætter med at have kørsler med loven. På trods af sin succes i musikbranchen har Young kæmpet for at opretholde sin rigdom, og han har ved flere lejligheder erklæret konkurs eller forsøgt at erklære konkurs.

Tidligt liv: Maurice Samuel Young blev født den 27. september 1974 i Miami, Florida. Opdrættet sammen med 10 søskende primært af sin mor i Liberty City, håndterede Maurice presset fra et lavindkomstkvarter fra en tidlig alder. Hans far var et lokalt hallik, der tog Maurice ind som teenager. Mens Young boede hos sin far, begyndte han at blive involveret i kriminalitet for første gang. Ved 15 havde han handel med crack-kokain på gaden.

Maurice blev snart arresteret for besiddelse af narkotika og skydevåben, men tingene ville kun blive værre derfra. Samme dag, hvor han blev løsladt fra forvaring, blev han igen arresteret for mordforsøg, efter at han skød en mand på gaden. I en alder af 20 stod Young over for en betydelig fængselsstraf. Mens han behandlede alt dette, blev hans bror myrdet.

Karriere: Efter at være løsladt fra fængslet var Young forbundet med Ted Lucas, grundlæggeren af ​​Slip-N-Slide Records. Lucas opfordrede Maurice til at forfølge en rapkarriere og holde sig ude af fængsel, og den fremtidige rapstjerne tog dette råd til sig. Han optrådte først på albummet 'Uncle Luke' fra 1996, og hans debutalbum 'Baseret på en sand historie' fulgte i 1997. Dette album førte til en anden udgivelse kaldet 'www.thug.com', som indeholdt sporet 'Nann Nigga. '' Dette viste sig at være et massivt hit, og det toppede som nummer tre på rap hitlisterne.

Hans næste album, 'Book of Thugs: Chapter AK Vers 47', blev udgivet i 2000. Næste år udgav han 'Thugs Are Us', og i 2004 kom han ud med 'Thug Matrimony: Married To The Streets.' Dette album indeholder smash-hit 'Let's Go', som var et samarbejde med Twista. Yderligere samarbejde fulgte med Ying Yang Twins, DJ Khaled og Pitbull. I 2008 var Trick Daddy gået fra Slip-n-Slide-plader for at oprette sit eget pladeselskab. I 2011 samarbejdede han med Young Jeezy, før han udgav en mixtape. I dag turnerer Trick Daddy ofte i USA.

(Foto af Maury Phillips / Getty Images)

Juridiske problemer: I 1993 blev Trick Daddy dømt for besiddelse af kokain, med et skjult våben og overtrædelse af prøvetid. Han tjente efterfølgende 15 måneder i et statsfængsel i Florida. I 2003 blev han arresteret på grund af pistolafgift, og senere samme år blev han arresteret for besættelse af kokain og marihuana.

I 2014 blev Trick Daddy arresteret uden for sit hjem i Miramar, Florida for besiddelse af kokain og våben. Efter at politiet fik en beføjelse til at søge på ydersiden af ​​hans ejendom med hunde, forsøgte Young at efterlade ejendommen i sit køretøj. Han blev stoppet af politiet, der mindede ham om, at han kørte på en suspenderet licens.

Young spurgte derefter officererne, om deres beføjelse havde noget at gøre med hans ubetalte børnebidrag. Efter at Young indrømmede at have stoffer i sin ejendom, opnåede politiet en fuld eftersøgningsordre og fandt en lille mængde kokain og forskellige skydevåben. Trick Daddy blev til sidst frigivet på en obligation på $ 6.100.

I 2020 mislykkedes Young en test af feltnøgternhed efter at være blevet trukket af politiet i Miami. Efter at være blevet taget i forvaring, overgav Trick Daddy sine ejendele, og officerer fandt en lille mængde kokain skjult i en dollarregning. Han blev til sidst sigtet for en DUI og kokainbesiddelse.

Ejendom: Som en del af Trick Daddys konkursindgivelse i 2019 blev det afsløret, at han stadig ejede et hjem i Miramar, Florida, som havde en vurderet værdi på omkring $ 350.000. Ejendommen spænder over 4.000 kvadratmeter boligareal, og den ligger i nærheden af ​​Miramar Regional Park.

Finansielle problemer: Den 31. august 2015 indgav Trick Daddy konkurs i Florida. Ifølge arkivering havde Trick omkring $ 430.000 i aktiver og $ 630.000 i gæld på det tidspunkt. Han hævdede også, at hans månedlige indtjening stadig var i ballparken på $ 14.000, og det meste af denne indkomst kom fra musik royalties og kluboptrædener.

På tidspunktet for hans konkursindgivelse skyldte Trick Daddy ca. 35.000 $ i børnebidrag til en tidligere kæreste og en anden 22.000 $ i børnebidrag til en anden tidligere kæreste. Han skyldte tilsyneladende $ 290.000 i tilbage skat og $ 280.000 i pant.

I 2019 blev det rapporteret, at Trick Daddy havde indgivet en ny konkurs. Denne gang foreslog retsdokumenter, at rapperen skyldte forskellige kreditorer mere end $ 800.000. På det tidspunkt hævdede han at have $ 0 på sin checkkonto og $ 150 i tøj. Når det er sagt, havde Trick Daddy stadig sit Miramar-hjem på dette tidspunkt, som var 350.000 dollars værd. Han hævdede, at hjemmet var fyldt med husholdningsartikler til en værdi af omkring $ 1.500. Selvom han fortsat har en andel i Trick & Rick Music Publishing, var denne indsats tilsyneladende kun værd $ 5.000.

Denne seneste konkursindgivelse var hovedsagelig relateret til ejendomsgæld, og det blev bredt rapporteret, at hans konkursindgivelse var et forsøg på at redde sit hjem fra auktionsblokken. På det tidspunkt skyldte han godt 435.000 dollars til sit realkreditinstitut. Siden 2015 havde han stadig ikke formået at betale nogen af ​​de 290.000 $, han skyldte IRS, og hans ubetalte børnebidrag forblev uafviklet til 57.000 $. Retsdokumenter afslørede også, at Trick Daddys tre tidligere forsøg på at erklære konkurs alle havde resulteret i fiasko, da sagerne blev afvist af retten.

Trick far nettoværdi

Trick far

Nettoværdi: $ 150 tusind
Fødselsdato: 23. september 1973 (47 år)
Køn: Han
Erhverv: Skuespiller, sangskriver, pladeproducent, rapper
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion