'True Beauty' afslører grim side af smukke mennesker

4502318-1-44502318-1-4

Da ABC begyndte at filme realityshowet Face of Vegas sidste efterår, lød det ikke falsk.

Unødvendig? Jo da.

Lav husleje? Du betcha.Risikabel? Åh pokker ja. Hvis nogen af ​​de omkring 99,99 procent af reality -deltagerne derude rent faktisk blev kaldt Vegas ansigt - hvad end det måtte have medført - ville det have sat byens image tilbage godt 20 år.

Det lød bare aldrig falsk.

Men det var præcis, hvad det var.

De fem mænd og fem kvinder fra hele landet, alle sammen attraktive, som troede, at de var i gang med at repræsentere byen på en eller anden tåbelig måde, faktisk var uden at vide dem, deltog i anden sæson af ABCs skønhed-on- den indvendige konkurrence True Beauty (22:00 mandag, KTNV-TV, kanal 13).

Hele pointen med showet er sådan at se folks sande farver og deres sande skønhed, siger værten Vanessa Minnillo, og hvordan de er, når de tror, ​​at ingen ser på.

For at opnå det blev deltagerne filmet døgnet rundt-54 kameraer blev installeret i deres suite på Planet Hollywood Resort-og underkastet moralsk test for skjult kamera for blandt andet at se, om de ville stjæle, lyve eller lade en fremmed køre fuld.

Og tro mig, der er noget ganske tilfredsstillende ved at se en af ​​disse deltagere - hvoraf mange ser ud til at deres mest meningsfulde forhold ville være med de reflekterende overflader i deres lejlighed - praktisk talt træde på en kvinde, der bad om hjælp, fordi hun tilfældigvis blokerede deres adgang til en tøjbutik.

For at få disse billeder kunne producenterne dog ikke risikere, at deltagerne indså, at de var en del af True Beauty. Og først og fremmest indebar det at skjule Minnillo, der var vært i sidste sæson og kun møder deltagerne i år, da hun afslører svindlen, når de er blevet elimineret. (Hun overvåger også deres adfærd i et overvågningsrum sammen med medvært/dommer Carson Kressley og dommer Beth Ostrosky Stern.)

Jeg vil sige, at det ikke er for lurvet at gemme sig i Vegas, siger Minnillo, den tidligere MTV -vært og Entertainment Tonight -korrespondent, der var hul i en måned i Palazzo, langt fra tingene på Planet Hollywood.

Det var en slags hjemkomst for Minnillo, en selvskreven Air Force brat, der tilbragte et år her, mens hendes mor arbejdede på the Strip. Jeg var en lille 9-årig pige, der skulle besøge hende på Cirkus Cirkus og syntes, det var det sejeste i hele den store verden. (Og hvis det ikke lyder sødt nok, laver Minnillo Rice Krispies -godbidder, mens hun taler.)

På trods af al hemmeligholdelse-på et tidspunkt, hvor deltagerne opholdt sig i centrum, blev Minnillo sneget ind på Fremont Street, dækket af sorte lagner og en sort paraply, lige ved en tilfældighed så en af ​​konkurrenterne hende fra deres hotelvindue- et par af dem begyndte at blive mistroiske.

Bogstaveligt talt rapporterer Minnillo, at de sagde: 'Dette er ikke sand skønhed, for hvis det er sand skønhed, ville jeg blive sparket i gang.'

Men det var altså ikke sådan, at producenterne havde at gøre med en gruppe raketforskere.

Alt dette bedrag kan virke grusomt på overfladen, men størstedelen af ​​True Beauty -deltagerne kunne tåle at blive taget et hak eller 12.

For eksempel er der J.D., en ejendomsmægler i LA, der siger, at folk kalder ham Mr. Fantastic og afslører, at han arbejdede sammen med en personlig stylist i syv måneder for at finde sit look. Liz, en model fra Florida, hævder, at kvinder bliver meget jaloux på mig, fordi jeg er smuk. ... Det er virkelig trist. Og Craig, en canadisk detailchef, indrømmer, jeg kan godt lide at stå nøgen foran spejlet, fordi jeg ved, at jeg ser godt ud.

Men af ​​ren og skær irritation er det svært at toppe David, en DJ/astrolog (ja, virkelig) fra Huntington Beach, Californien, der præsenterer sig selv ved at sige, jeg bliver ved med at køre på mit ‘I love me’ tog helt daaayyy. Senere tilstår han, at jeg har problemer med selv at gå udenfor for at få avisen uden mit hår. Og efter kun et øjeblik tror du på hvert sidste ord i den sætning undtagen avis.

Selvom det bare er mig, der er grim, når alt, hvad True Beauty vil gøre, er at fremvise skønheden indeni.

Den person, der vinder dette show, er fantastisk, siger Minnillo. Uanset om de så ud som de gjorde, eller hvis du bare mødte dem i telefonen, ville du blive forelsket i denne person, fordi de har et hjerte af guld.

Og det er i sidste ende det, vi ønskede at få frem: At du ikke skal dømme folk ud fra deres udseende.

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Send ham en e-mail på clawrence@ reviewjournal.com.

Andre steder
Ali og Jesse flyver til Las Vegas for en særlig date i Aria på The Bachelorette (20.00 mandag, KTNV-TV, kanal 13).