Tupac (2Pac) Netto værdi

Hvor meget er Tupac værd?

Tupac nettoværdi: $ 200 tusind

Tupac (2Pac) Netværdi: Tupac var en amerikansk rapper og skuespiller, der havde en nettoværdi på $ 200 tusind på tidspunktet for hans død i 1996. For en fuldstændig forklaring af Tupacs sammenfiltrede økonomi på tidspunktet for hans død, bedes du læse den detaljerede afsnit nederst i denne artikel. En meget succesfuld rap-kunstner og skuespiller, Tupac var kendt for sine meget politiske og socialt bevidste tekster. Til dato har han solgt mere end 75 millioner plader internationalt. Tragisk nok blev han myrdet i Las Vegas i 1996 i en alder af 25 år i en forbrydelse, der stadig ikke er løst i dag.

Han blev født Tupac Amaru Shakur den 16. juni 1971 i New York City. Tupac startede sin musikkarriere som roadie, backup-danser og MC for den alternative hiphop-gruppe Digital Underground. Han blev en international musiksensation efter at have lanceret en solokarriere. I løbet af sit liv udgav Tupac fire studioalbum 2Pacalypse Now (1991), Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. (1993), Me Against the World (1995) og All Eyez On Me (1996). Albummet Makaveli: The Don Killuminati: The 7 Day Theory fra 1996 blev udgivet posthumt. Flere flere albums ville til sidst blive frigivet efter hans død. Tupac var dybt forbundet med den såkaldte østkyst / vestkyst hiphop-rivalisering i den sidste del af hans karriere. Han var ofte involveret i konflikter med andre rappere, producenter og pladeselskabmedarbejdere, især med Berygtet B.I.G. , Puff Daddy og deres Bad Boy Records label. De fleste mennesker tror, ​​at denne rivalisering med B.I.G. og Diddy er det, der i sidste ende resulterede i, at Tupac blev skudt flere gange i en drive-by-skydning i Las Vegas, Nevada den 7. september 1996. Han døde seks dage senere.

I dag er Tupac en af ​​de bedst sælgende kunstnere i verden. Han blev mest værdsat for at bruge politisk og socialt bevidste temaer i sine sange undertiden initieret af hans familieoplevelser. Hans mor var medlem af Black Panther Party. Tupac var også en skuespiller, der optrådte i flere film, herunder 1992's Juice og 1993's Poetic Justice.

Tupac's netto våde værdi og økonomiske problemer ved døden : På trods af at han solgte albummer til en værdi af 60 millioner dollars i 1996 alene, var Tupacs økonomi et rod på tidspunktet for hans død. Inden for få uger efter hans død ville en retsmedicinsk advokat senere opdage, at Tupac havde meget lidt at vise for sin enorme succes. Han ejede ingen fast ejendom, havde ingen pensionskonti, ingen lagre ... Han ejede ikke Woodland Hills-palæet, som han boede i i slutningen af ​​sit liv. Hans primære aktiver var en femcifret livsforsikringspolice, der gik til hans halvsøster, to biler og en enkelt checkkonto, der indeholdt $ 105.000. Retsgebyrer og skatter forbrugte alle disse aktiver i kort rækkefølge. Det eneste aktiv af værdi, der Afeni Shakur modtaget fra sin søns ejendom kort efter hans død var en Mercedes Benz SL 500.

Gramercy Pictures / Getty Images

Teknisk set var Tupace 4,9 millioner dollars i gæld til sit pladeselskab Death Row, da han døde. Fordi han døde uden testamente, overtog Afeni kontrollen over boet. Hun ville til sidst sagsøge Death Row for at tilbageholde royalties og undlade at levere forskud lovet under hans kontrakt. Death Row benægtede påstandene og sagde, at Tupacs økonomiske problemer var et resultat af hans overdådige udgiftsvaner. Virksomheden producerede optegnelser, der viste, at Death Row i året forud for hans død lånte Tupac millioner af dollars for at finansiere hans livsstil. Virksomheden lånte ham flere hundrede tusinde dollars til at købe biler og leje flere boliger til sig selv og familiemedlemmer. Death Row betalte også en $ 300.000 fane, som Tupac havde slået op på et enkelt hotel i Los Angeles. Etiketten frontede også en månedlig betaling på $ 16.000, som Tupac arrangerede for at støtte sin mor. Endelig frontede etiketten $ 2 millioner for at dække Tupacs album- og videoomkostninger relateret til albummet 'Makaveli: The Don Killuminati'. Da Tupacs mor truede med at forbyde udgivelsen af ​​dette album, indtil de økonomiske spørgsmål blev besvaret, betalte Death Rows distributør Interscope Records straks hans ejendom 3 millioner dollars. Interscope indvilligede også i at betale sin ejendom $ 2 millioner på et år og at hæve sin royalty fra 12% til 18%. Desuden tilgav Interscope halvdelen af ​​den gæld på 4,9 millioner dollars, som Death Row hævdede, at den skyldtes. Jimmy Iovine var medvirkende til at stryge en mindelig opløsning på et meget anspændt tidspunkt.

I løbet af de næste par årtier ville Tupacs ejendom tjene titusindvis af millioner af den postume frigivelse af Tupac-albums, salg af varer og forskellige andre former for billedlicenser.

Tupac (2Pac) Netto værdi

Tupac Shakur

Nettoværdi: $ 200 tusind
Fødselsdato: 16. juni 1971 - 13. september 1996 (25 år)
Køn: Han
Højde: 1,76 m (5 fod 9 tommer)
Erhverv: Pladeproducent, digter, sangskriver, social aktivist, rapper, skuespiller, danser, manuskriptforfatter, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion