Toscana haver

38205453820545 3820543

Ægte bekendelse: Jeg er gift med en frikadelle -snob.

Måske er det blandet napolitansk/siciliansk blod (en omstridt blanding, hvis der nogensinde var en), men manden mødte aldrig en frikadelle, han kunne lide - undtagen dem, han selv havde forberedt. Jeg er en temmelig dygtig kok, men frikadeller er en ting, jeg ikke tør lave i mit eget køkken af ​​frygt for ekstrem latterliggørelse. Og som det viser sig, er frikadeller noget, jeg sjældent spise i mit eget køkken, da han laver dem cirka en gang hvert femte år, ikke at jeg er bitter.

Så der var vi i Tuscany Gardens på Toscana resort, og spaghetti og frikadeller ($ 12,95) lød ret godt for mig. Der var selvfølgelig afsavn, plus det faktum, at retten er en syretest til ethvert italiensk køkken. Vil marinaraen - køkkenets livsnerve - måle sig? Bliver pastaen ordentligt al dente? Og så er der selvfølgelig frikadellerne.Så jeg bestilte. Jeg prøvede en frikadelle. Jeg gav en til ham, og da han smagte det ... ja, jeg kunne ikke have scriptet det bedre, før jeg skrev det i kalenderen.

'Dette er en god frikadelle!' sagde han med store øjne.

mad netværk kokke restauranter i las vegas

Det var det faktisk - eller de var. Hverken for store eller for små (lidt større end golfbolde), de var forsigtigt brunede på ydersiden, dejligt fugtige indeni. De blev krydret med urter og vin og ost, så der var en platform med komplekse smag ud over 'kød'. Og - måske vigtigst af alt - strukturen var perfekt, frikadellerne hverken gummiagtige eller grødet men bare faste nok.

Spaghettien var virkelig al dente, og marinaraen holdt sig faktisk. Igen krydderurterne og tegn på en lang, blid simring, der gav de dybe, rige smag tid til at udvikle sig. Og se, her var en restaurant tomatsovs, der ikke var overdrevent salt.

Og som det viser sig, kunne Tuscany Gardens også komme igennem på de mere avancerede ting. Carpaccio di Manzo ($ 8,95) var din sædvanlige rå oksemørbrad skåret sædvanligvis tyndt papir og centreret med den sædvanlige høj af revet grønt, der inkluderede radicchio til et behageligt bittert kontrapunkt til rigdom af resten af ​​retten. Men det var den rest af retten, der gjorde den så vellykket - kapers (overset for ofte i disse dage), den ældre parmesan og en blanding af sennep, skalotteløg og olivenolie.

Pollo Melanzana ($ 16,95) var lidt offbeat og ligeledes vellykket. Det sauterede kyllingebryst og aubergine blev stablet og toppet med ost og en smule marinara, derefter omgivet af en brandy sauce, der faktisk smagte brandy, hvilket ville have givet os anledning til at vælge kartoffelmosen, hvis vi havde vidst det. I stedet valgte vi siden af ​​pasta og igen, den gode marinara, retten skyllede med et væld af parmesan fra vores server's rivejern. Blandede grøntsager på siden var OK, men kun lige.

Vi kunne endda lide brødet-en sprødskorpede italiensk med et blødt indre, serveret med både olivenolie/balsamico og smør. (Åh, og lad mig her bemærke, at mens vi holdt fast i italiensk i overensstemmelse med det generelle tema, skal du huske på, at dette er en casino -restaurant med den nødvendige brede menu, herunder bøffer, fisk osv.)

Den eneste skænderi, vi havde om maden, var, at begge saucer var lidt old-school, idet de var lidt tunge på den olieagtige faktor, dog ikke voldsomt.

Service hele vejen igennem var solid, hvis den var lidt forvirrende i starten. En assistent bragte brød og vand (hvilket ikke lyder så godt, men du ved hvad jeg mener) og så dukkede en mandlig server op, præsenterede sig selv og bad om vores drikkeordre, hvorefter vi sagde, at vi ville kigge over vinkortet. Et par minutter senere dukkede en kvindelig server op og præsenterede sig selv, og vi så ham aldrig igen. I hvert fald var hun fin, og vi bemærkede, at hun var usædvanligt imødekommende til en fest med et medlem, der forsøgte at stille en grædende baby stille og havde brug for hendes ordre forberedt og pakket til at gå, før resten blev serveret.

Indretningen var også ganske behagelig på en italiensk, men ikke italiensk-schmaltz måde. Der var et træloft med åben bjælke i et værelse, et indviklet loft i et andet, gipsdetaljer, masser af grønt og blinkende hvidt lys.

Toscana er et af de steder i Las Vegas, der har tendens til at blive overset i skyggen af ​​de større, glitrende megaresorter. Men det har mindst et aspekt, der ikke burde være, og det er Toscana -haverne.

Anmeldelse

Tuscany Gardens, Toscana, 255 E. Flamingo Road; 947-5910

Samlet A-

Mad A-

Atmosfære A.

Service A-

Plusser: Solide gengivelser af det velkendte og offbeat.

Minusser: Saucer lidt fedtet.