Tv's bedste, mærkeligste opstilling til skud på Couchies

Det er dejligt at være her vært for de fjerde årlige Couchies, slutningen af ​​sæsonpræmierne, der ærer de kategorier, Emmys glemte, men sandsynligvis ville have skruet op, selvom de havde husket det.

Det er den ene awardshow, hvor Kanye West garanteret ikke vil haste scenen.

mj cirque du soleil las vegas

Sikker på, at referencen er gammel, men det er denne tv -sæson også. Da det begyndte, havde Kate Gosselin ikke sat en ukoordineret fod på Dancing with the Stars -scenen. Sandra Bullocks mand var bare et sympatisk gearhead, der var vært for den endnu ikke profetisk klingende Jesse James Is a Dead Man. Og verden havde endnu ikke hørt navnet Snooki.Har nogen andre lyst til at dedikere sit liv til at perfektionere tidsrejser?

Og Couchies går til:

Bedste brug af det sydlige Nevada: Bravos bedste kok

Den sjette sæson af hit -madlavningskonkurrencen fremviste Las Vegas som en af ​​verdens førende destinationer for god mad.

Bedste brug af det sydlige Nevada for folk, der ikke ønsker at skulle sælge en nyre for at betale for et måltid: Travel Channel’s Man v. Food

Værten Adam Richman introducerede seerne til Hot N Juicy Crawfish, Hash House A Go Go og NASCAR Cafés Big Badass Burrito, der på 6 pund og 24 tommer er nogenlunde på størrelse med en baby.

Bedste vending: VH1

Kabelkanalen flyttede endelig væk fra sin faste kost med tarvelige datingprogrammer. Og alt, hvad der krævedes, var nedfaldet fra Megan Wants a Millionaire's forsøg på et kærlighedsmatch mellem stjernen og en galning med en overbevisning om overgreb i hjemmet, der ville slagte den allerførste pige, han datede.

Bedste grund til ikke længere at være flov over din kærlighed til Show Tunes: Fox's Glee

torden fra down under vegas cast

Jeg foreslår ikke, at det er en gyldig grund, simpelthen det bedste tv har fundet på.

Største spild af et minut: NBCs minut for at vinde det

En voksen mand fik 60 sekunder til at banke to appelsiner ind i en hula hoop ved kun at bruge bananen, der dinglede fra livet. Det var det dummeste, jeg så hele året, ikke hed Heidi Montag.

Bedste grund til at stå op af sofaen: Conan O'Briens lovligt forbud mod at være sjov på tv -rundvisning

Andy. La Bamba. Walker Texas Ranger Lever. Conans arme og ben fløj rundt akavet, som om han var en endnu hvidere version af Jack Skellington. Sidste weekends shows i Palms var som tv om sent på steroider-med bare et strejf af svampe. Det er svært at forestille sig en lignende vanvid over liveversioner af Jaywalking eller The Green Car Challenge.

Bedste skurk: NBC og Jay Leno (slips)

Har du virkelig brug for en grund?

Bedste comeback fra 90'erne: Katey Sagal

archi's thailandske menu sahara

Som Gemma, den hårdføre motorcykelmama, der blev brutaliseret af sin klubs rivaler på FX's Sons of Anarchy, viste Sagal en dybde og finesse, få seere vidste, at hun besad. Derved begravede hun den sidste rest af Peg Bundy med en skovl. Derefter begravede hun skovlen.

Værste comeback Fra 90’erne: Steven Seagal

A & E’s Steven Seagal Lawman fulgte engangsstjernen, da han patruljerede på gaderne i Jefferson Parish, La., Som reserve vicefoged, mens han fast nægtede at udøve andet end det minimale energi. Til tider føltes det hele som et udførligt hoax, men alle, der har set Seagal handle, ved, at han ikke er så overbevisende.

Bedste lokale realityshow i en familiedrevet virksomhed, der ofte misforstås og normalt betragtes som lidt skygge: History's Pawn Stars og Playboy TV's King of Clubs (slips)

Jeg er ikke sikker på, hvad det siger om tv eller dalen, når shows, der er inde i Gold & Silver Pawn og den helt nøgne Palomino Club, slog luften inden for to måneder efter hinanden. Men jeg tror, ​​jeg kan lide det.

Årets togvrag: Heidi Montag

Den 20. november blev Hills -stjernen opereret i panden, kinderne, næsen, læberne, ørerne, hagen, halsen, brysterne, taljen, hofterne, lårene og balderne. Hvem kunne have gættet på, at en levende dukke ville være så attraktiv?

Mærkeligste syn: NBC’s The Marriage Ref

Madonna blev flankeret af Larry David og Ricky Gervais, da de tre kritiserede nogle dårlige schmucks forhold. NBC kunne have vist sammenføjede enhjørninger, der diskuterede fordelene ved newtonsk fysik med en telepatisk havfrue, og det ville have været lidt mindre surrealistisk.

Bedste gæsteoptræden af ​​et livløst objekt: Mad Men’s John Deere 110 græsplæne og havetraktor

Drevet af en beruset sekretær gennem Sterling Cooper -kontorer og over foden af ​​en medarbejder, høstede denne plæneklipper omtrent lige så meget skærmtid som nogle af dramaets birolle. Og ligesom Bryan Batt's stakkels Salvatore Romano lærte seerne heller aldrig, hvad der blev til det.

Bedste job med at få seere interesseret i historie: Starz’s Spartacus: Blood and Sand

Så meget mere tilfældig sex og vold kunne få tv til at se ud af tekande-kuppelskandalen.

hvor mange penge er cedric the entertainer værd

Mindst vag episode afsnit: Tyra -showets fem kvinder, 10 vaginer

Tyra Banks rundede en gruppe kvinder op, som hver har en anden vagina. Da hun så showet, konsulterede Heidi Montag straks sin plastikkirurg, som måtte fortælle hende, at den særlige procedure ville være overflødig, så længe hun stadig er gift med Spencer Pratt.

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Send ham en e-mail på clawrence@ reviewjournal.com.

ANDRE STEDER
Staci Payne, en bartender fra Las Vegas, vil være en deltager i mandagens afsnit af Wheel of Fortune (19:30, KVBC-TV, Channel 3), mens Jessica Niemeyer, en folkeskolelærer fra North Las Vegas, vil konkurrere på Fredagens show.
Og Las Vegas Recovery Center vil blive vist på Intervention (21:00 mandag, A&E).