UNLV Jazz program den sande passion for denne 'Family Guy'

Dave Loeb, direktør for UNLV’s jazzstudier, leder øvelse for UNLV Jazz Ensemble i Alta Ham Fine Arts -bygningen tirsdag den 12. september 2017 i UNLV i Las Vegas. Benj ...Dave Loeb, direktør for UNLV’s jazzstudier, leder øvelse for UNLV Jazz Ensemble i Alta Ham Fine Arts -bygningen tirsdag den 12. september 2017 i UNLV i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Dave Loeb, direktør for UNLV’s jazzstudier, leder øvelse for UNLV Jazz Ensemble i Alta Ham Fine Arts -bygningen tirsdag den 12. september 2017 i UNLV i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Dave Loeb, direktør for UNLV’s jazzstudier, leder øvelse for UNLV Jazz Ensemble i Alta Ham Fine Arts -bygningen tirsdag den 12. september 2017 i UNLV i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Dave Loeb leder UNLV Jazz Ensemble 1 på Monterey Next Generation Jazz Festival den 1. april 2017. (Hilsen UNLV)

Jeg henviser til Dave Loeb 'S forestillinger på Family Guy as, The Bait. Det er det, vi sætter krogen for at minde musikfans i Las Vegas om Loebs sande passion - hans UNLV Jazz Studies -program på UNLV.

Ja, Loeb spiller keyboards på Seth MacFarlane 'S mangeårige, animerede Fox-serie. Loeb har også spillet musikken til film som Ted, The Birdcage og Pocahontas. Men læg alt det til side, for nu. Loeb bliver virkelig begejstret for de studerende musikere på UNLV, der har et nyt album ude, Fascinating Rhythm/Latin Journey IV.

UNLV -kunstnerne fejrer med en koncert kl. Søndag i Ham Hall (billetterne er $ 10, en lethed, fås på UNLV Fine Arts websted eller ved at ringe til 702-895-2787).Det er her, vi finder morgendagens professionelle musikere, siger Loeb. Niveauet af talent og hårdt arbejde, som du vil se på scenen, er virkelig utroligt.

Forestillingen blev kaldt UNLV Division of Jazz and Commercial Music CD release party og indeholder skolens Latin Jazz Ensemble, instrueret af Uli Geissendoerfer ; og Jazz Ensemble I, dirigeret af Loeb og Nathan Tanouye .

Keyboard-store Geissendoerfer er et fantastisk (og stort set undervurderet) talent i Las Vegas, der er vært for regelmæssige jazzoptrædener i Dispensary Lounge på Tropicana og østlige veje. Tanouye, en trombonist på topniveau, optræder med Celine Dion 'S orkester i Colosseum på Caesars Palace og på landevejen (han skriver også hornkortene til det show). Tanouye forbliver også en grundpille med Santa Fe og de fede byhorn .

Hvis du kigger rundt i byen, finder du mange musikere, der kom ud af vores program, siger Loeb. De er med i alle shows.

Præmier er strømmet ind til programmet. UNLV Jazz Ensemble I har modtaget 17 Downbeat Magazine Student Music Awards, betragtet som en af ​​de mest prestigefyldte jazzuddannelsespriser i USA, siden 2010 - herunder seks uddelt i det forløbne år. De var også finalister i dette års Monterey Next Generation Jazz Festival og var først i 2017.

UNLV Honours Jazz Combo vandt også 2018 Monterey Next Generation Jazz Festival og konkurrerede mod topuniversiteter som Northridge State i Orange County, Bostons Berklee School of Music og Frost School of Music i Miami.

Og netop i den forgangne ​​weekend tjente UNLV Honours Trio førstepladsen på Monterey Jazz Jest, hvor den optrådte to gange. En dandy pianist, Patrick Hogan , har bundet først blandt Downbeats kandidat -solister - selvom han faktisk er en bachelor.

Tilstrækkeligt til at sige, evner og passion er rige på UNLV. I årenes løb har Loeb bakket op Ben Vereen , Arturo Sandoval , Nancy Wilson , Tom Scott , Freddie Hubbard , Anita O’Day og Vegas jazzlegende Joe Williams .

Animeret om skabelse af musik, er Loeb ligeglad med at tale om, hvordan UNLV Jazz Studies -programmet opnår så højt på et meget begrænset budget. Men jeg vil. Støt denne scene. Kom til Ham Hall. Køb en cd. Og ved, at der er mere ved instruktøren end at spille bag Peter, Lois og Stewie.