USAs 'The Sinner' vender tilbage med flere opsigtsvækkende afsløringer

Bill Pullman som detektiv Lt.Harry Ambrose, Natalie Paul som Heather, Carrie Coon som Vera Walker påBill Pullman som detektiv Lt.Harry Ambrose, Natalie Paul som Heather, Carrie Coon som Vera Walker i 'Synderen'. (Foto af: Peter Kramer/USA Network) Natalie Paul som Heather og Bill Pullman som detektiv Lt. Harry Ambrose i 'Synderen'. (Foto af: Peter Kramer/USA Network) Carrie Coon som Vera Walker, Elisha Henig som Julian på 'Synderen'. (Foto af: Peter Kramer/USA Network) Efter en dag med vildledende beslutninger begynder Alex, Valerie og Laura deres forfaldne pilgrimsrejse til Dawn ճ. Men når deres road trip tager en tilfældig drejning, står hver især over for en forhindring, der tester deres viljestyrke på forskellige måder. Valerie Meyers (Michaela Watkins), Alex Cole (Tommy Dewey) og Laura Meyers (Tara Lynne Barr) vist. (Foto af: Greg Lewis/Hulu)

Af de omtrent bajillion-og-syv scriptserier, der debuterede sidste år, kan jeg ikke huske en større overraskelse end Synderen.

Måske var jeg ved at være lidt af en snob i denne æra med for meget utroligt fjernsyn. Men intet om begivenhedsserien, fra sit hjem på USA Network til stjernen Jessica Biel, føltes som om det ville være meget af en begivenhed.

Selv når The Sinner viste sig at være lige så overbevisende og foruroligende - med Biel som en kvinde, der tilsyneladende myrder en fremmed uden grund og Bill Pullman som den efterforskende detektiv, der kan lide at have fingrene mosede under fødderne af en dominatrix - virkede det bestemt aldrig en kandidat til anden sæson. Især i betragtning af at den første, baseret på den tyske krimiforfatter Petra Hammesfahrs roman med samme navn, udmattede kildematerialet.smith center for scenekunstarrangementer

Men The Sinner afsluttede sit løb som årets mest sete nye kabelserie, og Biel blev nomineret til en Emmy. Som med HBO's Big Little Lies, en anden tiltænkt engang, hvor der er nok øjenkugler og anmelderrost, er der en måde.

For at rumme en anden sæson er fokus på The Sinner (22:00 onsdag, USA) flyttet fra Biels karakter til Pullmans Detective Harry Ambrose, der vender tilbage til sin lille hjemby Keller, New York - minus dominatrixen.

Han bliver kaldt dertil af Heather (Natalie Paul), datter af hans mangeårige ven (Tracy Letts). Heather er en detektiv under uddannelse, og hun har fanget en sag, der ville give selv en grizzled veteran viljerne. Efter at have undersøgt et foruroligende dobbeltdrab på et motel lige uden for byen finder hun en fascinerende uhyggelig dreng ved navn Julian (Elisha Henig) gemme sig i skoven i nærheden.

Som hun senere vil sige, i en svimlende underdrivelse, var det barn ikke normalt.

Carrie Coon (HBO's The Leftovers) dukker op for at sende en yderligere kulde ned ad ryggen med sin hjemsøgende monoton. Og der er nogle fladt bizar gang i forstad Keller. Men det er op til den unge Henig at udfylde Biel's beskadigede co-lead, og hans Julian virker mere end klar til opgaven.

Julian lider af et tilbagevendende mareridt, han er forbandet med en intens blik, og hans udseende er det, du kan kalde unikt. Det er næsten som om skaberne af The Sinner filmer ham gennem et fiskeøjeobjektiv. Han er den slags dreng, der, hvis han ikke ender på en institution, bliver proppet i mere end sin rimelige andel af skabe.

Når Harry og Heather første gang taler med Julian, hvæser han, praktisk talt vildt, og det ville ikke være en stor overraskelse, hvis han skulle begynde at kaste møbler rundt i rummet ved hjælp af kun sit sind. (Spoiler -advarsel: Det gør han ikke. I hvert fald ikke i de afsnit, jeg så.)

Hvis noget, minder Julian lidt om Fred Savages yngre bror. Tilføj et grinespor, og denne sæson af The Sinner kan være en makaber komedie: Boy Meets Psychosis.

På trods af at han tog en helt anden sag, fastholder The Sinner sin huh! faktor med et helt nyt parti med opsigtsvækkende afsløringer.

Endnu engang er det ikke så meget en whodunnit som en hvad.

Hvad skal man se

Mere end seks år efter hans død fortælles Trayvon Martins historie i den seksdelte dokumentarserie Rest in Power: The Trayvon Martin Story (22:00 mandag, Paramount Network).

Den dysfunktionelle familiekomedie Casual (onsdag, Hulu), streamingselskabets første Golden Globe -nominerede, vender tilbage til sin fjerde og sidste sæson.

Joseph Gordon-Levitt, Cybill Shepherd, Dennis Rodman og Edward Norton er blandt dem, der tog deres skud under The Comedy Central Roast of Bruce Willis (22:00 søndag).

Gæstestjerner lige fra Carol Kane og Tracy Morgan til Moby og Marcia Clark dukker op i et post-apokalyptisk New York i den nye sæson af de animerede dyr (fredag ​​kl. 23.30, HBO).