Usher, Ashanti, Lauryn Hill til overskriften Strip musikfestival

Usher optræder ved den store åbning af Usher: The Las Vegas Residency på The Colosseum i ...Usher optræder ved den store åbning af Usher: The Las Vegas Residency på The Colosseum på Caesars Palace den 16. juli 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment) Ashanti vises på Brian Newmans 'After Dark' show på NoMad Restaurant lørdag den 26. oktober 2019. (Tony Tran) Ludacris -overskrifter på Light i Mandalay Bay lørdag den 18. marts 2017 i Las Vegas. (Seva Kalashnikov)

Regn med tusinder af elskere, og mindst lige så mange venner, næste forår på The Strip.

Las Vegas Festival Grounds er planlagt til at være vært for en massiv R&B og hip-hop festival 14. maj med Lovers & Friends Festival. Den enkeltdags begivenhed har det nuværende Colosseum i hovedet på Caesars Palace Usher, Lauryn Hill, Ciara, Ludacris, Ashanti, TLC, Ne-Yo, Trey Songz og snesevis af andre top-line stjerner.

phantom of the opera las vegas

Set til den 37 hektar store pakke på det sydvestlige hjørne af Sahara Avenue og Las Vegas Strip, bliver festivalen præsenteret af Live Nation, rapikon Snoop Dog og Bobby Dee Gaver. Generelle adgangsbilletter starter ved $ 175, VIP på $ 300, til salg kl. 10 mandag på loversandfriendsfest.com.Arrangementet er den første store festival på Las Vegas Festival Grounds siden Phil Ruffin købte pakken sammen med Cirkus Cirkus i oktober 2019.

Festivalpladsen har været vært for begivenheder som den meget underholdende, men økonomisk skuffende Rock in Rio Festival i maj 2015 og iHeartRadio Music Festivals dagscene i september 2019.

Webstedet er også blevet holdt op blandt mere end 20 mulige steder for et muligt Oakland Athletics stadion i Las Vegas.