Usher, Bruno Mars vil spille for maskerede fans

Hverken Bruno Mars eller Usher optræder i ansigtscover på Las Vegas Strip i denne uge ...Hverken Bruno Mars eller Usher optræder i ansigtscover på Las Vegas Strip i weekenden. Men deres publikum skal maskeres. (Getty Images for Caesars Entertainment, MGM Resorts International) Et kig på Bruno Mars 'scene under hans forestilling i Park Theatre den 30. december 2017. Mars har siden forbudt brug af mobiltelefoner til hans shows, men det scenografi forbliver, da han genåbnede den 3. juli 2021. (John Katsilometes /Las VegasJournal) @JohnnyKats Indgangen til Park Theatre vises cirka to timer før Bruno Mars vender tilbage til scenen lørdag den 3. juli 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Usher optræder ved den store åbning af Usher: The Las Vegas Residency på The Colosseum på Caesars Palace den 16. juli 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment) Tom Papa, vist på et reklamebillede, overskrifter Encore Theatre i Wynn Las Vegas for første gang fredag ​​den 30. juli 2021. (Tom Papa)

Ingen af ​​dem Bruno Mars heller ikke Usher optræder i ansigtscover på Las Vegas Strip i denne weekend. Men deres publikum skal maskeres.

De to superstjerner, der ledede relanceringen af ​​teaterophold, optræder som planlagt i weekenden. Men for første gang ved Colosseum ved Caesars Palads og Parkteater i Park MGM , skal publikummere bære ansigtsbetræk under et show.

Kunstnere er en undtagelse fra det seneste direktiv fra Nevada Gov. Steve Sisolak , som kræver, at alle individer, vaccinerede eller ej, bærer ansigtsbetræk indendørs i amter med høje COVID -overførselshastigheder. Clark County kvalificerer sig. Men entertainere har lov til at optræde som de har før dette seneste direktiv, der træder i kraft kl. 12:01 fredag.Usher og Mars optræder begge fredag ​​aften. Så masker op, musikfans.

Guvernørens direktiv specificerer, at selv vaccinerede mennesker dækker deres næse og mund med en maske eller ansigtsdækning på en måde, der er i overensstemmelse med vejledningen fra CDC, og enhver efterfølgende vejledning udstedt af CDC. Men direktivet fortsætter med at tillade: Dette afsnit gælder ikke for deltagere i visse aktiviteter eller begivenheder, herunder men ikke begrænset til: atleter, kunstnere eller musikere, i det omfang andre direktiver opstiller mindre restriktive ansigtsdækkende krav til disse deltagere.

Denne bestemmelse dækker alle sceneshows i Las Vegas og Clark County, herunder Cirque's O og Mystere, Shin Lim på Mirage, Terry Factor i New York-New York, Menopause the Musical på Harrahs og byens flere voksne revyer.

Natklub -dj'er i klubber som Hakkasan på MGM Grand og Omnia på Caesars Palace er heller ikke påkrævet at maskere. Men i en anden Las Vegas Strip først skal gæsterne overholde maskeringsdirektiverne.

hvor meget tjener robin quivers

Fars premiere

Veteran tegneserie Tom far står i hovedrollen i Encore Theatre i Wynn Las Vegas for første gang fredag ​​aften og starter sin familiegenforeningstur. Men det er ikke første gang, han optræder i et Vegas -teater. Far åbnede for sin ven Jerry Seinfeld i 2009, tidligt i Seinfelds løb på Colosseum ved Caesars Palace.

Jeg kan huske, at første gang vi spillede der, så det ud til, at alle, jeg kendte, og alle, der kendte mig, var til dette show, sagde Papa. Alle fra L.A. var til dette show. Det åbnede mine øjne for, at en tegneserie kunne sidde på scenen i et teater i Las Vegas og få alle til at komme til dette ene værelse.

Papa har spillet flere klubber under pandemien, herunder Wise Guys i Salt Lake City (som stadig planlægger at åbne en forpost i Arts District i september), Waiting Room i Omaha, Neb .; Helium i Portland og Stand Up Live i Phoenix.

Da han blev spurgt, om han fandt, at efterspørgslen var ualmindelig høj ved de relativt knappe klubkoncerter, sagde Papa, synes jeg ikke, at det var høj efterspørgsel. Jeg tænker på det som mig, der er i høj efterspørgsel.

Tegneseriens hitpodcast, Breaking Bread With Papa, har været med til at gøre det sådan.

Far husker at have arbejdet i Vegas for cirka 25 år siden og debuterede på The Comedy Stop at Tropicana.

Jeg ville lave to shows om natten, og disse shows var hårde, ubarmhjertige, sagde han. Jeg spiste i medarbejdernes spisestue, og folk røg hele tiden. Der var ikke mange penge i det, men det var jeg glad for at jeg var i Vegas.

Far oplevede en anden form for forestilling på Colosseum.

bedste ven las vegas menupriser

Jeg tænkte: 'Sådan forestiller du dig Las Vegas, det er et rigtigt show,' sagde Papa. Det var en helt ny mulighed. Overlad det til Jerry for at få det til at ske.

Stones salg

Ord ud af Allegiant Stadium er robust forsalg til Rolling Stones at vise 6. november angiver, at koncerten er godt i gang med at blive udsolgt. Showet sælges til offentligheden fredag ​​kl. 10 fredag. Stones spiller Allegiant Stadium i en travl weekend på The Strip, med Celine Dion åbning 5. november på Theatre at Resorts World.

Hvad virker i Vegas

Pauly Shore i en komedieklub. Shore fyldte Laugh Factory's show 10:30 mandag aften. Han fulgte efter Jon Lovitz show, som også pakket rummet. Shore forfalder tilbage 27. september og 4. august Lovitz fortsætter denne weekend til og med 4. august, tilbage 30. august-sept. 1.

Shore fortalte Lovitz, at de to skulle lave en film sammen, Du skulle spille min far, Bro. Jeg fornemmer Oscar buzz for begge.

Også i Laugh Factory -økosystemet, resident headliner Rich Little er sat til at blive vist i off-Broadway-stykket Trial On The Potomac, The Impeachment of Richard Nixon fra 6. august-sept. 4.

Little spiller hovedrollen som Nixon (natch) i et projekt Vegas entertainer George Bugatti har tilpasset sig scenen. Stykket er baseret på bogen, The Real Watergate Scandal, af Geoff Shepard, en advokat, der arbejdede i Nixons Hvide Hus under Watergate -skandalen.

Onsdage hos Piero’s

Ikonisk Vegas restaurant og hyppig Mark Davis hæng Pieros italienske restaurant er udvidet til onsdag aften. Ejer Freddie Glusman siger komme dertil onsdage, og også torsdage, og hver anden nat er stedet åbent til søndage. Husk det, når du overdrager dine nøgler til betjent.

Ikke så mange kilo

Henter flere faldne nudler fra dækningen af Adele ikke-ophold på Resorts Verden . En oversøisk pub rapporterede, at hun ville tjene 100.000 pund pr. Nat. Det er cirka $ 140.000 i amerikansk valuta.

Øh nej. Ikke hvornår Lady Gaga underskrevet for tjente en rapporteret $ 1 million pr. forestilling, da hendes oprindelige Park Theatre-ophold blev annonceret i 2017. Det tal på 100.000 pund pr. show ville gøre Adele til den lavest betalte superstjerne-headliner på The Strip.