Utahs Kolob Terrace kan prale af robust skønhed

Sydlige UtahKolob-terrassen i det sydlige Utah omfatter skår af stedsegrønne skove, statuer af statelig asp, blomsterstrøede enge, krat af krat eg og udsatte sandstensbænke. (Thinkstock)

Southwestern Utahs smukke Kolob Terrace fejer fra 10.000 fod højderne på Markagunt Plateau til klippetoppene i Zion Canyon. Det omfatter skår af stedsegrønne skove, statuer af statelige asp, blomsterstrøede enge, kratt af krat eg og udsatte sandstensbænke. Adgang til dette vilde og forrevne område er begrænset til et netværk af fodstier, et par primitive spor og en forbedret rute, der er åben efter vinterens snefald har trukket sig tilbage.

Følg Interstate 15 nordpå til Utah. Den naturskønne Kolob Terrace Road løber næsten 50 miles mellem statens rute 14 øst for Cedar City til byen Virgin på statens rute 9, adgangsvejen til Zion National Park. Om sommeren kan ruten tilgås fra begge ender. Sner kan tvinge til delvis lukning af vejen fra nord i efteråret. Den nederste halvdel af ruten til Kolob Reservoir er stadig længere åben for at rumme campister, vandrere, ryttere, fiskere og jægere i sæson- og vintersnescootere.

hvor meget er joe biden værd

Backcountry -ruten køres bedst i et køretøj med lidt frihøjde. Pak ekstra vand, vejsnacks, jakker og tæpper til nødsituationer. Selvom mange besøgende slæber trailere eller kører autocampere, er der længdebegrænsninger på nogle sideveje, f.eks. Den til Lava Point i Zion.Der er ingen tjenester langs Kolob Terrassevejen, så start med en fuld tank og medbring et reservehjul og de værktøjer og ekspertise, der er nødvendige for at skifte lejlighed. GPS -systemer fungerer muligvis ikke, og mobiltelefontjenesten kan være plettet. Udstyr dig selv med et godt, detaljeret motorvejskort og mere detaljeret snitkort, hvis du kan finde et. Forespørg ved et af Utahs rejseinformationscentre eller på føderale besøgscentre mellem myndigheder, f.eks. Det nær Bluff Street-afkørslen ved I-15 i St. George.

For at nå vejen fra nord, følg I-15 til Cedar City, cirka 175 miles fra Las Vegas. Afslut I-15 og drej mod øst ved rute 14-krydset i centrum for at starte den smukke Cedar Canyon. Hold øje med Kolob Terrace -afkørslen 13 & frac12; miles fra krydset.

Vejen begynder en række svingende sving for at klatre ud af kløften. Panoramaudsigten fejer over Cedar City ind i Great Basin og de lilla bjergkæder og afstande i Nevada. Vejen klatrer skovklædte skråninger med mange fine boliger på udsigtspartier. Det topper på skuldrene på 9100 fod Lone Tree Mountain for udsigten over Kolob-terrassen. En robust linje af eroderede lyserøde klipper markerer fjernt Strawberry Point og andre dele af høj plateauets rand.

Høje skælvende asper kontrasterer mod mørke stedsegrønne og trænger op på vejen. De lover flotte efterårsfarvedisplays, der starter sidst i september. På lavere højder bærer egetræer og vinhorn det sæsonbetonede show. Miles af zigzag -loghegn afgrænser vejen. Heste, kvæg og får foder på brede enge lyse med sommerblomster.

Kolob Reservoir tiltrækker fluefiskere, der dyster om rekordørreder. På trods af begrænset udvikling tiltrækker området campister, der skal medbringe alt hjemmefra, herunder vand. Tørre forhold dikterer ofte brandrestriktioner.

En mindre nabo, Blue Springs Reservoir, ligger et par kilometer syd for Kolob Reservoir. Drej der ad en grusvej for at nå Lava Point med sit overblik over Zions øvre kløfter og dens primitive campingplads på seks steder uden gebyrer. Hold øje med himlen, for dette er et område med rapporterede observationer af stigende californiske kondorer. De truede fugle breder sig fra transplantationssteder langs Colorado-floden øst for Grand Canyon-ingen stor afstand for de bredvingede kondorer.

Syd for reservoirerne kommer vejen snart ind i et spektakulært område med farverig sandsten oven på stejle kløfter, der er skåret af talrige små åer. Kører ofte tæt på canyonfælgene, og vejen falder hurtigt fra klippetoppene. Den følger en af ​​de åer, der flyder mod Virgin River for at møde statens rute 9 i byen Virgin. Drej til venstre for at fortsætte ind i nationalparken eller til højre for at vende tilbage til I-15.

hvad er kevin gates nettoværdi