Utahs Old Cove Fort giver et glimt af pionerlivet

7449414-3-47449414-3-4

Utahs Old Cove Fort er bygget solidt af indfødt sten og tømmer og står som et monument for pionerers beslutsomhed og engagement. I grænsetider fungerede det som en rejsendes vej, familiehjem, arbejdende ranch, etappestop, Pony Express -station og kommunikationscenter. I dag tiltrækker det forbipasserende og byder dem velkommen med en åben dør til fortiden.

Old Cove Fort sidder i krydset mellem to store motorveje, Interstate 15 og Interstate 70, i det centrale Central Utah. Det er omkring 230 miles fra Las Vegas. Følg I-15 nordpå til Utah, på en naturskøn rute forbi St. George, Cedar City og Beaver. Nord for Beaver, se efter I-70-afkørslen. Tag afkørsel 1 på I-70, og kør en kilometer nord for at nå det restaurerede fort.

Da Utah blev ved at blive afgjort, blev lille Cove Creek et logisk stoppested langs en større landstrækning fra Salt Lake City til Californien. Det havde været i brug i mange år, før mormonleder Brigham Young besluttede, at det var et sandsynligt sted for en bedre udstyret vej, men ikke for en stor befolkning, fordi vandet var begrænset. I 1867 bad kirkelederen Ira Hinckley om at etablere en sådan facilitet.Efterladt sin familie hjemme i Coalville, Utah, rejste Hinckley til stedet, hvor et fort i palisade i træ stod forladt. Han markerede en ny struktur i form af en firkant, der måler 100 fod på hver side. Arbejdere og håndværkere - kirkemedlemmer fra etablerede samfund - hjalp med at bygge det nye fort. Beskyttet i den gamle palisade arbejdede besætninger fra april til november 1867.

Hinckley fandt kilder til sten og satte mænd til at arbejde med at bryde kalksten og lava til fundamenter og vægge. Andre besætninger hugger tømmer til indramning, døre, lister, møbler og udhuse. Set på kalkstenblokke steg de sorte lavavægge 18 fod høje, tilspidsede fra 4 fod i bunden til 2 fod øverst. Riffelhavne havde kommando over defensive positioner. Store trædøre i øst og vest ender tillod vogne at blive bragt inde i sammensætningen. Nord- og sydmurene dannede bagsiden af ​​12 værelser langs hver side.

På trods af sine fine defensive evner i en tid med uro på grænsen behøvede Cove Fort aldrig at blive forsvaret. Det blev Hinckley -familiens hjem med frugtplantager, haver, fjerkræ og malkekvæg, der sørgede rigeligt for familien og gæster, der dagligt ankom til mellemlandinger med postkode.

Hele 75 gæster blev ofte fodret og indkvarteret. Fortet var hovedkvarter for en kirkeejet ranch med tiendebesætninger af kvæg og andre husdyr, der blev plejet af cowboys. Det fungerede som et posthus og en station på en telegraflinje. En smed, der skabte mange nyttige ting fra jern, var klar til at reparere vogne og udstyr, fordoblet som hovslagning.

I to årtier var Old Cove Fort et travlt sted, men i 1890'erne besluttede myndighederne at leje det ud og senere sælge det. Det var besat af den samme familie i næsten 100 år.

I 1987 skaffede familien Hinckley penge til at købe ejendommen tilbage. Hinckleys donerede derefter Old Cove Fort til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige til restaurering. Efter flere års omhyggelig forskning, genopbygning og ommøblering blev fortet navngivet som et mormonsk historisk sted i 1994 ved en ceremoni af den kommende kirkepræsident Gordon B. Hinckley.

I dag er Old Cove Fort gratis for besøgende året rundt. Kirkernes medlemmer, der lever på stedet, guider besøgende gennem ejendommen fra tidlig morgen til lige før solnedgang. Tillad cirka en time til den gratis tur, der starter med en informativ film i et lille besøgscenter.

Attraktive landskabsformede buske og blomster grænser op til velplejede grunde og gangbroer, der fører til fortets indgang. Værelserne inde i fortet viser, hvordan pionererne levede. Autentiske møbler omfatter stykker fra fortets tidlige dage.

En produktiv grøntsagshave bag fortet ligner meget tidligere lastbilhaver. Nogle af træerne på ejendommen og inden for fortets mure stammer fra de første år.

Ture inkluderer den fine lade, stensmedens butik og en spadseretur forbi Ira Hinckleys originale hytte, flyttet dertil fra Coalville. Faciliteterne omfatter parkering, picnicområder og toiletter.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.