Utahs Pine Valley rummer masser af natur, historie

UtahUtah's Pine Valley er en smuk attraktion året rundt omkring 45 minutter fra St. George. (MIKE MILLER/SPECIAL TIL LAS VEGASJournal)

Pine Valley Mountains i det sydvestlige Utah danner en høj, skovklædt ø omgivet af tørre landskaber og skaber en naturskøn og historisk attraktion året rundt.

Det smukke område byder på picnic, camping, vandreture, ridning, fiskeri, cykling og ATV -stieridning om sommeren; pragtfuld farve og jagt om efteråret; og langrend, snesko og snescooter om vinteren.

Beliggende cirka 45 minutter fra St. George, Utah, ligger Pine Valley omkring en tre timers kørsel fra det sydlige Nevada. Fra Las Vegas følger du Interstate 15 nordpå til Bluff Street -afkørslen i St. George. Drej til venstre og kør et par blokke til delstatens rute 18 -kryds. Følg denne naturskønne motorvej 40 miles fra St. George forbi Snow Canyon State Park til Pine Valley -afkørslen ved Central. Forest Route 035 kører mod øst langs Santa Clara-floden til pionertiden i Pine Valley, som tilbyder nogle besøgende tjenester. Vejen fortsætter øst fra landsbyen cirka tre miles ind i Pine Valley Recreation Area, en del af Dixie National Forest.Løbende motorvejsbygning på I-15 gennem Virgin River Gorge kan forårsage betydelige rejseforsinkelser i år. For at undgå mulige gener vælger nogle rejsende at slukke ved Riverside lige nord for Mesquite for at følge den gamle motorvej 91 til Utah. Denne to-sporede vej har ingen tjenester, en lang stigning op ad bakke og en svinget nedstigning til Santa Clara-floden. For at nå Pine Valley, drej til venstre ved floden og følg denne naturskønne sidevej langs floden forbi Gunlock State Park gennem Veyo til Central.

Efter svinget ved Central løber ruten gennem landområder, græsgange og marker, når den nærmer sig landsbyen Pine Valley. Sæt farten ned og nyd den udfoldende udsigt over den frodige dal omgivet af skove og vandløb, der tumler ud af stejle bjerge, først set i 1855 af grænsekvægere William Hamblin og Isaac Riddle. Vejen passerer en grænsekirkegård, hvor forvitrede gravsten og udsmykkede statuer og monumenter markerer grave for mange, der spillede en rolle i områdets historie. Epitafer antyder farer og strabadser ved pionerlivet.

Mormons bosættere i Utah havde brug for de ressourcer, som Pine Valley tilbød, og Riddle og hans partnere etablerede hurtigt en tømmermølle. Træskærere og møllehænder boede i udgravninger den første sommer, men i det andet år havde de bygget hytter. Pine Valley producerede snart stammer, tømmer, savet tømmer og tønde stænger. Strømmen drev en kværnmølle til korn dyrket lokalt. Inden for få år blev træprodukter fra Pine Valley brugt overalt i Utah, herunder tømmer til det enorme rørorgel, der blev installeret i Salt Lake Citys Mormon Tabernacle.

Da vejen nærmer sig byen, passerer den det smukke Pine Valley Chapel, stadig områdets arkitektoniske juvel. Elegant i sin enkelhed blev den hvidmalede struktur bygget i 1868 af lokale materialer som skole, forsamlingshus og kirke. Det er det ældste kontinuerligt anvendte mormonkapel i Utah. Kapellet er opført siden 1971 i National Register of Historic Places og har daglige guidede ture samt søndagstjenester. Bygningen blev designet af skibsbygger Ebenezer Bryce (som Bryce Canyon er opkaldt efter) og blev bygget som et opadvendt skib.

Vejen ender i Pine Valley Recreation Area, som omfatter seks campingpladser og adgang til et omfattende net af stier for vandrere og ryttere i det omkringliggende højland og et udpeget vildmarksområde. Blomstrede enge og asperlunde bryder skovklædte vidder af gran, gran og fyr. Populære ruter omfatter 6-mile Whipple Trail og 18-mile Summit Trail, der følger den barske bjergkam, toppet af Signal Peak på 10,365 fod.

Campingpladserne er åbne om sommeren og tilbyder næsten 90 steder, der er velegnede til forskellige slags campister. Alle ligger i områder med skovskygge. Nogle har blandede telt- og autocamperpladser, men ingen tilslutninger. Den ene har flere primitive walk-in teltpladser. En anden er designet til ridning med korraler og plads til hestetrailere. Da disse campingpladser fyldes hurtigt op, skal du planlægge tidlig ankomst eller reservere et websted på www.recreation.gov.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.