Vegas-baserede 'Tanked'-stjerner ser frem til 100. afsnit

Wayde og Brett med Titus OWayde og Brett med Titus O'Neil foran hans nye tank med Florida Gator -tema. (Hilsen Animal Planet) Wayde King, til venstre, og Brett Raymer, ejere af den Las Vegas-baserede Acryl Tank Manufacturing, spiller hovedrollen i Animal Planet's 'Tanked'. (Jessica Ebelhar/Las VegasJournal)

Som de fleste par på randen af ​​en milepæl har Wayde King og Brett Raymer deres del af uenigheder.

Brug lige så meget tid sammen som de gør, og I bliver trætte af hinanden.

Åh, vi var trætte fra dag ét, jokes King.hvor meget er tonya harding værd

Men mens svogerne, kollegerne og medstjernerne venter på det 100. afsnit af Las Vegas-baserede Tanked (22.00 fredag, Animal Planet), kan man sige, at de fuldender hinanden.

Det er lidt som Abbott og Costello, Laurel og Hardy, siger King. Bretts dovne; Jeg er arbejder. Bretts uorganiserede; Jeg er organiseret. Brett kan sælge; Jeg sælger ikke. Jeg bygger. Så vi sætter det hele sammen og producerer et smukt produkt.

Det produkt er de skræddersyede akvarier, de har lavet til folk som Shaquille O'Neal, Tracy Morgan, Neil Patrick Harris og Kiss. Den sjette sæson starter fredag ​​med en tank med Florida Gator-tema til WWE's Titus O’Neil. De kommende uger byder på akvarier for baseballspillere Johnny Damon og Prince Fielder, rapper 2 Chainz og instruktør Kevin Smith.

Det, der begyndte som en serie, der fremviste alt, hvad deres fremstilling af akryltanke kunne blive til et akvarium - herunder en telefonkabine, flipperspiller og en popcornmaskine - er drevet mod deres berømthedskunder.

Indtil videre i denne sæson af Tanked, som stadig er i produktion, siger Raymer, at hans yndlingsklienter har været Damon og O’Neil. De var virkelig gode fyre, og jeg betragter disse fyre som vores venner.

restauranter med udsigt til las vegas

Vi plejede at sende tanks ud over hele verden, siger King, og vi fik aldrig rigtig set dem (på plads). Nu på showet, med de berømtheder, er vi i huset. Vi ser det færdige produkt. Og vi ser deres udtryk og deres familiers (udtryk) af 'Wow!'

Disse hjemmebesøg kan være lidt af et planlagt mareridt. King anslår, at han og Raymer bruger 18 dage om måneden på vejen. Han siger dette i en lejebil i Los Angeles på vej til Backstreet Boy Nick Carters hus for at skyde en afsløring. Så er det tilbage til lufthavnen for at flyve hjem i tide til hans børns gymnastik mødes dagen efter. Der er tidspunkter, hvor de to vil være hjemme i et par timer, før de flyver ud igen.

Så for at vaske tøj, for at lave ungernes (aktiviteter), er der bestemt jonglering, siger King. Det er hårdt i nogle øjeblikke. Men du gør hvad du kan, du ved det. Du kører på bølgen, og du gør det bedst, du kan.

Duoen var i stand til at blive meget tættere på hjemmet med en af ​​denne sæsons bygninger: to 20-fods akvarier til Bellagio-konservatoriet.

Raymer regner med, at de sandsynligvis har udført 10, 12 projekter for Bellagio gennem årene, der går tilbage til vandmændene på restauranten Shintaro, der åbnede med feriestedet. Det seneste vil være en del af konservatoriets sommerhavefest, der er planlagt 20. maj-sept. 10. Kom 11. september, tankene nedbrydes til brug i løbet af de næste to somre.

Det hele bliver en gangbro, hvor du vil have en nedsænket følelse, der går gennem midten af ​​de to akvarier, siger Raymer. Der vil være millioner og millioner af mennesker, der vil gå gennem Bellagio i løbet af de næste tre år, der kommer til at kunne nyde dette. Og at have vores navn (vedhæftet) til det er ret fantastisk.

Som et bevis på, hvor meget deres hårde arbejde kan betale sig, åbner fredagens premiere med King og Raymer, der tjekker deres beholdning af T-shirts og indser, at de har brug for flere bobbleheads til pengeautomaten, 3451 W. Martin Ave., Suite C.

Vi får turbusser. Vi får 500 mennesker om dagen, siger King. De kommer ned. … De vil se butikken. De vil have autografer. Der er hatte. Der er skjorter. Der er produkter. Vi har fisk der. Vi har oprettet tanke, så folk kan se en masse ting.

Det er ud over de VIP -ture, som Raymer siger, tilbyder en fordybende oplevelse med personlig service.

Vi vil gerne give folk oplevelsen af ​​at møde rollelisten, se anlægget, tilføjer Raymer. Det er sjovt, fordi folk føler, at de allerede kender os. De ser tv -programmet, de føler, at de kender os. Og vi vil have, at folk skal se, at vi er de samme to fyre og den samme familie, som du ser på fjernsyn.

De planlægger at være de fyre, du ser i fjernsynet i et stykke tid, og de mangler ikke ideer til fremtidige sæsoner.

Vi vil gerne gøre noget for The Rock, siger King. Vi vil gerne gøre noget for Facebook. Jeg ville elske at lave en tank for præsidenten i Det Hvide Hus.

hvor meget er miley cyrus værd 2016

King indrømmer, da han filmede showets pilot, at han ærligt talt aldrig havde troet, at det ville gå så langt.

Raymer var dog aldrig i tvivl om Tanked's levedygtighed.

Jeg tænkte, du ved, fisk er et universelt sprog, siger han. (Nu) alle elsker showet. Nu hvor vi er seks sæsoner inde, tror jeg bestemt på, at vi med 100 (afsnit) måske endda kan lave 200.