Vegas -tv -stationen Bart Torres fra 'Highway Vibe' dør 54 år gammel

Oscar Goodman var en yndlingsgæst hos Bart Torres, som tilbragte mere end 20 år på Las Vegas ...Oscar Goodman var en yndlingsgæst hos Bart Torres, som tilbragte mere end 20 år på Las Vegas -radio og er medlem af Nevada Broadcasting Hall of Fame. (Las Vegas News Bureau) Ricki og Bart Torres vises, da han modtog sin hæder over Nevada Broadcasting Hall of Fame den 19. september 2018. (Ricki Torres) Bart Torres vises på South Point hotel-casino, der hoster 'Highway Vibe' i 2015. (Bart Torres/Facebook) 'Highway Vibe' radiovært vises med D Las Vegas, Golden Gate og Circa Las Vegas medejer Derek Stevens. Bart Torres tre sønner, fra venstre: Cameron, Cole og Conner. (Ricki Torres) Ricki og Bart Torres vises med præsident Reagan i november 1993. Torres var Reagans videograf efter at han forlod kontoret. (Ricki Torres) Et brev fra præsident Reagan til den nyfødte Conner Torres, Ricki og Bart Torres ældste søn, dateret den 10. september 1993. (Ricki Torres)

Selv i radioen kunne du mærke Bart Torres ’smil over luftbølgerne.

Jeg husker altid det smil, og hvor meget han elskede Las Vegas, sagde tidligere Las Vegas -borgmester Oscar Goodman mandag om Torres, der døde søndag morgen af ​​et hjerteanfald i sit hjem i Las Vegas. Han var 54. Jeg nød altid at være sammen med Bart, som var en rigtig god fyr i en hård, hård forretning.

Planer for en service til Torres afventer.

Se dette indlæg på Instagram

Chokeret over at høre om bortgangen af ​​Bart Torres @voiceofvegas. For ung! Med Lance Burton @lanceburtonmm og Paul Shortino @paulshortinoofficial @thedukefameon en videooptagelse.

Et opslag delt af IraKuzmaFotos (@irakuzmaphotos) den 21. juli 2020 kl. 12:58 PDT

I 20 år, der sluttede i december 2018, var Torres vært på radioprogrammet Highway Vibe på The Highway Radio Network, KYYZ-FM, 99.7, i Las Vegas. Han blev optaget i Nevada Broadcasters Hall of Fame i september 2018 og var på det tidspunkt blevet meget kendt i underholdningskredse i Las Vegas.

Torres tilbragte et par år som videograf for Ronald Reagan, efter at Reagan forlod kontoret, og nogle af hans værker præsenteres på Reagan Presidential Library i Simi Valley, Californien.

Bart tilbad ham. Han var sådan en venlig mand, fortæller Torres kone, Ricki. Han spurgte altid om mig og vores nye søn. Bart havde mange gode minder om at arbejde for Reagan. Ved begivenheder ville han mest altid møde de bedste af de bedste. Så vi har masser af video og billeder med så mange vigtige mennesker. Og Nancy var også meget sød ved ham og sørgede altid for, at han havde spist til arrangementet, siden han arbejdede. De var så søde mennesker.

I sin ungdom blev Torres også ven med oberst Tom Parker, Elvis Presleys legendariske manager, en tidlig radiogæst. Han insisterede på, at Bart kaldte ham 'onkel oberst', sagde Ricki Torres. Vores mellemste søn er faktisk opkaldt efter ham, Cole Parker Torres ... Vi lovede altid obersten, hvis vi havde en anden søn, ville det være hans navnebror.

I årtier i Las Vegas fulgte Torres 'stemme og iver for byen ofte turister, da de kørte ind fra det sydlige Californien. Oprindeligt kaldet Highway Radio, det var den eneste Vegas FM -station, bilister kunne stille ind på på køreturen fra Barstow.

Goodman var en begunstiget og hyppig gæst, og de to blev nære venner.

Hver gang Carolyn og jeg kørte til Coronado, stoppede vi ved Peggy Sue's Diner på vej dertil, og på vej tilbage, sagde Goodman og henviste til den 50'er-stilede diner nær Barstow på Interstate 15. Hver gang vi stoppede der , ville personalet fortælle os, 'Vi hørte dig i radioen med Bart!'

Se dette indlæg på Instagram

Chokeret over at høre om bortgangen af ​​Bart Torres @voiceofvegas. For ung! Med Murray SawChuck @murraysawchuck @magicmurray på en videooptagelse.

Et opslag delt af IraKuzmaFotos (@irakuzmaphotos) den 21. juli 2020 kl. 12:56 PDT

Torres interviewede snesevis af kunstnere og nyskabere gennem årene, overskrifter lige fra Jerry Lewis, Don Rickles, Celine Dion og George Carlin. Han sad med sådanne Vegas resort -ikoner som Sheldon Adelson og Steve Wynn. Torres 'show udsendt fra flere spillesteder i Las Vegas og fra Los Angeles.

Torres havde en nylig historie med hjerteproblemer og havde fået et hjerteanfald i juli 2019. Han fik implanteret en pacemaker i marts. Han og hans kone, Ricki, besøgte Laughlin lørdag og kørte på en bølgeløber langs Colorado -floden.

Vi havde det sjovt. Han gjorde det godt, han havde været til lægen i tirsdags, og alt virkede perfekt, sagde Ricki Torres. Han spiste sundt og gik 8 miles om dagen.

Men søndag vågnede Torres klokken 5 med smerter i brystet og bad sin kone om at ringe til en ambulance.

Han passerede, før han nogensinde forlod vores indkørsel, sagde Ricki Torres. Jeg nåede ikke engang at sige farvel, eller være sammen med ham til sidst.

hvor gammel er zack fra spøgelseseventyr

Parret fejrede deres 30 -års bryllupsdag den 9. juni. Det var en stor ting for ham, og for os, sagde Ricki Torres og tilføjede, at Torres glædede sig til at blive 55 i august og var blevet godkendt til ferie på Hawaii i november.

Torres efterlader sig tre sønner, Conner, 26; Cole, 22; og Cameron, 19.

På spørgsmålet om, hvordan hendes mand ville blive husket, sagde Ricki Torres, jeg tror, ​​at han ville blive husket som en god fyr, en god person. Han arbejdede hårdt på at være et godt menneske.