Vegas underholdningsduo graver deres sidegig

En nylig Dust 2 Dreams landskabsbesætning, fra venstre: Travis Cloer, Doug Leferovich, Dani Elizabeth ...En nylig Dust 2 Dreams landskabsbesætning, fra venstre: Travis Cloer, Doug Leferovich, Dani Elizabeth og Murray Sawchuck. (Ira Kuzma) Tryllekunstner/komiker Murray SawChuck (L) og danser Dani Elizabeth deltager i åbningen af ​​'Murray the Magician' på Laugh Factory inde i Tropicana Las Vegas den 24. oktober 2018 i Las Vegas, Nevada. (Gabe Ginsberg) Dani Elizabeth viser sin Cracker Jack -æske frem, der indeholder hendes forlovelsesring fra Murray Sawchuck. (Murray Sawchuck) Dani Elizabeths forlovelsesring fra Murray Sawchuck. (Murray Sawchuck) Dani Elizabeth viser sin Cracker Jack -æske frem, der indeholder hendes forlovelsesring fra Murray Sawchuck. (Murray Sawchuck)

Bemærk: Dagens klumme er den seneste i serien Surviving Shut ned og undersøger effekten af ​​COVID-19 om underholdningsindustrien i Las Vegas.

Han er den magiske mand, der kan få dit ukrudt til at forsvinde. Hun kan arbejde topløs eller bearbejde muldjorden.

Murray Sawchuck af Laugh Factory ved Tropicana og Dani elizabeth af Crazy Girls på Planet Hollywood Resort har vist, hvordan man svæver (økonomisk og åndeligt) under COVID. De har udført akrobatik i Cirque-stil for at forblive opfyldt og solvent, siden deres respektive shows blev mørke i marts på the Strip.Parrets seneste professionelle satsning er Dirt 2 Dreams Landscaping. Sawchuck har anvendt de færdigheder, han har udviklet, ved at sprudle op i gården i parrets hjem i Las Vegas til en pengeindbringende operation.

Deres seneste personlige venture var at blive forlovet den 28. september. Sawchuck brugte en æske Cracker Jack til at hente overraskelsespræmien. Med risiko for at gøre Vegas headlining -shows til en Harlequin -romantik, har de måske ikke deres shows lige nu, men de har hinanden.

der synger hun taler med engle

Deres forlovelse passede bestemt til en romantisk roman. Sawchucks far havde foreslået sin mor ved at snige en ring ind i en æske med Cracker Jack.

Jeg bestilte 25 kasser Cracker Jack, siger Sawchuck. Jeg giver dem ud til alle. Vil du have en æske med Cracker Jack? Jeg har masser.

hvor mange penge har jennifer lopez

Tryllekunstneren forklarede sin kæreste, at han lagrede en yndlings snack gennem en masse online levering. Han beordrede også snesevis af kasser med Hawkins Cheezies, den populære canadiske snack fra 70'erne, for at hjælpe med at distrahere fra den ulige levering af Cracker Jack.

Bedrageriets magiske praksis med andre ord. Hvis Sawchuck havde tænkt på Fiddle Faddle, ville han også have fyldt skabene med den snack.

Efter at have opsat forslagets rekvisit fortsatte Sawchuck med at snacke Cracker Jack i to uger for at få disse kasser til at virke mere almindelige. Han spiste mindst en kasse hvert par dage. Derefter gik parret på ophold på Mount Charleston Lodge.

De to var på deres gårdhave, lige før solnedgang, og havde et glas vin. Sawchuck tilbød selvfølgelig Elizabeth en æske Cracker Jack.

Ved, at Cracker Jack i disse dage tilbyder et klistermærke for at finde en præmie online, ikke en egentlig præmie i kassen. Så de dage, hvor du ville få en top, tatovering eller flipperspil i Cracker Jack, er væk. Men Sawchuck havde proppet en ring inde i pakken, der indeholdt mærkaten, og derefter limet den fast.

Elizabeth rakte ind i kassen, greb den sammenlimede pakke og sagde: Der er noget i denne!

Hun trak en diamantring på 1,5 karat ud.

hvad er carmelo anthony nettoværdi

Jeg troede, at dette var den faktiske Cracker Jack -præmie, 100 procent, siger Elizabeth. Derefter satte Murr sig på knæet, og jeg sagde: 'Foreslår du mig virkelig lige nu? Er dette virkeligt? ’Det virkede ikke virkeligt for mig, at dette virkelig skete.

Parret planlægger en ceremoni i foråret eller efteråret 2021, forhåbentlig når COVID er gået nok til en stor, sikker fest i Las Vegas. Liberace Mansion er et yndet og passende sted.

Graver det

Inden de bytter løfte, driver Sawchuck og Elizabeth den sjældne landskabsforretning, hvor grundlæggeren har optrådt på America's Got Talent, og kvinden får den længstlevende voksenrevy i Las Vegas.

Vores ting er, uanset hvilken viden du har, vil du bruge det til sidst, siger Sawchuck, der også er den fremtrædende akt i Fantasy at Luxor, endnu et show, der venter på at genstarte i COVID. Landskabsplejen startede faktisk for fem-seks år siden, jeg registrerede faktisk en pilot af mig, der lavede landskabspleje som en pilot for at pitch til HGTV. Nu er vi her, og det er faktisk noget, vi stadig kan gøre sammen, selv under pandemien.

Elizabeth har sådan set ingen erfaring inden for området. Men hun har en evne til arbejdet.

hvor meget er jason witten værd

Det eneste, jeg ikke kan lide, er timerne, siger showgirlen og griner. Hvis det var middag-8 pm, jeg er god, solid, med det hele. Men det er en fantastisk træning. I går lavede vi tre huse. Tre! Så i dag skal jeg ikke i fitnesscentret.

Parret har lokket andre entertainere som Doug Lefty Leferovich til holdet. Og Travis Cloer , hvis talent virker evigt grænseløst, har også arbejdet med Dirt 2 Dreams (insidere siger, at det tidligere Jersey Boys -castmedlem er særlig dygtig til kunstvanding).

Sawchuck og Elizabeth er stadig uklare om, hvornår de vender tilbage til scenen. Crazy Girls kunne tænkes at vende tilbage til Planet Hollywood i slutningen af ​​november, afhængigt af dets COVID-håndhævede teaterdesign. Laugh Factory kunne være tilbage ugen før Thanksgiving.

Jeg har altid sagt, brug den viden, du har, siger Sawchuck, der har en uddannelse fra Columbia Academy of Broadcasting i Vancouver. Jeg bruger min uddannelse til at udføre mit online arbejde, være vært for forskellige slags og velgørenhedsprogrammer og være på tv.

Sawchuck har været på Pawn Stars i 15 sæsoner, som seriens ekspert i magiske genstande. Elizabeth er også en faguddannet og autoriseret massør. Hun har også op til fem klienter om ugen i den sidegigne.

hvad er rob dyrdeks nettoværdi

Mange mennesker siger: 'Hvad hvis vi ikke kommer tilbage? Hvad skal vi gøre? ’Sawchuck siger. Vi føler, at vi hver dag ser på verden og siger: ’Okay, hvordan skal vi tackle dette?’ Og vi starter derfra.

Det eneste, de har brug for, er de rigtige værktøjer.