Vegas familiecenter i stripklub -realityshow på Playboy TV

38806153880615 3880614

Adam Gentile lever sin drøm.

Han driver sin egen strippeklub. Han medvirker i et realityshow om stripklubben. Og når han er ved at løbe tør for dansere, giver et nyt parti piger deres helt nøgen bedste for ham og hans forretningsforbindelser: hans mor og far.

Velkommen til King of Clubs verden (21.00 fredage, Playboy TV).Hedningerne lærte producenterne af A & E’s Gene Simmons Family Jewels at kende, da det show filmede en episode på Gentiles ’Palomino Club i North Las Vegas. Tilsyneladende, siger Adam, fandt de os meget underholdende.

Dette forhold førte hurtigt til King of Clubs, der blev opfattet som almindelig billetpris i traditionen med de ofte nøgne manøvrer i E! ’S The Girls Next Door.

Alle de andre tv -kanaler ville ikke tage en chance på det, siger Adam. De tænker: 'Åh min Gud, stripklubber, det er for risqué.' Hvilket er bizart for mig i betragtning af den store mængde ting, de viser på deres kanaler.

Men King of Clubs fandt et hjem på Playboy TV-som filmede Show Us Your Wits, januar's lap-dance-and-dunces game show, på Palomino-og klubbens medarbejdere kunne lade det hele hænge ud. Bogstaveligt talt.

Selvom Palominos blodplettede historie blev fjernet-Adams far, Dominic Gentile, modtog jorden under klubben som sit gebyr for at forsvare den tidligere ejer i en drabssag-og naturligvis alle hoohas strødt rundt, og det er bare dit gennemsnit familievirksomhed.

Adam købte klubben af ​​sin tidligere, nu fængslede ejer. Han betaler husleje til sin far, og hans mor, Michelle, håndterer bøgerne. Det er helt sikkert et usædvanligt forhold, mere og mere gjort ved, at ingen af ​​forældrene ønskede noget at gøre med stedet.

Som en fremtrædende advokat bekymrede Dominic sig for, at hans partnere og klienter kunne gøre indsigelse mod hans engagement i klubben og forsøgte at isolere sig fra det. Alligevel spiller han hovedrollen i et nationalt tv -program der, og han har ofte vist at flirte med danserne.

Heri ligger den dikotomi, der er min far, siger Adam og straks tager afstand fra andre stribe -klub -ejere ved at bruge ordene heri og dikotomi. Min far vil ikke være en del af det. Han vil ikke have noget med klubben at gøre - indtil der er en smuk pige involveret. Så er han pludselig: 'Åh ja, jeg er ejer af klubben.'

Og, ja, en strippeklub er det sidste sted, Michelle, Dominics ekskone, troede, at hun ville finde sig selv. Åh gud. Ja, siger hun. Absolut.

Til sidst siger hun, at al nøgenhed bare falmede i baggrunden. Du taler om bare helt nøgne kvinder, der slynger rundt. (Men) det er ligesom en brugt bilvirksomhed. Det kan være hvad som helst. Vi lægger absolut ingen vægt på det.

Det samme kan siges om serien: Efter et stykke tid mærker du knap nok nøgenheden. Bortset fra selvfølgelig den lejlighedsvise scene, der føles som om du lige faldt ind på et gynækologkontor.

malcolm jamal warner nettoværdi 2015

Så underholdende som hedningerne er, og de er naturlige på skærmen, kommer det virkelige drama fra danserne. Et minut støtter de, tilbyder råd til den 18-årige tilflytter Brooklyn og øger hendes selvværd. Det næste er de mister deres forstand når Adam accepterer at betale to dansere - en omvendelse af den traditionelle model, hvor pigerne betaler klubben et gebyr - og giver dem deres eget omklædningsrum.

Nedfaldet fører til to af de største ord på det engelske sprog, ord der skal råbes fra hustagene, indtil de ekko fra bjergene: stripper fiiiiiiiight!

Betalte dansere Miami og Vegas - Virkelig? Dit stripper navn i Vegas er Vegas? - forårsage så mange problemer, ender pigerne med at skrige til hinanden på scenen, under Stripper -OL ikke mindre. (Andre særlige begivenheder i serien inkluderer et nøgen bryllup og noget der hedder Design a Vagina. Sidstnævnte er langt mere klassisk end det lyder, men så skulle det næsten være det.)

Konflikten løfter hovedet i en anden episode - med hår i kulissen, der trækker og en danser bliver kastet til jorden - til det punkt, at politiet bliver tilkaldt.

Ikke underligt, at den joviale Adam bærer et ophidset udseende i de fleste af episoderne - det har aldrig set mindre sjovt ud at drive en stribe -klub.

King of Clubs får det til at virke mere som hyrdekatte. Katte med massive egoer, hurtige temperamenter og farproblemer.

Og du ved, at det er dårligt, når selv tilstedeværelsen af ​​tv -kameraer gør lidt for at berolige danserne.

Jeg tror ikke, Guds hånd kunne dæmpe disse piger, siger Adam og griner. Sandheden er, for så vidt som det sindssyge, så vidt mine smukke små sommerfugle mister forstanden, sandheden skal siges, jeg tror ikke, at noget kunne stoppe dem.

Den måde, han siger det på, lyder mere godmodig end nedladende. På trods af alt drama er han tydeligt knyttet til danserne.

De er virkelig en fantastisk flok piger, siger Michelle. Det er de virkelig. ... Men Adams er meget, meget flot. Han viser mere tålmodighed end de fleste mennesker. Han er bare meget god til dette.

ANDRE STEDER
Las Vegas-baserede dansere Afroborike konkurrerer om toppræmien på $ 100.000 i finalen i Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew (21.00 i dag, MTV).