Vegas headliner rocker Allegiant Stadium

Medlemmer af David PerricoMedlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto David Perrico leder sit Pop Strings Orchestra på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto David Perrico, til højre, leder David Perricos Pop Strings -band på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto David Perrico leder sit Pop Strings Orchestra på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Medlemmer af David Perricos Pop Strings -band optræder på Allegiant Stadium i Las Vegas mandag den 28. juni 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

David Perricos popstrenge havde ophold i Cleopatras pram på Caesars Palace i fire år og har også optrådt på Myrons Cabaret Jazz i Smith Center i de sidste syv.

Hyggelige spillesteder, begge to. Men bandet udvidede sin horisont, mildt sagt, mandag eftermiddag ved at spille Allegiant Stadium.

Perrico og hans band udførte et næsten timelangt sæt på det næsten tomme stadion. Las Vegas Raiders ejer Mark Davis var blandt den håndfuld observatører.Davis og hans team bruger forestillinger med tomme rede som en måde at vælge et husband til Raiders-spil på Allegiant Stadium. Santa Fe og de fede byhorn udførte samme smag af showet i februar . Hvad vi hidtil har lært, er Raiders messing kan lide messing. De sætter pris på Tårn af Strøm -type power, de spiser den klassiske rock og Motown, strygere og mangfoldighed igennem hele lineupen.

hvad er marie osmond nettoværdi

Musikerne skal også være dygtige nok til at bakke superstjernestjernestjerner op. Carlos Santana har sagt, at han f.eks. vil spille stadion og Skråstreg er også på holdets ønskeliste. Der burde ikke være nogen bekymring der, da begge handlinger, der har spillet på stadion, er fyldt med A-plus-spillere, der har turneret med internationale superstjerner, og også udført med sådanne superstjerneboliger som Celine Dion, Lady Gaga, Aerosmith, Rod Stewart og Shania Twain .

Men der er stadig rigeligt arbejde at gøre. Der er ikke truffet nogen beslutning, og vi kan ikke udelukke andre liveoptrædener, da holdet slår sig ned på sit band. Vi ser muligvis mix-and-match-oversigter eller udvidede versioner af eksisterende bands. Det er alt på bordet, eller i dette tilfælde, på gitteret.

Som et musiksted er Allegiant et smukt anlæg, hvor bandsene spiller ved foden af ​​Al Davis Memorial Torch og deres større end liv-billeder stråler rundt på stadion. Men stedet med 65.000 pladser byder også på uundgåelige udfordringer med lydmix, hvor musik og stemmer ekko rundt i anlægget, når det er blottet for en mængde. Disse bekymringer kan selvfølgelig udryddes med gentagne forestillinger og udvidede lydkontroller.

Når det er sagt, gjorde Perrico og hans besætning et bemærkelsesværdigt stykke arbejde med at vende en stadionpræstation på mindre end en uge. Bandlederen blev onsdag spurgt, om han kunne optræde mandag. Og det gjorde han.

Vi var beærede og begejstrede for at optræde for Mark Davis og Raiders -personalet, sagde Perrico tirsdag. Stadionet er fantastisk.

Perricos musikere var bekendt for alle, der har fanget Perricos shows i Smith Center eller Caesars, med Lily Arce, Noybel Gorgoy, Serena Henry og Fletch Walcott på vokal; Rocco Barbato på sax; Keith Nelson på bas; Steven Lee på guitar; Pepe Jimenez på trommer; Otto Ehling på nøgler; og en snarsektion af Crystal Yuan, Adrianna Thurber, Monique Olivas, Chandra Meilbalane, Zuzana Engererova og Sarah Chaffee .

Denne lineup afgrænset gennem en setlist udtænkt af Davis og hans live-underholdningsteam. Ain’t No Stop Us Now, Shook Me All Night Long og Bad Romance var blandt de melodier, der blev udtaget. Bandet frigjorde Bruno Mars og Earth Wind & Fire medleys.

Og særlig ros til Ehling for at have udført den første keytar -solo nogensinde på Allegiant Stadium. Han har bestemt brugt sit UNLV Liberace -stipendium til god brug.

Lokalets første show med billetter er crossover-EDM-kunstner Illenium på lørdag. Garth Brooks ’ produktion rodeo er den næste, den 10. juli. Vi kan med stor tillid sige, at de har hårde handlinger at følge.

Sammy tørrer det ud

Der er kun en måde at rocke på! Kassen, mener vi.

Billetter til de første fire shows af Sammy Hagar og venner på The Strat Showroom blev udsolgt inden for to timer tirsdag morgen. Salget til Hagars Red Head fanklub var klokken 10, de 3.200 billetter var væk inden for to timer.

Den Flamingo -stemning

Wayne Newton har foretaget nogle besøg på Bugsy’s Cabaret spillestedet ved Flamingo, hvor Piff den magiske drage har efterladt et planlægningsrum, da han flyttede til Flamingo Showroom. Forvent, at The Wayner vender tilbage til action der, og skifter datoer med Stabile Productions 'X Burlesque voksenrevy.

Ægte Vegas -historie gennemsyrer i det rum. Matt Stabiles far, Joe, var Jerry Lewis ’manager i 48 år. Angela Stabile var et originalt medlem af Crazy Girls at Riviera, og stillede op til det originale No If Ands Or ... billboard og statue. Og Newton er, um. Las Vegas.

Hej, Tiger

Enoch Augustus Scotts lækkert inspirerede The Tiger Thing forberedes til V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Scott spiller også i Zombie Burlesque, der snart kommer tilbage til V Theatre.

Cool Hang Alert

På emnet store Vegas live-musik handlinger, vores venner Windjammers spiller Sunset Station's Club Madrid lørdag aften. Sættet er 20.00-21.30, uden omslag. Dette er bandets første show på Sunset Station, der tidligere havde overskriften Rocks Lounge på Red Rock Resort og Copa Room på Bootlegger Bistro. Bandets fans har sådan set en kurs for eventyr.