Vegas -hit 'Absinthe' annoncerer tilbagevenden til The Strip

Gazillionæren holder frem underGazillionæren holder frem under 'Absinthe' på Caesars Palace. (Erik Kabik) The Skates of Hell handler med Emily og Billy England i 'Absinthe' på Caesars Palace. (Erik Kabik) Twin tappers Sean og John Scott optræder i 'Absinthe' på Caesars Palace. (Erik Kabik)

Giv det op for Absinthe, en Las Vegas Strip -produktion, der rydder godt op. Om alt det, der ikke er blevet desinficeret i dette voldsomme cirkusshow, er Gazillionærens monolog.

Meddelelse Formålet er at komme tilbage og blive tilbage, være positiv og teste negativ, producent Ross Mollison bringer showet tilbage til Caesars Palace med virkning fra 28. oktober. Spiegelworld-hittet er det første store produktionsshow i et hotelkasino i Vegas at vende tilbage, efter at COVID-19 lukkede liveunderholdning i marts.

Forestillinger kører 7 og 21:30. Onsdage til søndage på Spiegeltent på Roman Plaza. Billetter sælges nu til $ 149 for alle pladser, medianprisen baseret på showets tidligere skalerede billetpriser.

Vi er meget selvsikre og meget begejstrede for at være tilbage på scenen, sagde Mollison søndag. Dette er starten på en meget vigtig proces. Det påhviler os at gøre et godt stykke arbejde, så vi kan se tilbagevenden af ​​vores kollegers shows såvel som vores egne shows.

Mollison og hans team har kørt mod genåbning i flere uger og arbejdet på at opfylde de standarder, der er sat af guvernør Steve Sisolak og det statlige spillekontroludvalg. Bare i sidste uge turnerede Clark County Commission -formand Marilyn Kirkpatrick i teltet til en sidste gennemgang inden godkendelse.

Jeg tror, ​​at folk har brug for at vide, hvor hårdt alle arbejder på at få disse shows tilbage at køre, sagde Mollison. Vores offentligt ansatte gennemgår så mange forskellige områder, fra NFL -stadioner til kirker til små showrooms. Jeg er sikker på, at vi i bund og grund finder ud af, hvor de forskellige regler skal justeres.

På Spiegeltent er der installeret et nyt luftrensningssystem, og lokalets siddepladser er blevet omkonfigureret. Absint er for nu et kabaretshow. I stedet for en kapacitet på 660 i rækker af klapstole er Spiegeltent indstillet til 153 gæster i grupper på to til fem ved nye cabaretborde, der er mindst 6 fod fra hinanden.

Gæsterne vil blande sig i Green Fairy Garden under den meget ballyhooed Absinthe Electric Oak-del i Spiegelworld-gården. Mollison sagde, at han er ved at afgøre, hvilke handlinger der vil være sceneklare inden den 28. oktober, og hvilke der vil opfylde genåbning af sikkerhedsdirektiver. Publikumsdeltagelsessegmenter og luftakter skal gennemgås, justeres eller forsinkes i den nye version af showet.

Men produktionens layout og protokoller er alle blevet opfyldt. Lokalet bliver rengjort og desinficeret før og efter hver forestilling. Gæster skal screenes med temperaturkontrol uden kontakt. Masker er obligatoriske for alle deltagere. Bordservice vil erstatte barbetjening til drikkevarer inde i teltet.

Produktionen overholder også dicey 25-fods krav mellem scenen og de nærmeste publikummer. Denne bestemmelse har været med til at forhindre genåbninger af Speigelworlds Atomic Saloon Show på The Venetian's Grand Canal Shoppes og Opium på The Cosmopolitan of Las Vegas. Begge er iscenesat i strammere rammer end Absinthe Spiegeltent.

Vi kan ikke åbne disse shows under de nuværende retningslinjer, så vores åbning af 'Absinthe' er besmittet med en vis skuffelse, sagde Mollison. Men vi er absolut taknemmelige for at åbne et show.

Mollison sagde også, at han meget snart håbede på en meddelelse om genåbninger af Atomic og Opium.

Indtil da forbliver Absinthe Spiegelworlds juggernaut. Det er det første show, virksomheden åbnede i Las Vegas i april 2011, og et ukvalificeret kritisk og billet-hit. Før lukningen af ​​COVID-19 solgte produktionen (eller næsten udsolgt) to shows om natten, syv nætter om ugen.

Nu, som et resultat af pandemien, står Spiegelworld overfor det, Mollison beskrev som $ 25 millioner i tab af billetter på grund af den otte måneders nedlukning.

Da han blev spurgt, om Absinthe kunne tjene penge med en begrænset tidsplan og reduceret siddepladser, sagde den selvudnævnte Impresario Extraordinaire: Forretningsmodellen, vi implementerer, vil køre bedre end den nuværende forretningsmodel, uden at der kommer indtægter.

En klar sikkerhedsbestemmelse er, at selve Absinthe -støbningen vil blive maskeret, i hvert fald i segmenter af showet. Vores plan er at maskere så mange som muligt, sagde Mollison.

Omfatter det Gaz?

Jeg tror, ​​vi skal vente og se, sagde Mollison. Jeg kan ikke tale for ham. Du bliver nødt til at tale med Gaz.

TheJournal ejes af familien til Las Vegas Sands Corp. Formand og administrerende direktør Sheldon Adelson. Las Vegas Sands driver The Venetian.