Vegas ramte 'Menopause' klar til at genopvarme efter 16 måneders pause

Jacquelyn Holland-Wright optræder som Soap Star, fra venstre, Lisa Mack som professionel kvinde, Che ...Jacquelyn Holland-Wright, til venstre, er Soap Star sammen med Lisa Mack som professionel kvinde, Cherity Harchis som Iowa husmor og Vita Corimbi som jordmor under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag, juli 21, 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Cherity Harchis optræder som Iowa Housewife, fra venstre, Vita Corimbi som Earth Mother, Lisa Mack som Professional Woman og Jacquelyn Holland-Wright som Soap Star under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas onsdag, 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Cherity Harchis optræder som Iowa Housewife under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag den 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Vita Corimbi, til venstre, optræder som Earth Mother med Cherity Harchis som Iowa Housewife, Lisa Mack som Professional Woman og Jacquelyn Holland-Wright som Soap Star under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag, juli 21, 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Lisa Mack, til venstre, optræder som professionel kvinde med Jacquelyn Holland-Wright som Soap Star og Vita Corimbi som Earth Mother under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag den 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Lisa Mack optræder som professionel kvinde til venstre og Cherity Harchis som Iowa Housewife under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag den 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Jacquelyn Holland-Wright, til venstre, er Soap Star sammen med Cherity Harchis som Iowa Housewife, Vita Corimbi som Earth Mother og Lisa Mack som Professional Woman under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag, juli 21, 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Jacquelyn Holland-Wright optræder som Soap Star, til venstre og Cherity Harchis som Iowa Housewife under en øvelse af 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag den 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @ rookie__rae Jacquelyn Holland-Wright er Soap Star i 'Menopause The Musical' på Harrah's Cabaret på Harrah's i Las Vegas, onsdag den 21. juli 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae

Du forestiller dig, hvordan det originale pitchmøde kunne have spillet sig ud for Menopause The Musical i Las Vegas:

Jeg har et show til Las Vegas. Det er en musical. Det handler om overgangsalderen ...

Næste!Men nej, musicalen om overgangsalderen modner meget godt i Sin City. Overgangsalderen vender musicalen tilbage til Harrah's Cabaret i denne weekend. Dens første forhåndsvisning skulle være torsdag aften. Overgangsalderen har overlevet utallige underholdningstendenser gennem årene og et omskifteligt marked for levende underholdning.

Overgangsalderen er byens længst kørende musical nogensinde, selvom musikteater er et særligt hårdt salg i hotelkasinoer i Vegas. Et førende eksempel var den inspirerede Hairspray, der åbnede i Luxor i begyndelsen af ​​2006, omtrent samtidig med overgangsalderen. Det show, med dets Broadway-kaliberstøbning ledet af Harvey Fierstein og Dick Latessa, åbnet og lukket inden for fem uger.

Alligevel er overgangsalderen et uhelbredeligt hit, nogle 5.673 viser ind i sit Vegas -løb. Showet omhandler livets efterår, men er en sensation i februar, der åbner på Shimmer Cabaret på Las Vegas Hilton i februar 2006, flytter til Luxors Atrium Showroom i februar 2009 og til Harrah i februar 2015.

Overgangsalderen er også den eneste Actors 'Equity-produktion, der stadig spiller i Las Vegas, og kører en Broadway-stil på otte shows om ugen og overlever endnu en showbiz-trend.

Hvis jeg havde vidst for 16 år siden, hvad jeg nu ved om Las Vegas, havde jeg aldrig bragt 'Overgangsalderen' hertil, sagde co-producer Alan Glist under en sidste generalprøve onsdag i Harrah's Cabaret, før showets torsdag genåbner. Men her er vi. Vi har slået alle odds.

Årsagen til succes i overgangsalderen starter med showets udvalg af store numre, stram tegneserie og dens rollebesætning. Overgangsalderen har altid ansat store komiske skuespillerinder og sangere. Life Corimbi Drew (Earth Mother in the show) er et originalt cast -medlem. Cherity Harchis (Iowa Housewife), Lisa Mack (Professional Woman) og Jacquelyn Holland-Wright (Soap Star) er hovedrollemedlemmerne. Krissy Johnson Millstein svinger alle roller.

hvor meget er bb king værd

I løbet af sine 16 år i Vegas har overgangsalderen også rekrutteret gæstestjerner som Susan Anton (hos Luxor) og Cindy Williams fra Laverne og Shirley -berømmelse (for nylig hos Harrah). Williams, der stadig bor i Las Vegas, vender muligvis tilbage til produktionen, da hun netop har afsluttet et forløb af sit one-woman show, Me, Myself & Shirley, i Boca Raton, Fla.

Showets skarpe manuskript, oprindeligt skrevet af Jeanie Landers, har holdt op gennem årene. Overgangsalderen blev faktisk opført i et lille teater i Orlando, Fla., I 2001, inden han indtog Las Vegas Hilton.

Dagens lineup bliver spurgt, hvordan overgangsalderen har opnået en sådan udholdenhed.

Levetidsfaktoren er, fordi den er sjov, siger Corimbi Drew. Og det er relatabelt. Alle sangene er genkendelige - Beach Boys, Aretha Franklin. Det er lydsporet i menneskers liv. Folk nynner straks med.

California Girls Good Vibrations og Help Me Rhonda er Beach Boys -numrene. Et cover af Chain of Fools fra Franklin er et højdepunkt. Hørt det Through the Grapevine, I Got You Babe, Stayin ’Alive og What's Love Got to Do With It er alle sunget, live fra scenen.

Sangene er spundet gennem en satirisk blender. Min fyr er mine lår. Jeg har en hot flash, er subbed -lyrikken i Heat Wave.

hvor meget er vincent d onofrio værd

Det musikalske bånd holder publikum engageret. Så gør nogle af de universelle gags i showet.

Mænd nyder det, selvom det handler om, at kvinder går igennem forandringen, siger Corimbi. Hvor mange gange har dine briller været på hovedet, og du glemmer, hvor de er?

Masser. Men mere et usandsynligt øjeblik følger en halv snes nonner ind i et produktionsprogram i Las Vegas. Dette skete for omkring fem år siden i overgangsalderen. Alan og Kathi Glist undrer sig stadig over, hvilke af showets marketingbilag der nåede klosteret.

Nonnerne havde det sjovt, men en scene nær slutningen af ​​forestillingen havde producenterne og castet bekymret. Det er Only You -nummeret, hvor rollelisten bruger husholdningsartikler som mikrofoner - skeer, spatler og lignende. Iowa Housewife, forsangeren, bruger et lyserødt voksenlegetøj.

Da sangen startede og rekvisitten blev afsløret, vendte alle hoveder sig til nonnerne. Til stor lettelse lo de. De deltog også i møde-og-hilse efter showet.

Jeg husker den aften! Siger Mack. Jeg blev ved med at kigge på nonnerne. Jeg ville danse og se på nonnerne. Jeg var nervøs for Iowa. Men vi vandt over nonnerne. Det var fedt.

Jeg tror, ​​de følte sig bemyndigede, ligesom alle andre, siger Corimbi Drew. Det er showets skønhed.