Vegas musical 'Bandstand', og dens hårde trompetist, rammer Tonys

Las Vegas trompet store Joey Pero er medlem af Broadway musicalenLas Vegas trompet store Joey Pero er medlem af Broadway -musicalen 'Bandstand'. (Audrey Dempsey) Richard Oberacker (høflighed)

Baghistorien om et bandstand -cast -medlem i sig selv kan være den bedste pris for et Broadway -show.

Et barn, der slider i Vegas, bevæbnet med sin trofaste trompet, men begrænsede sceneoplevelse, får en lodret rolle i en stærk musical fra anden verdenskrig. Han arbejder og arbejder med at lære trinene og huske linjerne, er tilpasset til hans 1940'ers duds og skaber faktisk sin rolle for livet.

red rock film gange las vegas

Men natten til en fest efter rollebesætningens første øvelse-hjemme hos flere Tony Award-vinder Tommy Tune , ikke mindre - den unge hornspiller bliver smækket af en SUV, mens han går på fortove på Manhattan.Joey Men brækkede sit højre ben fire steder natten til februar. 8 . Han har været udelukket fra sit Broadway-show, den Las Vegas-tænkte Bandstand, i fire måneder. Men søndag aften optræder Vegas -musikeren på Tony Awards sammen med rollelisten i musicalen, skrevet af Richard Oberacker som også er musikdirektør i Ka, med komponist og violinist Robert Taylor .

Den landsdækkende udsendelse er kl. på CBS. Bandstand, en musikal med fokus på en gruppe soldater, der vender tilbage fra kamp og overvinder posttraumatisk stresssyndrom, er nomineret til to Tonys: Andy Blankenbuehler, for bedste koreografi (han er blevet hædret for Hamilton) og Bill Elliott og Greg Anthony Rassen for bedste orkestrationer).

En pris ville være fantastisk, showet har allerede vundet en håndgribelig præmie ved at nå ud til millioner af mennesker under udsendelsen, hvad der svarer til Peros debut i produktionen.

Jeg har været en del af dette show, denne rejse, i to år, og jeg flyttede tilbage til New York for denne mulighed, Pero, der frontede sit eget band og var musiker i Jersey Boys kl. Paris Las Vegas, sagde lørdag. Derefter sker dette, og jeg siger: ’Jesus jul, hvad er det næste?’ Jeg har taget min egen fysiske og følelsesmæssige rejse. Hver dag, jeg er i fysioterapi, har jeg ønsket at være en del af showet, og jeg kommer derhen.

Pero er tilbage på scenen, endelig i rollen som tjenestemand Nick, den 30. juni. Men han er blevet godkendt til at optræde i Tony -udsendelsen. At de vil have mig på Tonys er en ære. De ville have mig til at være en del af det.

Oberacker siger, at nummeret, der udføres, selvfølgelig er et højdepunkt fra showet. Men det er også en hyldest til en rollebesætning, der har slået oddsene.

hvor mange penge har ludacris

Det hedder 'Ingen', og en af ​​linjerne er: 'Hvem siger nej til mig, og fortæller mig, at jeg ikke kan klare det? Ingen, sagde Oberacker lørdag. Det er, hvad 'Bandstand' er. Vi fik ikke den bedste musikalske nominering, men vi er blevet bedt om at vise, hvad vi kan. Vi har rigtige skuespillere, rigtige musikere på scenen, der spiller lige foran dig. Det var det, vi satte os for at gøre, og det er det, vi har gjort.