Vegas -indfødte Paco Alvarez skal levere Fiasco på Area15

Brian Paco Alvarez, en indfødt i Vegas, der driver sin egen rejseledervirksomhed, Fabulous Story To ...Brian Paco Alvarez, en indfødt i Vegas, der driver sin egen rejseledervirksomhed, Fabulous Story Tours, påpeger historiske hjem, mens han gik langs en af ​​sine turruter i Las Vegas centrum tirsdag den 17. marts 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Museum Fiasco Manager Brian Paco Alvarez og Ryan Doherty fra Corner Bar Management vises på Area15 torsdag den 22. oktober 2020. (Brian Paco Alvarez). Las Vegas indfødte og kulturhistoriker Brian Paco Alvarez er general manager for Museum Fiasco på Area15. (Gennemse-journalfilfoto) Brian Paco Alvarez, en indfødt i Vegas, der driver sin egen rejseledervirksomhed, Fabulous Story Tours, fortæller om marmoren, der bruges i en kontorbygning på 520 S. 4th Street, mens han gik langs en af ​​sine tourruter i downtown Las Vegas tirsdag, marts 17, 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Brian Paco Alvarez rådgav om dette vægmaleri, der blev skabt i løbet af sommeren i Adult Superstores på West Spring Mountain Road. Lokale kunstnere og fotografer, der er blevet bestilt i 2020; Gear Duran, Mario Reyes i samarbejde med Las Vegas Artists Guild, 3 BAAAD fårekunstnere Eddie Canumay og Alexander Sky, kunstneren Nancy Good og fotograf Claus Schmidt. (Brian Paco Alvarez) Brian Paco Alvarez rådgav om dette vægmaleri, der blev skabt i løbet af sommeren i Adult Superstores på West Tropicana Avenue. Lokale kunstnere og fotografer, der er blevet bestilt i 2020; Gear Duran, Mario Reyes i samarbejde med Las Vegas Artists Guild, 3 BAAAD fårekunstnere Eddie Canumay og Alexander Sky, kunstneren Nancy Good og fotograf Claus Schmidt. (Brian Paco Alvarez) Cluster, 'en blanding af lys og avanceret teknologi i en interaktiv, 360-graders oplevelse, er åbningsinstallationen på Museum Fiasco på Area15. (Anthony Mair) Cluster, 'en blanding af lys og avanceret teknologi i en interaktiv, 360-graders oplevelse, er åbningsinstallationen på Museum Fiasco på Area15. (Anthony Mair) Cluster, 'en blanding af lys og avanceret teknologi i en interaktiv, 360-graders oplevelse, er åbningsinstallationen på Museum Fiasco på Area15. (Anthony Mair) Cluster, 'en blanding af lys og avanceret teknologi i en interaktiv, 360-graders oplevelse, er åbningsinstallationen på Museum Fiasco på Area15. (Anthony Mair)

Museum Fiasco er vært for roterende udstillinger, men den nye leder er solidt forankret i Las Vegas.

Brian Paco Alvarez , en indfødt i Vegas og meget respekteret kulturhistoriker, vil stå i spidsen for aktiviteter på Area15s indkommende kunstenklave. Rummet åbner 13. november med Cluster -installationen af ​​Playmodes Studio.

Jeg er yderst ydmyg og super begejstret for at være en del af dette revolutionerende projekt, sagde Alvarez, der gennem årtierne har hjulpet med at betjene Las Vegas vartegn som Liberace Museum og Neon Museum og har arbejdet på Las Vegas Office of Cultural Affairs. Museum Fiasco på Area15 repræsenterer Las Vegas ’modne kulturelle kunstscene, der forener videnskab, teknologi, teknik, kunst og matematik til en fordybende fejring af, hvad den menneskelige fantasi kan forestille sig.

ghost adventures gates of hell house

Alvarez nye rolle blev offentliggjort for halvanden uge siden, da han talte imod, at Resorts World bad Vegas-kunstnere om at donere deres tid og talent til at male vægmalerier i feriestedets baghuse. Ejendommen har siden forladt sig og tilbyder at betale for deres arbejde.

Ryan Doherty , grundlægger af Museum Fiasco -operatøren Corner Bar Management, siger, at Alvarez besidder de unikke færdigheder til at drive det nye multimedierum.

Det var ikke let at finde den rigtige person til at lede Museum Fiasco, et progressivt galleri, sagde Doherty i en erklæring. Jeg er begejstret for at kunne meddele, at Brian Alvarez, som er lokalbefolkning i Las Vegas, bringer sin ekspertise inden for den kulturelle kunstscene til denne rolle.

Alvarez har også arbejdet som Z’boutique-detailkøber for Zappos under daværende administrerende direktør Tony Hsieh og fungerede som kurator for Las Vegas News Bureau's foto- og filmarkiver. Han har udviklet en turnévirksomhed, Fabulous Story Tours, dedikeret til sin hjemby.

Som det fremgår af pressemeddelelsen, der annoncerer Alvarezs udnævnelse, er Museum Fiasco baseret på den tyske Kunsthalle-model, som er et ikke-samlingbaseret museum, der er vært for roterende udstillinger. Der er 14 museer i Kunsthalle-stil over hele landet. Museum Fiasco er det første i Nevada.

Cluster er en blanding af lys og avanceret teknologi i en interaktiv, 360-graders oplevelse, der udforsker den kaotiske følelse af at være inde i kernen af ​​en glitchy computerprocessor.

Meddelelsen fortsætter det, der har været et kunstnerisk berigende 2020 for Alvarez. Han har hjulpet med at skabe vægmalerier på Adult Superstore -lokationer på West Tropicana Avenue og West Spring Mountain Road. Forretningen bestilte lokale kunstnere og fotografer som Gear Duran og Mario Reyes i samarbejde med Las Vegas Artists Guild, 3 BAAAD fårekunstnere Eddie Canumay og Alexander Himmel , kunstner Nancy God og fotograf Claus Schmidt.

De resulterende værker er Pride of America on West Tropicana og Vegas Rising på West Spring Mountain (for information, gå til psionicartworks.com ). Værket på West Trop indeholder en gruppe udlændinge, kendt som The Roswells, skabt af Luis Valera rig . Denne besætning ville passe godt ind på Area15. Alvarez kan vise dem vejen.