Vegas rockers karriere er en Slash, GNR, Van Halen medley

Las Vegas -rockeren Frankie Sidoris, til venstre, er medlem af SlashLas Vegas -rockeren Frankie Sidoris, til venstre, er medlem af Slashs band Myles Kennedy and the Conspirators. (Fred Morledge) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises på Golden Gate Bridge på sin 'Crossing the Great Divide' langrendsturné. (Sam Schneider) Frankie Sidoris og Franky Perez optræder som IE&Y på Cleopatra's Barge på Caesars Palace den 24. januar 2020. (Stabile Productions) Frankie Sidoris og Franky Perez optræder som IE&Y på Cleopatra's Barge på Caesars Palace den 24. januar 2020. (Stabile Productions)

Ved det, rockmusikere. Hver gang Skråstreg kalder dig ind i et omklædningsrum til et møde, dit liv vil for altid ændre sig.

Det skete med Frankie Sidoris i oktober 2015 før Slash ft. Myles Kennedy og konspiratorerne spillede et show i Temecula, Californien. Slash fortalte sit band, der inkluderer Sidoris på rytmeguitar, at Guns N ’Roses var ved at danne om.

Big deal, mildt sagt. Det er klart, at den nye GNR-serie, der optrådte på T-Mobile Arena den følgende april på sin Not In This Lifetime Tour, ville være Slashs primære fokus.Han fortalte os dette, og det var, wow, det er skørt, siger Sidoris. Det var så store nyheder for fans, og vi hørte det bare for første gang.

Men ikke en time efter det møde tog Sidoris et opkald uden for mørket fra Wolfgang Van At hente , søn af den afdøde guitar -store Eddie Van Halen, der spurgte, om Sidoris ville jamme engang. Det var ikke en godartet anmodning. Den yngre Van Halen byggede sit eget band, Mammoth WVH . Van Halen havde kendt til Sidoris gennem en producent, der havde arbejdet med Slashs optagelser, og et partnerskab blev indgået.

Solsystemet i min verden er ret tosset, siger Sidoris, der optræder sammen med rockartisten Franky perez kl. 19.00 i dag på mandagens mørke 7 -års jubilæum. Fang begivenheden kl mondaysdark.com .

Sidoris og Perez, begge indfødte i Las Vegas, har dannet endnu et rockband, IE&Y, som debuterede i Januar på Cleopatras pram på Caesars Palace.

IE&Y har oparbejdet Joe Cocker -klassikeren The Letter for it Mondays Dark. Travis Cloer, Skye Dee Miles, Tenors of Rock, Jassen Allen og Michelle Johnson er blandt de kunstnere, der vises på livestreamen. Vært og grundlægger Mark Shunock er klar til at annoncere næste års udvalgte velgørende formål.

Jeg er virkelig overrasket over vores mandagers mørke team for at fortsætte missionen om at skære $ 10.000 checks hver anden uge under hele pandemien, sagde Shunock mandag. Vores velgørende partnere havde brug for os mere end nogensinde. Mandays Dark bremser ikke i 2021. Livestreams har givet os mulighed for at nå tilhængere over hele kloden! Vi arbejder hårdt med samfundets ledere og har så mange overraskelser i vente til næste år.

Hvad angår sine planer i 2021, planlægger Sidoris at turnere og indspille med Mammoth WVH (Mammoth var Eddie Van Halens band før Van Halen) og er også stadig medlem af Conspirators.

Perez har også haft travlt med et projekt inden for pandemi. Han redigerer sin dokumentar Franky Perez Crossing The Great Divide, som krøniker hans to langrend motorcykelture dette år. Perez sang og spillede sine akustiske guitarer for frontlinjearbejdere og også på lukkede musikklubber. Dokumentet indeholder interviews med folk, der taler om virkningen af ​​COVID -lukningen for underholdningssamfundet i Vegas (dit er virkelig blandt dem, der optræder).

Perez håber, at projektet er afsluttet inden foråret og er i forhandlinger om distribution, selvom vi taler.

IE&Y -navnet er noget af et Scrabble -puslespil. Navnet refererer til det dvs., der slutter Frankie Sidoris ’fornavn, og y’et for Franky Perez. Jeg ville have navngivet bandet Y & Y Not, men det er vel derfor, jeg er i sikker afstand fra scenen.