Vegas aftensmadsklub Rose. Kanin. Ligge. lukker på The Cosmopolitan

En maskeret Skye Dee Miles vises på Rose. Kanin. Ligge. på Cosmopolitan of Las Vegas på torsdag ...En maskeret Skye Dee Miles vises på Rose. Kanin. Ligge. på Cosmopolitan of Las Vegas torsdag den 26. juni 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Maskeret aerialist Jessica Delgado vist på Rose. Kanin. Ligge. på Cosmopolitan of Las Vegas torsdag den 26. juni 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Ruth og Anita Pointer vises på Rose. Kanin. Ligge. på Cosmopolitan of Las Vegas fredag ​​den 25. oktober 2019. (Joy Chong)

Rosen. Kanin. Ligge. middag og nattelivsoplevelse har spillet ud.

Cosmopolitan i Las Vegas CEO Bill McBeath bekræftet via tekst onsdag lukker lokalet. Personalet på hotellets aftensmadsklub på anden sal og underholdningsbilag blev underrettet hele dagen om, at klubben ville lukke ned.

Forvent, at hotelpartneren Spiegelworld, producenter af Opium i hotellets showroom, bliver en del af den nye vision og overtager den kreative vision for den nye aftensmadsklub.I en erklæring sagde Cosmopolitan PR -team:

Efter syv utrolige år med at levere spisning og underholdning i verdensklasse til vores gæster, Rose. Kanin. Ligge. på The Cosmopolitan of Las Vegas har lukket for offentligheden ... Vi er privilegerede at have arbejdet med den utrolige Rose. Kanin. Ligge. kulinariske og udøvende talent og udtrykker vores oprigtige taknemmelighed for deres hårde arbejde og engagement gennem årene.

Når vi ser fremad, er vi stadige i vores løbende engagement i at levere dynamiske, første markedsførende restaurantkoncepter til vores gæster. Vi ser frem til at afsløre en spændende ny kulinarisk destination, der er skabt i samarbejde med vores partnere på Spiegelworld i den nærmeste fremtid.

Rose. Kanin. Ligge. åbnede i december 2013. Dengang blev nadverklubben drevet af Spiegelworld, som også producerede Vegas Nocturne i det tilstødende showroom. Showet lukkede i juni 2014, hvor hotellet overtog restauranten. Spiegelworld har siden åbnet Opium, som forventes at genåbne i juli, i afventning af pandemiske tendenser.

Restauranten og underholdningen havde været mørke siden januar. RRL genåbnede i juni med personale og kunstnere maskeret og distanceret. Musikalnumre foran Vegas favoritter Skye Dee Miles og Savannah Lynx blev spredt i middagsprogrammet. Kok Steve Gotham designet en opfindsom middagsmenu.

Miles åbnede i klubben den 16. juli 2014 (husker datoen, fordi det var hendes fødselsdag), lige efter at Vegas Nocturne forlod og Cosmopolitan overtog.

Jeg elsker RRL og min Cosmopolitan -familie. De tillod mig at være MIG! Sagde Miles i en tekst. De musikere og kunstnere, der fyldte rummet, var uvurderlige, og deres talent var uberørt. Vi var ophavsmænd til den fornyede aftensmadsklub.

Miles sagde, at hun beklager showet, og medarbejderne vil ikke komme igen til en sidste forestilling.

Jeg er ked af ikke at have lukning med rollelisten og restaurantpersonalet, sagde hun. Jeg er ked af ikke at have et kreativt karrierejob, der betalte mig for at gøre det, jeg elsker. Men jeg er taknemmelig over for de kosmopolitiske ledere, der gav mig muligheden for at lade mig gøre, hvad jeg gør.

Vær sikker på, at Miles vil være tilbage og klædt på til succes. Som hun siger: Efter tårerne er jeg kun bekymret over, hvad jeg skal gøre med alle mine kostumer!