Venetiansk ’Phantom’ lukker i september

6538885-0-46538885-0-4

Tynget af de første omkostninger så tunge som en bestemt lysekrone, lukker 'Phantom - The Las Vegas Spectacular' den 2. september på The Venetian.

Rollelisten i Broadway -musicalen fik officiel meddelelse tirsdag, selvom der siden mindst oktober havde spredt sig besked om, at showets dage ville være talte efter to års fagforeningsnedskæringer og dispensationer udløb.

'Phantom' debuterede på The Venetian i juni 2006, med produktionsomkostninger på $ 35 millioner oven på de $ 42 millioner, som venetianeren brugte til at bygge teatret.Selvom dens ugentlige indtægter ofte er i sort, er showet stadig omkring 20 millioner dollars mindre end den oprindelige investering, siger kilder tæt på produktionen.

hvad står edc for musik

Musicalen har kørt omkring 2.700 forestillinger. 'Efter New York er det det længst kørende' Phantom 'i USA. Vi er ekstremt stolte, sagde co-producer Scott Zeiger onsdag. 'Vi har holdt 150 mennesker lønmodtaget i 6 & frac12; flere år. Vi har arbejdet virkelig hårdt. '

'Phantom' fuldender omsætningen af ​​alle tre residente produktioner på The Venetian og tilstødende Palazzo. 'Jersey Boys' lukkede i slutningen af ​​året og forbereder sig på at genåbne i Paris Las Vegas i marts. Blue Man -gruppen planlægger at flytte til Monte Carlo ved årets udgang.

Broadway-musicalen 'Spider-Man: Turn Off the Dark' er en rygte om erstatning for 'Phantom', måske fordi teaterdesignet passer godt til superhelte-musicalens tekniske specifikationer. Men da han talte om sin Base Entertainment, sagde 'Phantom' -producent Zeiger, at showets exit' ikke har noget at gøre med 'Der venter endnu et kæmpe show i vingerne', medmindre venetianeren gør det (med en anden producent). '

mors måltider i las vegas

Fyrværkeri og en 15-fods lysekrone er blandt de produktionselementer, der 'erstattede' Las Vegas 'Phantom' i håb om at skabe ny interesse for den aldrende Broadway-flerårige. Andrew Lloyd Webbers 'Phantom of the Opera' kostede omkring 10 millioner dollars at producere i 1980'erne, hvilket ville have været omkring 18 millioner dollars i 2006 -dollars.

Men Las Vegas-budgettet ballonede op til $ 35 millioner med ekstramateriale såsom et brugerdefineret teaterdesign og den originale Broadway-direktør Hal Prince, der vendte tilbage for at føre tilsyn med trim til en 95-minutters driftstid.

Da recessionen indhentede produktionen et år efter, forhandlede Base Entertainment royaltynedskæringer og hidtil usete indrømmelser fra tre fagforeninger.

'Vi arbejdede meget hårdt på at rulle ærmerne op og finde ud af at håndtere økonomien i en enorm produktion,' sagde Zeiger onsdag. 'Alle har været så hjælpsomme i løbet af vores løb,' sagde han om dispensationer fra fagforeninger, leverandører og royalty -modtagere.

hvor mange penge er Mayweather værd

Indrømmelserne blev forlænget et andet år, men tøven med at forlænge dem igen siges at have tvunget producentens hånd.

'Hvis du forudser en for mange tabende uger mod en for få vindende uger, så taber jeg penge eller laver showet til træning,' sagde Zeiger. 'Den bedre del af tapperhed' er en nedtællingskampagne med kampagner for at 'fylde huset og gå ud med et brag. ... Vi kommer til at arbejde meget hårdt for at udnytte vores slutspil.

'Vi har et andet forretningsparadigme end Cirque du Soleil,' tilføjede han. 'Vi har et nyt forretningsforhold med The Venetian nu, men i de første fem år af produktionen var vi ikke partnere, vi var lejere.'

cisco fra kærlighed og hip hop nettoværdi

'Phantom' kører også på en helårskontrakt, i stedet for strategisk at kunne vælge langsomme tider på året til pauser. Kraftig rabat på billetter spillede også en rolle.

'Det kommer til et punkt, hvor økonomien langsomt stiger, men samfundet har vænnet sig til at rabatbilletter. Du kan aldrig gå tilbage, 'sagde Zeiger.

Lloyd Webbers firma licenserede produktionen i Las Vegas i stedet for at være en aktiv investor, men komponisten udsendte en erklæring med den afsluttende meddelelse: 'Las Vegas -produktionen af ​​Phantom tog alle de klassiske elementer i showet og tilføjede unikke aspekter, der skabte en helhed ny oplevelse.

'Den nød en bemærkelsesværdig succes i Las Vegas, blev nydt af millioner af fans og beviste, at en tidløs kærlighedshistorie fortalt i et fantastisk teater altid vil være på mode.'

To andre Broadway-titler rygtes om den større ejendom: 'Rock of Ages' som Blue Man-erstatning og 'Priscilla Queen of the Desert' som mindst en kortsigtet efterfølger til 'Jersey Boys'.