Victor Drai skåler nr. 20 på The Cromwell

Victor Drai og hans kone, Yolanda, fejrer 20 års jubilæum for DraiVictor Drai og hans kone, Yolanda, fejrer 20 -årsdagen for Drai's After Dark på The Cromwell søndag den 25. juni 2017. (Tony Tran) Victor Drai og hans søn, Dustin, fejrer 20 -årsdagen for Drai's After Dark på The Cromwell søndag den 25. juni 2017. (Tony Tran) Victor Drai og amtskommissær Chris Giunchigliani fejrer 20 -årsdagen for Drai's After Dark på The Cromwell søndag den 25. juni 2017. (Tony Tran)

Victor Drai har klaret det, der synes uopnåeligt i VegasVille. Natklubikonet har bevaret sin mystik over to årtier, mens han opererede på det samme hotel, overlevede flere ejerskifte og et skifte fra kælderen til penthouse.

Døbt Drai's After Dark noterede det smarte nattelivs gemmested på The Cromwell sit 20 -års jubilæum søndag aften. Klædt løst i en hvid skjorte, jeans og marineblå jakke accepterede klubbens grundlægger og diakon en nøgle til stribe fra amtskommissær Chris Giunchigliani (imponerende) og et kram og håndtryk fra Michael Gaughan (endnu mere imponerende).

Et ikon blandt resortoperatører, der i dag ejer South Point hotel-casino, ejede Gaughan The Cromwell i 1997, da det var kendt som Barbary Coast. Drais åbnede samme år, en dengang nysgerrig parring af eksklusive restauranter og pulserende natklubber under gadeniveau på The Strip. Drai udviklede hurtigt et ry for randig adfærd, der strakte sig til daggry og hjalp med at etablere natklubkulturen sent i Las Vegas.Blandt andre sondringer var Drais en af ​​de første klubber, der opkræver premiumpriser ikke kun for cocktails og flaskeservice, men for flaskevand ($ 7 i slutningen af ​​1990'erne, hvis hukommelsen tjener). Klubbesøgere spildte ofte ud på the Strip klokken 4 om morgenen og vinkede under det, der blev kendt som Guds lommelygte. Aktiviteten var ofte hensynsløs, men Drai forretningsmanden var skarp og smart, hvilket gav et robust overskud og konstruerede et banebrydende partnerskab med Steve Wynn at udvikle Tryst og XS hos Wynn/Encore.

Efter et flygtigt, men rentabelt treårigt partnerskab, købte Wynn til sidst Drai fra disse klubber i 2010. Men Drai trives fortsat højt oven på hjørnet af Flamingo Road og Strip.

Da han havde sin mindeværksnøgle, sagde Drai, at han ikke har følt den eneste epifani, der fik ham til at indse, at han havde gjort det som en top natklubfigur i Vegas.

Jeg tror ikke på den måde, sagde den marokkanskfødte Drai, der fylder 70 år i næste måned. Jeg bevæger mig altid. Jeg ser ikke tilbage, og jeg ser virkelig ikke for langt frem. Jeg er i nuet. Hvis du gør tingene rigtigt, vil der ske gode ting. Og selv når du falder, især i denne forretning, skal du rejse dig.

Jeg tænker ikke på succes eller fiasko. Jeg tænker bare på at gøre.

Ingen tvivl om det. Med sit 70.000 kvadratmeter store natklubområde forbliver Drai's After Dark en eftertragtet destination for nattelivsboere og tilbyder indendørs og udendørs enklaver højt oppe på taget af The Cromwell. Klubben tilbyder 150 VIP -borde, blændende LED -skærme og otte pools og 10 rigtige palmetræer, der står 35 fod høje. Drais reps har ofte og frækt takket Wynn for at have udviklet springvandene i Bellagio, i fuld pragt fra klubbens pooldæk.

Drais liveunderholdning har også holdt trit. Listen over headliners med ophold i Drai's Live -serien har inkluderet Chris Brown, Trey Songz, G-Eazy, Jeremih, Migos, Lil Wayne, Big Sean, Wiz Khalifa og Rae Sremmurd.

Drai har trukket sit skema tilbage og tilladt sine topchefer at køre Drais på The Cromwell. Dem, der sluttede sig til Chris G. for at ære Drai i klubben søndag, inkluderede Drais søn, Dustin ; Drai's After Hours General Manager Marc Snanoudj ; Drais administrerende partner i Las Vegas Brian Du står over for ; og formand for Drais ledelsesgruppe Michael Gruber.

Denne gruppe vil føre Drais ind i den næste natklubgrænse, hvad end det måtte være.

Det hold, jeg har, er som familie. De har ikke brug for for meget ud af mig, sagde Drai. Vi har ændret os med tiden. Uanset hvad den næste trend er, finder vi den.