Vin A.s store opvågnen: Åbning til Bon Jovi på T-Mobile Arena

VinnyVinny 'Vin A.' Adinolfi optræder om aftenen med Bronx Wanderers i Windows Showroom på Bally's. (Vinny Adinolfi foto) Vinny Adinolfi, til højre, optræder med sønnerne Nicky, til venstre og Vinny som Bronx Wanderers i Windows Showroom på Bally's. Bill Hughes/Las VegasJournal Vinny 'the Kid' Adinolfi optræder i Bronx Wanderers i Windows Showroom på Ballys hotel-casino på 3645 Las Vegas Blvd. Syd i Las Vegas søndag den 30. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal

Det kræver meget at stege Vinny Vin A. Adinolfi III ud af sengen kl. 7, men han vågnede i morges for en meddelelse af Mike O'Brian og Carla rea på KKLZ 96,3-FM.

Medværterne informerede deres lytterpublikum om, hvem der har vundet stationens kamp-om-the-bands konkurrence at åbne for Bon Jovi lørdag på T-Mobile Arena. Vin A., medlem af familierockhandlingen Bronx Wanderers på Windows Showroom på Bally's, vandt stationens åbne stemmekonkurrence.

Da han hørte nyhederne, kunne den altid ivrige showman ikke komme i søvn igen. Han har fans at takke, en sætliste at udarbejde. Åh, og øvelser. Masser af øvelse tid til denne.Det er uvirkeligt, mand, bare uvirkeligt, sagde Vin A. i dag i en telefonchat. Det er så fantastisk. Jeg kan ikke tro det, virkelig.

En fyr, der er født til at optræde, har Vin A. haft travlt uden for sin faste rolle som multiinstrumentalist og sanger i Bronx Wanderers, grundlagt af sin far, Vinny Adinolfi Jr. ., og med bror Nicky Adinolfi.

Mest fremtrædende er Vin A.’s Enough Is Enough anti-gun-hymnen til udgivelse i næste uge. Videoen til den melodi, der blev afsløret i december på Myrons Cabaret Jazz på The Composers Showcase, er blevet sendt til studerende i Parkland, Fla., Som planlægger at spille den under March For Our Lives -arrangementet i Washington D.C. den 24. marts.

Marchen ledes af elever på Marjory Stoneman Douglas High School, stedet for masseskyderiet den 14. februar, der kostede 17 elever og ansatte livet.

Men Enough Is Enough vil ikke være en del af Vin A.s fem-sangssæt lørdag aften.

Jeg vil ikke have noget stort politisk udsagn om dette, Vin. A sagde. Vi vil ikke bringe stemningen ned før en Bon Jovi -koncert.

Inden lørdag har Vin A. åbnet for en anden vigtig akt - Long Island -bandet Helt ny , populær på østkysten for flere år siden. Vin A.s band Lovebent åbnede på teatret på 5.000 pladser på hans college, Stockton College i Atlantic County, N.J.

Men åbning for Bon Jovi foran omkring 16.000 rockfans er en helt anden dimension.

Jeg er heldig at gøre det, glad for at fans af Bronx Wanderers reagerede som de gjorde, sagde Vin A. Han tilføjede, at han planlægger at fortsætte med at optræde om aftenen med familieakten, og stadig tude efter at have åbnet i Windows Showroom i oktober 2016.

Hele pointen er at gøre alt, gøre alle ting på en gang, sagde Vin A. og lo. Jeg havde aldrig troet, at Bronx Wanderers ville spille syv aftener om ugen på The Strip så længe, ​​men det går godt. Det er tosset, men sådan er det.