Vince McMahon Netværdi

Hvor meget er Vince McMahon værd?

Vince McMahon Netværdi: 1,6 mia. $

Vince McMahon nettoværdi og løn : Vince McMahon er en amerikansk professionel bryderpromotor, kommentator, filmproducent og lejlighedsvis bryder, der har en nettoværdi på 1,6 mia. $. Vince tjente sin formue og berømmelse som administrerende direktør for World Wrestling Entertainment, mere almindeligt kendt som WWE.

Hvor mange andele af WWE ejer Vince McMahon? I skrivende stund ejer Vince 28,7 millioner aktier i WWE's aktier. Han ejer klasse B-aktier, der kontrollerer 80% af WWE's stemmeret og cirka 37% af selskabets samlede udestående aktier.

I april 2019, da aktiekursen nåede et højeste niveau på $ 96, var hans aktier værd $ 2,76 mia. I løbet af de næste seks måneder mistede WWE-aktien omkring 50% af sin værdi. Fra februar 2020 handlede WWE-aktier til $ 44, hvilket betød, at Vince's andel var værd $ 1,2 mia. Før skat. Vince solgte 3,34 millioner aktier i december 2017 til en gevinst på cirka 100 millioner dollars. Han solgte aktierne for at finansiere sine netop annoncerede planer om at genstarte XFL fodboldligaen. I april 2019, da aktierne var på det helt høje niveau, solgte Vince 3,2 millioner aktier, denne gang til en gevinst på $ 272 millioner. Som held ville have det, var hans timing perfekt. De samme aktier ville have været værd at halvdelen har meget et par måneder senere. Han placerede gevinsterne fra begge salg i sit helejede datterselskab Alpha Entertainment. Han planlægger angiveligt at investere cirka 500 millioner dollars af sine egne penge i den genstartede XFL.

Tidligt liv: Vince McMahon blev født den 24. august 1945 i Pinehurst, North Carolina. Hans far, Vincent James McMahon, forlod familien, da Vince var baby, og han mødte ikke sin far, før han var 12 år gammel. Vinces mor, Victoria, opdragede ham sammen med en række stedfædre. McMahon overvandt indlæringsproblemer og dysleksi for at opgradere Fishburne Military School i 1964. Han deltog i East Carolina University og dimitterede med en erhvervsgrad i 1968.

Erhvervskarriere: Vince er mest berømt for at være formand, administrerende direktør og majoritetsaktionær i World Wrestling Entertainment (WWE), et firma der blev grundlagt af sin far. McMahon begyndte at arbejde for sin far i 1971, da han fik ansvaret for at fremme et lille brydeshow. Vince fungerede som in-ring annoncør for All-Star Wrestling og blev go-to play-by-play kommentator. Han klarede sig godt ved at hjælpe sin fars virksomhed med at tredoble tv-syndikering og modtog over tid en langt mere fremtrædende rolle i organisationen. Da hans far døde i 1984, overtog McMahon og hans kone kontrollen med det stadig beskedne firma. Han rekrutterede hjælp fra Hulk Hogan til at være virksomhedens ansigt. Vince McMahon udviklede snart 'Rock & Wrestling Connection', et koncept der bragte popstjerner ind i historierne og gav professionel brydning et nationalt og meget bredere publikum. Wrestlemania og andre kloge kampagner fulgte snart. McMahon hjalp med at gøre brydning til et husstandsnavn ved at forme WWF til et unikt mærke af sportsunderholdning. I dag er World Wrestling Entertainment, tidligere kendt som World Wrestling Federation (WWF), en virksomhed med flere milliarder dollars.

Vince McMahon Netværdi

(Foto af Bryan Bedder / Getty Images)

Andre satsninger: McMahon har lejlighedsvis deltaget i ringen og har afholdt WWF Championship og ECW World Championship. Han er blevet tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame. McMahons børn Shane McMahon og Stephanie McMahon har også været meget involveret i virksomheden både på og uden kamera. Hans kone Linda McMahon var også aktiv i WWE og blev udnævnt til administrator af Small Business Administration af præsident Donald Trump i 2017.

Fejder: McMahon har haft en langvarig fejde med Stone Cold Steve Austin, der startede i december 1997. Det begyndte, da McMahon diskuterede luftangrebene, som Austin angiveligt havde udført mod sig selv og andre kommentatorer. I efteråret 1998 kommenterede McMahon igen i luften, at han var 'syg og træt' af at se Austin som WWF-mester, og at han havde udviklet en 'masterplan for at fjerne mesterskabet' fra ham. Bagefter kørte Austin en Zamboni ind i WWF arenaen og angreb McMahon. Han blev arresteret kort tid efter.

Vince startede også en stærkt offentliggjort fejde med Donald Trump i januar 2007. Efter at Trump truede med at bekæmpe McMahon selv, kom de til sidst til den aftale, at de begge ville vælge en repræsentant til at kæmpe for deres opførsel. McMahons bryder tabte kampen.

Privatliv og fast ejendom: Vince og Linda McMahon blev gift den 26. august 1966 i North Carolina. De mødtes i kirken som unge teenagere. De har to børn, Shane og Stephanie, som begge har haft en hånd i familievirksomheden, og seks børnebørn. Vince og hans familie bor i Greenwich, Connecticut, som ligger cirka 30 minutters kørsel fra WWE's hovedkontor i Stamford, CT. Hans Greenwich-palæ er angiveligt værd 40 millioner dollars. Vince har også ejet en penthouse på $ 12 millioner på Manhattan og en sportsyacht ved navn 'Sexy Bitch'.

McMahon falsede på et tidspunkt sin egen død. WWE sendte et segment den 11. juni 2007, hvor Vince kom ind i en limousine minutter før det eksploderede. Showet skar til 'off air', og WWE kom tilbage for at proklame, at McMahon blev antaget at være død. McMahon anerkendte den 25. juni 2007, at han faktisk ikke var død, men at døden var en del af en historie af hans sammensatte karakter. Han hævdede, at han forfalskede sin egen død for at se, hvad folk virkelig syntes om ham.

McMahon har doneret til mange årsager til det republikanske parti, herunder til forsknings- og sporgruppen America Rising. Han donerede $ 5 millioner til Donald J. Trump Foundation. McMahons donerede også 8 millioner dollars i tilskud til Fishburne Military School, Sacred Heart University og East Carolina University.

McMahon blev anklaget for seksuelle overgreb i 1992 over en hændelse fra 1986, der involverede Rita Chatterton, en tidligere dommer i WWF. Han blev i 2006 beskyldt for seksuel chikane af en bararbejder i Boca Raton, Florida. Der blev ikke formelt indgivet nogen anklager i begge tilfælde.

Vince McMahon Netværdi

Vince McMahon

Nettoværdi: 1,6 mia. $
Fødselsdato: 24. august 1945 (75 år)
Køn: Han
Højde: 1,88 m
Erhverv: Wrestler, Professional Wrestling Promoter, Film Producer, Announcer, Sports commentator, Television producer, Actor, Film director, Screenwriter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion