Vintage jernbanedepoter tilbyder glimt af Nevadas fortid

Nevada Northern Railway, med dets depot i mursten og sten fra 1907, er en af ​​de bedst bevarede vintage jernbanefaciliteter i landet. (Las VegasJournal -fil)Nevada Northern Railway, med dets depot i mursten og sten fra 1907, er en af ​​de bedst bevarede vintage jernbanefaciliteter i landet. (Las VegasJournal -fil)

Symboler for en svunden tid, vintage jernbanedepoter overlever i hele Nevada. Tag dig tid til at besøge et par af dem for et glimt af yesteryear. De repræsenterer en æra, hvor snesevis af jernbaner forbandt Nevadas boomtowns, minelejre og byer med resten af ​​landet. De fleste skinnende skinner og træbånd blev for længst genanvendt til anden brug og efterlod ar af vejbaner, spredte bøller og broer, tunneler, et par skure og færre end to dusin depoter, der stadig stod.

Selvom Las Vegas startede livet i 1905 som en jernbaneby og hilste sit første Union Pacific -depot velkommen i 1906, er alle tegn på dagene med persontogture forsvundet fra centrum. Det første to-etagers, depot med mission til revitalisering i mission med rød flise med buede verandagallerier omgivet af græsplæner og skyggetræer tjente den voksende by i mere end 30 år på Main Street i slutningen af ​​Fremont Street. Det blev erstattet i 1940 af en art deco/strømlinet moderne struktur, der så Las Vegas til slutningen af ​​persontoget i Sydlige Nevada. Det andet depot blev revet ned i 1969 for at gøre plads til Union Plaza.

hvad er vin diesels nettoværdi

Union Pacific byggede et lignende depot til genoplivning i mission i Caliente i 1923. Caliente-depotet er nu reddet fra nedrivning og huser nu bykontorer og et lille offentligt bibliotek. En kassevogn ved en sporvogn i nærheden viser artefakter af Calientes jernbaneforbi. For at se, hvordan Union Pacifics missioner i genoplivnings-stil-depoter så ud, besøg det restaurerede Kelso-depot fra 1924 omkring 135 miles syd for Las Vegas på Mojave National Preserve, nu et besøgscenter og museum i National Park Service.Union Pacifics spor fra Las Vegas til Boulder City bar byggematerialer til opførelsen af ​​Hoover Dam i 1930'erne og betjente senere industrianlæggene i Henderson. Boulder Citys trædepot blev flyttet til Clark County Museum i 1976, den første historiske struktur, der blev flyttet til stedet. Nogle af Union Pacifics spor gennem Boulder City er nu en del af Nevada Southern Railway, et statsmuseum og en udflugtslinje.

Spøgelsesbyen Rhyolite ligger kun 6,5 km fra Beatty, cirka 120 miles fra Las Vegas, og byder på masser af naturskønne ruiner, et intakt hus bygget af spiritusflasker og et depot i missionens genoplivningsstil bygget i 1905. Depotet betjente tre parallelle jernbaner, da Rhyolite var i sin storhedstid, dengang hjemsted for 10.000 mennesker.

En af de bedst bevarede vintage jernbanefaciliteter i landet, Nevada Northern Railway's depot, jernbanegårde, vedligeholdelsesbygninger, damp- og diesellokomotiver, rullende materiel, spor og yderfaciliteter var tidligere en del af Kennecott Copper's drift i Ely. Doneret til brug som museum, er jernbanen en del af Nevadas museumssystem med en travl tidsplan for udflugtstog og jernbaneoplevelser. Det karakteristiske mursten-og-sten East Ely-depot blev bygget i den populære mission-genoplivningsstil i 1907. Depotet ved Cherry Creek blev flyttet til Ely til brug for White Pine County Museum. Trædepotet i 1907 i Curry er stadig på plads, en del af Nevada Northern's beholdninger, ligesom depotet i McGill.

Flere depoter i Reno-Sparks-området står stadig, herunder stukket Southern Pacific/Virginia og Truckee-depotet fra 1926 på Center Street i Reno, som nu er et Amtrak-stop. V&T's depot fra 1872 i Gold Hill er nu et museum. Wadsworths depot blev flyttet til Sparks jernbanegårde i begyndelsen af ​​1900'erne, hvor det stadig huser kontorer og et Amtrak -stop. Det særligt trimmede, tre-etagers, røde murstensdepot på Reno's Fourth Street, bygget i 1910 af Nevada-California-Oregon Railroad (senere en del af det vestlige Stillehav), er nu åbent som Depot Craft Brewery and Distillery.

der driver carlos bageri i las vegas

Andre steder i Nevada blev det sydlige Stillehavs Wabuska -depot fra 1906 flyttet til Nevada State Railway Museum i Carson City. Fernleys depot fra Fernley og Lassen Railway fra 1914 blev flyttet og restaureret. Daytons trædepot i 1881 på Carson og Colorado Railroad blev flyttet til US Highway 50. Lovelocks Central Pacific depot fra 1880 er den eneste tilbageværende Eastlake eller Stick -stil af seks bygget af jernbanen. Restaureret, huser det et besøgscenter og forretning.

Gamle passagerstationer står stadig i Elko, Gerlach, Goldfield, Luning, Hawthorne og Winnemucca, mest genanvendt.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.