Virgin Hotels Las Vegas indgår partnerskab med Curio Collection by Hilton

Virgin Group -grundlægger Sir Richard Branson taler på et pressemøde på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 30. marts 2018. Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPieVirgin Group -grundlægger Sir Richard Branson taler på et pressemøde på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 30. marts 2018. Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPie Hard Rock CEO Richard 'Boz' Bosworth på Las Vegas hotel, torsdag den 14. juni 2018. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Virgin Group Partner og ejendomschef Richard 'Boz' Bosworth taler på et pressemøde på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag ​​den 30. marts 2018. Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPie Richard Branson center fejrer med piloter Rick CJ Sturckow, venstre og Mark Forger Stucky, til højre, efter at Virgin Galactics turisme rumskib klatrede mere end 50 miles højt over Californiens Mojave -ørken torsdag den 13. december 2018. Raketskibet nåede en højde på 82 kilometer, før den begyndte sin glidende nedstigning, sagde missionæren Enrico Palermo. Fartøjet landede på en landingsbane minutter senere. (AP Photo/John Antczak)

Hard Rock Hotel vil overgå til Virgin Hotels Las Vegas i foråret 2020. Men resortets mærkesamarbejde stopper ikke der. Den renoverede Vegas-ejendom blev annonceret i dag og vil slutte sig til kundeserviceprogrammet Curio Collection af Hilton i 2020.

Curio vil samarbejde med majoritetsejerfirmaet J.C. Hospitality, der ledes af virksomhedens præsident og administrerende direktør Richard Boz Bosworth ; og Richard Branson Virgin Hotels (feriestedets administrerende partner). Som følge heraf vil de nye Virgin Hotels Las Vegas deltage i Hilton's loyalitetsprogram for gæster, Hilton Honors; og også kundeservice-appen, Lucy.

hvor meget får milana vayntrub betalt

Bosworth siger, at dette partnerskab var planlagt, da hans firma overtog ejerskabet af hotellet. Det får indflydelse, efter at feriestedets ejendomsomfattende renovering på næsten 200 millioner dollars er afsluttet i første kvartal af 2020.Gæstfrihedsmarkedet i Las Vegas er blandt de mest konkurrencedygtige i verden, sagde Bosworth i morges i en telefonsamtale. Vi ønsker en ejerandel i hver omsætningskategori, og Curio er en vigtig driver for os.

Bosworth forklarede, at Hilton -gæster, der er medlemmer af Curio Collection, kan indløse loyalitetspoint på Virgin Hotels Las Vegas, som skal være den eneste Virgin Hotels -ejendom, der deltager i programmet.

Partnerskabet annonceres, da hotellet forventer en udvidet kongresvirksomhed i Las Vegas (hvilket er en ensartet forventning blandt feriestedets operatører), når Virgin Hotels åbner igen i 2020. Virksomheden udvider yderligere sit kongreslokale med 25.000 kvadratfod til 135.000 ( inklusive et unikt udendørs eventrum), når feriestedet åbner igen. Det kan være så tidligt som i februar 2020, efter at hotellet har været lukket i fire måneder.

Vi vil tiltrække nationale og internationale grupper, der aldrig har været i Las Vegas før, sagde Bosworth. Convention -forretningen og spilvirksomheden bliver store trækplaster for os.

hvor meget er ray j nettoværdi

Andre steder planlægger hotellet en Vegas-forpost til Virgin Hotels spisning og sociale klub Commons Club, og også The Shag Room, en anden af ​​byens gemte hemmelige hytter og cocktaillounger. Alle disse planer skal specificeres i de kommende måneder.

Venstre uafklaret er fremtiden for den delvist opbyggede struktur, der skulle være teatret for The Voice - Neon Dreams sceneshow, som var en af ​​Base Entertainment's Las Vegas -produktioner som en liveversion af tv -serien. Men den planlagte opførelse af ejendommen næste år under mærket Virgin Hotels fik Base Entertainment til at trække showet fra ejendommen.

Oprindeligt skulle The Voice åbne for forhåndsvisninger i juni sidste år, derefter blev den stødt tilbage til september. I oktober havde showet stillet alle planer om at optræde i Las Vegas.

tælle alexandre de lesseps nettoformue

Inden vi købte ejendommen, havde vi forventet og set frem til at have 'The Voice' show som en del af vores underholdningstilbud, siger Bosworth. Da showproduktionsteamet tilsyneladende har ændret mening, er vi nu nødt til at se på alternativ udnyttelse til strukturen. En repræsentant fra Base sagde, at selskabet er i forhandlinger med feriestedet for at nå til enighed om, hvordan man skal løse fremtiden for skeletstrukturen.

Efterhånden som dette problem skrider fremad, vil hotellets signatur udendørs faciliteter være den ombyggede pool, der beskrives som en privat ø og dækker fem hektar forbundet til hotellet.

Vi glæder os til at byde Hilton -gæster velkommen, der ønsker en førsteklasses livsstilsoplevelse i Las Vegas, Virgin Hotels administrerende direktør Raul Leal sagde i en erklæring i dag. Uanset om du rejser i fritiden eller i byen for at deltage i en konference eller konvention, vil Virgin Hotels Las Vegas være en oplevelse, der er dedikeret til at levere det bedste inden for design, underholdning, inderlig service og kulinarisk ekspertise.

Mærke Valnød , global chef for Curio Collection by Hilton, sagde i samme erklæring, at hans firma var begejstret for at underskrive aftalen i Las Vegas. I sit 100. år fortsætter Hilton med at forny hotellet og gæsteoplevelsen med sine karakteristiske Collection Brands. Virgin Hotels Las Vegas vil afspejle et nyt bud på, hvad det vil sige at være et Las Vegas-hotel og give både gæster og lokale en unik oplevelse.